Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Σήμερα το πρωί έπρεπε ν' αφήσω τον μπέμπη στη γιαγιά του στην Αγία Παρασκευή. Αφού λοιπόν έφαγα μια πρώτη ήττα καθώς εκεί έχει λαϊκή τις Παρασκευές, πάρκαρα τον μπιντέ της Opel 2 τετράγωνα παραπέρα και φορτώθηκα τον μπόζο, καρότσια, πιπίλες, νερά, σακκούλες, μπεν-μαρί με φαγητά, παιχνίδια κλπ και συνέχισα περπατώντας.
Σ' αυτά τα δυο τετράγωνα που περπάτησα έμαθα τα εξής:
- Σε 2 μήνες θα γίνουν εκλογές και θα μας σώσει ο Σαμαράς με τον Καραντζαφέρη.
- Υπάρχει ήδη προγραμματισμένο σχέδιο να γυρίσουμε στη δραχμή αλλά το κρατούν κρυφό.
- Πρέπει να προμηθευτούμε γάλατα μακράς διαρκείας για τα παιδιά γιατί έρχεται πόλεμος.
- Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι θα γίνει πόλεμος, γι' αυτό μας παραχώρισαν κρυφά δωρεάν όπλα (φαντάζομαι όχι F-22 Raptor και F-117 Stealth).
- Όλα αυτά τα έχει προβλέψει ο γέροντας Παϊσιος, σύμφωνα με τον οποίο θα περάσουμε πολύ δύσκολα 6 μήνες αλλά μετά θ' ανακάμψουμε. Με όρθιο το κεφάλι, Βυζάντιο και πάλι.
Έφτασα στο σπίτι της πεθεράς μου, φίλησα τον γιό μου, κατέβηκα στην πυλωτή, κρύφτηκα πίσω από μια κολώνα και δάκρυσα. Δάκρυσα γιατί μέσα σε δυο οικοδομικά τετράγωνα το IQ μου έπαθε ανεπανόρθωτη βλάβη.
Αν μεταναστεύσω ποτέ, δε θα γίνει λόγω πείνας. Θα γίνει γιατί δεν αντέχω άλλο την ηλιθιότητα γύρω μου.