Εκτός απο τα συλλυπητήρια, εγώ έχω απορία πως το όχημα έχει ακόμα ρεύμα...Στα Ε36 δεν είχαν το σύστημα που αν γίνει πρόσκρουση ή ανατροπή κόβει τα ρεύματα???
Εκτός απο τα συλλυπητήρια, εγώ έχω απορία πως το όχημα έχει ακόμα ρεύμα...Στα Ε36 δεν είχαν το σύστημα που αν γίνει πρόσκρουση ή ανατροπή κόβει τα ρεύματα???
BILL007 (02-09-11)
Εγω εχω εδω και χρονια μια απορια..... ποσο εγκυρο μπορει να ειναι αυτο που λεγεται οτι "το κοντερ ειχε σταματησει στα "τοσα" χιλιομετρα", ειτε αφορα αυτοκινητο ειτε μοτοσυκλεττα. Ειδικα αν μιλαμε για ηλεκτρικο κοντερ γινεται ακομα ποιο υποπτο.
Εμενα μου φαινεται μεγαλη μουφα και εχει τις ριζες της στα 70s οταν τα ατυχηματα κυριως με μηχανες ηταν καθημερινα και δινοταν μεγαλη δημοσιοτητα .
Λογικα σκεπτομενα δε στεκει με τιποτα παντως.
24 και 23.
Κριμα.
S8N (02-09-11)
κριμα......
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
2 ψυχές χάθηκαν και εμείς καθόμαστε να αναλύσουμε με πόσα πήγαινε το μπουρδέλο και αν κόβει τα ρεύματα σε στούκα ή αν έχει αερόσακους..... Ωραία!
Προσέχτε τα τα ρημάδια δεν είναι δρόμοι αυτοί για πλακώματα! Κάτι τέτοια βλέπω και με πιάνει η ψυχή μου!
Κρίμα, συλληπητήρια και ελαφρύ το χώμα στα παιδιά που έφυγαν........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 02-09-11 στις 15:56
georgepap (02-09-11), gioman1985 (03-09-11), katsaraios (02-09-11)
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σκεπασει τα 2 παλικαρακια,
Τρομακτικη η εικονα της BMW που μαλλον ειχε φορτωσει πολλα χιλιομετρα,κριμα και για τα νιατα των παιδιων που χαθηκαν αλλα και για τις οικογενειες τους.
Ας ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι στους δρομους για να μην συμβαινουν τετοια περιστατικα.
gkaras (02-09-11)
Κρίμα ,ο Θεός να τους αναπαυει...Η εικόνα του κόμμενου Ε36 μας στελνει ενα μηνυμα :Οσο τρελα κ αν εχουμε για τα bmwδακια μας δεν ειναι τανκς ,εμεις δεν ειμαστε κ οι καλυτεροι οδηγοι στο κοσμο κ τελος οι ελληνικοι δρομοι δεν ειναι πιστες...Οποιος θελει να κανει το κατι παραπανω στις πιστες κ μονο γιατι ειναι κριμα να χανεται η ζωη απ αυτη την ηλικια...
Παιδια πραγματικα κριμα για τα παιδια που χαθηκαν...Ειναι οντως απο τα χειροτερα που εχω δει...Απλα μην γραφετε πραγματα που δεν στεκουν...
Και το κοντερ και το ταχυμετρο ειναι στο 0...οχι σε καποια ταχυτητα...Αρα το αμαξι ειχε ρευμα ακομα και μετα το τρακαρισμα...Επισης τα Ε36 δεν εχουν συστημα κοψιματος ρευματος σε περιπτωση τρακαρισματος...Απο το Ε46 το εχουν οι τριαρες...Γιαυτο και πολλα Ε36 επαιρναν φωτια μετα απο χτυπημα στον δεξιο μασπιε...οπου και περναγε το καλωδιο της μπαταριας για οσα την ειχαν πισω...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Monsta (02-09-11)