Πηρα μια αεροτομη απο AUDI TT οπου μου αρεσαν οι καμπυλες της, φυσικα την εκανα κομματια επειδη δεν ταιριαζει, για να φτιαξω αυτο που φανταζομουν και τελικα το καταφερα.
ΔΕΙΤΕ φωτογραφιες.
Πηρα μια αεροτομη απο AUDI TT οπου μου αρεσαν οι καμπυλες της, φυσικα την εκανα κομματια επειδη δεν ταιριαζει, για να φτιαξω αυτο που φανταζομουν και τελικα το καταφερα.
ΔΕΙΤΕ φωτογραφιες.
BILL007 (04-12-11)
πως την αλλαξες δηλαδη??πολυ ωραιες φωτοΠηρα μια αεροτομη απο AUDI TT οπου μου αρεσαν οι καμπυλες της, φυσικα την εκανα κομματια επειδη δεν ταιριαζει, για να φτιαξω αυτο που φανταζομουν και τελικα το καταφερα.![]()
η αεροτομη ηταν αυτη
https://www.car.gr/parts/view/410951/
Επειδη ηταν πολυ φαρδια την εκοψα πρωτα δυνοντας μια καμπυλη στο φαρδος, μετα την εκοψα στην μεση, την ταιριαξα εβαλα αλουμινενια νευρα εσωτερικα και της εκανα γεμισμα...........μακαρι να ειχα βγαλει φωτογραφιες να δειτε. Δεν ηταν ευκολο αλλα ειναι πολυ πιθανον με την βοηθεια φαναρτζη να την βγαλετε
BILL007 (05-12-11)
Αεροτομή σε Ζ3 f/l ? Eντάξει.... ναι....ωραίες ζάντες! Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά....Αλήθεια, τι καθρέφτες είναι αυτοί? ( με την καλή έννοια που λέει και η ''θεά''...)![]()
χαρας στο κουραγιο σου μπραβο παντως πολυ καλο αποτελεσμα!!Επειδη ηταν πολυ φαρδια την εκοψα πρωτα δυνοντας μια καμπυλη στο φαρδος, μετα την εκοψα στην μεση, την ταιριαξα εβαλα αλουμινενια νευρα εσωτερικα και της εκανα γεμισμα...........μακαρι να ειχα βγαλει φωτογραφιες να δειτε. Δεν ηταν ευκολο αλλα ειναι πολυ πιθανον με την βοηθεια φαναρτζη να την βγαλετε![]()
Αεροτομή για Ζ3 βγάζει ο schnitzer?
vaspap νομιζω τωρα που το βλεπω το αμαξι,το ειχα δει στο car το 2008 ή το 2009,ηταν παρα πολυ ωραιο το ζ3 σου, το αναγνωρισα απο τους καθρευτες,ισως το πιο ομορφο που εχω δει μαζι με του vanvic.θυμαμαι τοτε η τιμη 27000 ηταν αλλα αξιζαν και με το παραπανω απο κατι χρεπια f/l που ειχαν 20000.αλλες εποχες βεβαια τοτε.σορρυ για το οφ τοπικ.
παιδια να κανω μια ασχετη και εγω ερωτηση?καινουργια τα Ζ3 ξερει κανεις ποσο ειχαν?τα facelift..