Αρχικό μήνυμα απο
Z4 DCT
Το τριημερο λεω μια μερα να ανεβω με τον μικρο μια βολτα Παρνασσο με τον ασσο....κοιταξα στο μετεο και δινει ολες τις μερες ελαφρη χιονοπτωση.
Για τον ασσο εχω ενα ζευγαρι χιονοκουβερτες weissenfels...δεν τις εχω δουλεψει ποτε ομως....
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, εχει κανεις εμπειρια απο τετοια χρηση και τι πρεπει να προσεξω....??
Εχω αρκετα καλη εμπειρια απο οδηγηση στο χιονι....αλλα οχι με τετοιου ειδους ''καλτσες'' στις ροδες.....
Καταρχην δεν παιζει να τις χρειαστεις αυτο το 3ημερο στον Παρνασσο...Μακαρι να χιονιζε πολυ αλλα δυστυχως δεν προβλεπεται...Κατα τ'αλλα ειναι οπως τα λενε τα παιδια.Τις βαζεις ευκολα,βγαινουν ευκολα και πας παντου χωρις το νταπα-ντουπα της αλυσιδας.Σκιζονται ομως αν τις σπινιαρεις και υπαρχει λιγη ασφαλτος κατω.Φυσικα σπινιαρει πιο ευκολα απ'την αλυσιδα αλλα πρεπει να μην ''το'χεις'' καθολου για να κολλησεις στο χιονι μ'αυτες,οτι ανηφορα και χιονι να'χει....Εγω που ειμαι ολο το χειμωνα στα χιονοδρομικα,τις χρησιμοποιησα ελαχιστες φορες με εξαιρετικα ασχημες καιρικες συνθηκες και με βγαλανε ασπροπροσωπο.
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....