Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα αποκτήσει συλλεκτική αξία η Ζ3 στο μέλλον?

Ψήφισαν
58. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Οπωσδήποτε

16 27,59%
  • Ναι, είναι χρονομηχανή κ θα μπει μέσα ο Νίνος για να πάει στον πλανήτη των milfs

12 20,69%
  • Όση θα αποκτήσει κ το καρμπόν φορμουΛίσιο (si) σε 1623 χρόνια.

8 13,79%
  • Σε λίγο θα τρώμε κ τα λάστιχα για να ζήσουμε..

22 37,93%
Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 74

Θέμα: Περι μελλοντικης αξίας Ζ3

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μακάρι να μου περίσσευαν τα χρήματα και να τ' αγόραζα. Από την πρώτη στιγμή που είδα τη Ζέτα του Δημήτρη την ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω αν θα γίνει συλλεκτικό ή όχι, εγώ πάντως θα το χαιρόμουν για δεκαετίες. Όχι τα παιδιά μου, ούτε η γυναίκα μου. ΕΓΩ.

Το θέμα των χρημάτων είναι καθαρά υποκειμενικό. Κάποιος μπορεί να τα θεωρεί πολλά ακόμη και για ένα τέτοιο 6κύλινδρο μπιμπελό, ο ιδιοκτήτης του όμως ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα.

Θυμάμαι τι άκουσα όταν έβαλα προς πώληση το ΤΤ (108.000 km) το 2005. Οι έμποροι μου έδιναν 16.000 ευρώ, η επίσημη αντιπροσωπεία ένα χιλιάρικο παραπάνω με την προϋπόθεση να πάρω πάλι Audi. Τελικά το έδωσα 28.000 μετά από 1 χρόνο.

Το ίδιο έγινε και με το GTI (96.000km): Μ' έπαιρναν τηλέφωνο για την αγγελία στο car και μου έλεγαν πως βρίσκουν το ίδιο και καλύτερο με 13 χιλιάρικα. Τους προέτρεπα να πάνε ν' αγοράσουν εκείνα τότε και να μη μου ζαλίζουν τον έρωτα. Τελικά μόλις 2 βδομάδες αργότερα το έδωσα 19.000 μετρητοίς. Μόλις κατέβασα την αγγελία έπεσαν απανωτά κάτι αγχωμένα τηλεφωνήματα (είχαν κρατήσει το κινητό μου), αλλά το πουλάκι είχε πετάξει.

Αντιλαμβάνομαι ότι τώρα οι εποχές είναι διαφορετικές. Τα νέα τεκμήρια και τα αυξημένα τέλη είναι η ταφόπλακα στα άνω των 1800cc αυτοκίνητα. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει χρήματα κι όσοι έχουν είναι απίστευτα φειδωλοί. Ο Δημήτρης όμως δεν απευθύνεται στον τύπο που βρίσκεται σε δίλημμα μεταξύ του Dacia Logan και του Hyundai i10. Το Ζ3 έχει συγκεκριμένο κοινό. Και πιστεύω ότι το πρόβλημα του αγοραστικού κοινού του Z3 δεν είναι η τιμή του αυτοκινήτου αλλά τα τεκμήρια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 06-07-11 στις 11:58

2. The Following 8 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

beliris (08-07-11), nikos1400 (06-07-11), Nino (06-07-11), Ptboul (06-07-11), Stathis (07-07-11), Thomelef (06-07-11), Z4 DCT (06-07-11), Κωνσταντίνος (06-07-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1) Νίνο ,λέω οτι εχει καταβολές Ε30 γιατί... ενω σαν σασί ονομάζεται Ε36,έχει πίσω ανάρτηση από Ε30. Ναι αυτή την αρχαία με τους ημιστερούντες βραχίονες... την παιχνιδιάρικη. Το τελευταίο happy tail δηλαδη.

2) Αγαπητοί ιδιοκτήτες Ζ3 .δεν θέλω να απαξιώσω τα αυτοκίνητα σας...
    Ενα αυτοκίνητο όταν είναι στο γκαράζ μας, μπορεί να έχει όποια αξία θέλουμε... Για μας ομως...
    Οταν του βάλουμε πωλητήριο επίσης μπορεί η τιμή του να είναι όποια θέλουμε. Δεν είναι αυτό όμως που καθορίζει την εμπορικη αξία του. Η εμπορικη αξία του ορίζεται από την σχέση προσφοράς-ζήτησης. Άρα λοιπόν όταν δεν είναι περιορισμένη η παραγωγή ,ΔΕΝ μπορούμε να έχουμε αυξημένη εμπορική αξία λόγω συλλεκτικότητας. Πρέπει να συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι ,όπως υπερβολικά πολλές ζημιές ή οξείδωση ,κάτι τέλος πάντων που θα τα αποδεκατίσει.
    Το ίδιο ακριβώς είχαν προσπαθήσει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ΜΧ5... θυμάστε εποχή 2003 τι τιμές έπαιζαν ΜΧ5 του '90... Ελεος! Μόλις λοιπόν καβάλησαν το καλάμι με τις τιμές τους, προσγειώθηκαν απότομα μετά! Βγήκε βλέπεις καινούριο μοντέλο... Έτσι και εδώ, όταν με 13 παίρνεις Ζ4 ...αυτό σπρώχνει την Ζ3 πιο κατω.

3) Η όλη αλήθεια είναι σε αυτό που λέει ο φίλος karmaZ3. Πόσοι τον πήραν τηλ? Υπόψιν ότι ειναι μόλις 1900 ,είναι 2003 και έχει dsc.
    Σπυρο ok!
    Νομιζα οτι μιλας σχεδιαστικα (γραμμες).
    Τωρα στα υπολοιπα που γραφεις με βρισκεις απολυτα συμφωνο καμια σχεση δεν εχει η εμπορικη αξια ενος αγαθου με την αξια(συναισθηματικη- εικονικη λανθασμενη ισως) που εμεις του αποδιδουμε.
    Η συλλεκτικοτητα του μοντελου θα κριθει στο μελλον,ακομα και για το mx5 ειναι νωρις να βγαζουμε συμπερασματα αν θα αποκτησει την οποια συλλεκτικη αξια.
    Η ζετα τις προδιαγραφες τις εχει αν υπαρξουν και οι καταλληλες συγκυριες.θα ερθει εποχη που θα την βλεπουν οπως βλεπουμε τη Ζ1 σημερα... υπερβολη? ισως, ισως ομως και οχι!!
    Μεχρι τοτε ομως η σημερινη της τιμη δεν εχει καμια σχεση με υποθετικες μελλοντικες καταστασεις. στα πλαισια της γενικοτερης απαξιωσης των αυτοκινητων ο αμειλικτος νομος της προσφορας και ζητησης θα καθοριζει τις τιμες, τιμες που πολλες φορες ειναι κατωτερες απο οτι θα επρεπε!!!

edit Γιατι να παω στο πλανητη των πιθηκων, κανενας πλανητης με milf και οχι μονο δεν υπαρχει? να΄μαι με το roadster να γουσταρουν οι εξωγηινες!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 06-07-11 στις 13:19

4. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

beliris (08-07-11), Nick bmwlover (03-01-12), Ptboul (06-07-11), S8N (06-07-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχει περασει ηδη στα κλασικα αμαξια της bmw εχω την αισθηση .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

6. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

beliris (08-07-11)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δε βλεπω καποιο λογο γιατι το Ζ3 να αποκτησει συλλεκτικη αξια στο μελλον αφου ουτε περιορισμενης παραγωγης ειναι, ουτε ειδικη εκδοση ειναι. Μονο το Μ αν αποκτησει καποια αξια και δεν ξερω αν ειναι και συλλεκτικη γιατι η συλλεκτικη αξια ενος αυτοκινητου συνηθως ειναι πανω απο 50 χιλιαρικα(οσο εχει ενα Μ3 30αρι ή μια ZAGATO) και ετσι πρεπει αλλωστε....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DRAKOULAS : 06-07-11 στις 13:32

Rides
    1

Προεπιλογή

Aν ειναι καποιο bmw να αποκτησει συλλεκτικη αξια αυτο ειναι το 2002 και η καροτσα εκεινη γενικα.
    Και εκει ομως αν προσεξουμε θα δουμε οτι ορισμενες εκδοσεις μονο αποτελουν ονειρο συλλεκτων και ανθρωπων παθιασμενων με την αυτοκινηση.

Ενα 1602 πχ... Δεν αποτελει συλλεκτικο αυτοκινητο...

Προσωπικα νομιζω οτι το 2002 turbo, οπως και το 2002 tii ειναι συλλεκτικα.
    Τα υπολοιπα ειναι αυτοκινητα με ιστορικη αξια αλλα δεν κανουν και μια περιουσια.

Ενω εχουν απιστευτη γραμμη...
    Εχουν καταξιωθει στους αγωνες...
    Εχουν χαραξει ανεξιτηλα την αυτοκινηση...

Το Ζ, το οποιο Ζ, το οποιο 36αρι, 46αρι, 92αρι... γιατι να γινει συλλεκτικο???

9. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

Ptboul (06-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

δε θεωρώ ότι το z3 είναι ή θα γίνει ποτέ συλλεκτικό κ να πώ την αλήθεια προσωπικά δε μ ενδιαφέρει κιόλας. Το θέμα είναι ότι είναι ένα αμαξάκι που κάνεις τη βολτούλα σου(στα δικά μου άλογα φυσικά :P) και που βλέπεις οτι σε κοιτάνε γκομενάκια στο δρόμο. απο κεί και πέρα το να το πουλήσεις είναι πακέτο γιατί κάποιος που πιά ψάχνει αμάξι θέλει άλλα απ ότι ένα z3 μπορεί να του προσφέρει. γιατί κακά τα ψέματα ποιός θα το πάρει, 2θέσιο αμάξι μόνο και μόνο για να κ@υλαντίζει στο δρόμο?... παιδιά σώστε με βρείτε κανέναν να το δεί... έστω να ρθει να το δει... θέλω να πάρω μηχανή κ δεν μπορώ αλλιώς...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε γιαννο στα λεφτα που το δινεις ουτε ενας μαντρας δεν το παιρνει??τι να πω... ευχομαι παντως να το δωσεις οσο πιο γρηγορα γινεται αφου το χεις παρει αποφαση..
    παντως συλλεκτικο δεν ειναι και ουτε πιστευω και εγω πως θα γινει..πιστευω ομως πως καποτε θα ανηκει στα oldtime classics της bmw καθως εχει αυτο τον ''κλασσικο'' χαρακτηρα κυριως λογω εμφανισης και αισθησης..Ειδικα τα αριστα συντηρημενα Ζ3 και κυριως τα facelift μετα απο χρονια θα ειναι χαρμα ειδεσθαι και μοναδικα...

Rides
    0

Προεπιλογή

το ζ3ακι μου το αγαπάω, αλλα οι ανάγκες μου έχουν αλλάξει πιά. δεν το έχω ψάξει σε μαντρά Νίκο μου... ξέρει κανείς να μου προτείνει κανέναν?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θυμάμαι τι άκουσα όταν έβαλα προς πώληση το ΤΤ (108.000 km) το 2005. Οι έμποροι μου έδιναν 16.000 ευρώ, η επίσημη αντιπροσωπεία ένα χιλιάρικο παραπάνω με την προϋπόθεση να πάρω πάλι Audi. Τελικά το έδωσα 28.000 μετά από 1 χρόνο.

Το ίδιο έγινε και με το GTI (96.000km): Μ' έπαιρναν τηλέφωνο για την αγγελία στο car και μου έλεγαν πως βρίσκουν το ίδιο και καλύτερο με 13 χιλιάρικα. Τους προέτρεπα να πάνε ν' αγοράσουν εκείνα τότε και να μη μου ζαλίζουν τον έρωτα. Τελικά μόλις 2 βδομάδες αργότερα το έδωσα 19.000 μετρητοίς. Μόλις κατέβασα την αγγελία έπεσαν απανωτά κάτι αγχωμένα τηλεφωνήματα (είχαν κρατήσει το κινητό μου), αλλά το πουλάκι είχε πετάξει.

.
    Συμφωνω απολυτα με τον Αρη.....ακομα και γω εν μεσο κρισης της αγορας αυτοκινητου, ακουγα τιμες εξοπραγματικες για το 92αρι μου....ακομα και 17000!!!!! μου ειπαν σε αντιπρωσοπια.......τελικα το αμαξι εφυγε σε σχεδον διπλασια τιμη.....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Ζ3 έχει συγκεκριμένο κοινό. Και πιστεύω ότι το πρόβλημα του αγοραστικού κοινού του Z3 δεν είναι η τιμή του αυτοκινήτου αλλά τα τεκμήρια.

Αυτο ειναι πολυ σωστο!!!, ειδικα το τεκμηριο ειναι αυτο που στην σημερινη εποχη ρυθμιζει τις τιμες.....μιλαμε για αμαξια 2ετιας 4000+ cc αξιας 128000 ευρω με 9000χλμ να πωλουνται με το ζορι 50000ε......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έχει μείνει και κανένας???
    βασικά και αυτοί που έχουν μείνει, κοιτάν να ξεπουλήσουν και να την κάνουν...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP