Σελίδα 41 από 51 ΠρώτηΠρώτη ... 313940414243 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 401 έως 410 από 505

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση Νο 3

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

7) Ενσωμάτωση του Twitter στις λειτουργίες του iOS. Τώρα πλέον το Twitter είναι ενσωματωμένο για να είστε πάντα σε επαφή με τους φίλους σας έχοντας τη δυνατότητα της αποστολής στο Timeline τις φωτογραφίες σας με την χρήση τοποθεσίας.

8) iCloud. Τώρα πλέον έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε προσωπικά δεδομένα στο iCloud όπως έγγραφα, μουσική, φωτογραφίες κ.ά. για να συγχρονίζετε ασύρματα τα δεδομένα σας με όλες τις iOS συσκευές σας και όλα αυτά σε ένα χώρο 5.0GB που σας παρέχει η Apple για το Apple ID σας και όχι μόνο! Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τη χωρητικότητα απλά πληρώνοντας ανάλογα. Η λειτουργία επέκτασης της χωρητικότητας δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο iOS 5.0 beta αλλά θα αποτελέσει λειτουργία με την επίσημη κυκλοφορία της έκδοσης το Φθινόπωρο.

9 iMessage. Ίσως από τις καλύτερες, νέες δυνατότητες του iOS 5.0. Τώρα πλέον μπορείτε να στέλνετε δωρεάν μηνύματα σε όλα τα iOS Devices με iOS 5.x με τη χρήση του αριθμού σας (iPhone) ή του Apple ID (iPad/iPhone/iPod Touch). Επίσης η αναφορά παράδοσης είναι γεγονός!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

10 Αλλαγές στο Safari Browser. Ιδιοτική περιήγηση, Αλλαγές στο UI, Γρήγορη μετακίνηση των Tab και φυσικά το Built in Twitter και εδώ! Η εμπειρία της περιήγησης στο διαδύκτιο πιο βολική από ποτέ!

11 Νέο εικονίδιο και User Interface στο iPod.app ή πλέον Music.app. H αλλαγές στην εμφάνιση του iPod είναι αρκετά αισθητές με νέα γραφικά και εικονίδια. Καμία περεταίρω αλλαγή όμως από άποψη λειτουργίας εκτός της προσθήκης του iTunes Store κάτω αριστερά για αγορά μουσικής.

12 Reminders & Newsstand. Δύο νέες εφαρμογές για ενημέρωση και υπενθύμιση γεγονότων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το App Store για να κατεβάσετε υλικό για το Newsstand. Το Reminders.app υποστηρίζει και το Notification Center στο οποίο και εμφανίζονται τα γεγονότα που έχετε ρυθμίσει να θυμηθείτε στην ώρα που πρέπει! Κάτι που παρατήρησα όμως είναι ότι το Newsstand δε μπορεί να εισαχθεί σε φακέλους.

13 Game Center. Η αναβάθμιση της πιο δημοφιλής πλατφόρμας gaming και σε αυτό το στάδιο είναι αισθητή καθώς προστέθηκε η επιλογή εισαγωγής φωτογραφίας στα προφιλ για να βρίσκεται πιο εύκολα άλλα άτομα. Επίσης πλέον θα μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές απευθείας από το Game Center!

Αυτό το Review αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το iPad πρώτης γεννιάς. Υπάρχουν περισσότερες αλλαγές στο λογισμικό το οποίο αφορά το iPhone 3GS/4 και το iPad 2ης γεννιάς όσον αφορά την κάμερα με το photo edit, τη λήψη φωτογραφίας με το κουμπί αύξησης της έντασης καθώς και την εισαγωγή στο Camera.app από την επιλογή που έχεις προστεθεί στην οθόνη κλειδώματος.

By AWH team

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και μολις πριν απο λιγο σπασανε την ios5 !!!!

5. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

bimmer-corfu (11-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπερα φιλοσ θελω βοηθεια για το 3gs στα καλα καθουμενα μου βγαζει μεγαλα εικονιδια και γενικα ολα εχουν μεγενθυθει ξερεισ καμια λυση? επισεισ μου βγαζει οταν το κλεινω και το ανοιγω activation failed due to a network error.please try again later .επισεισ τωρα βλεπω αν πατησω το power και αφου το ξεκλειδωσω, ενω εχω αφησει ανοιχτη εφαρμογη λειτουργει κανονικα και μολις βγω απο την εφαρμογη ξανα τα ιδια.να κανω αναβαθμιση μηπωσ σε 4.3.3 και αν το κανω πωσ σωζω τα προγραμματα και οτι εχω μεσα? sorry για τις τοσες . ευχαριστω προκαταβολικα.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NIKOSQ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα φιλοσ θελω βοηθεια για το 3gs στα καλα καθουμενα μου βγαζει μεγαλα εικονιδια και γενικα ολα εχουν μεγενθυθει ξερεισ καμια λυση? επισεισ μου βγαζει οταν το κλεινω και το ανοιγω activation failed due to a network error.please try again later .επισεισ τωρα βλεπω αν πατησω το power και αφου το ξεκλειδωσω, ενω εχω αφησει ανοιχτη εφαρμογη λειτουργει κανονικα και μολις βγω απο την εφαρμογη ξανα τα ιδια.να κανω αναβαθμιση μηπωσ σε 4.3.3 και αν το κανω πωσ σωζω τα προγραμματα και οτι εχω μεσα? sorry για τις τοσες . ευχαριστω προκαταβολικα.
    Φίλε καλώς μας ήρθες!!
    Κάποιος γνώστης θα σε βοηθήσει σε λίγο, μην είσαι βιαστικός

Αν θες πέρνα από την ενότητα ¨ας γνωριστούμε¨ και γράψε μερικά λόγια για εσένα!

Rides
    0

Προεπιλογή

thanks φιλε κατι ποσταρα στην ενοτητα.ελπιζω να βρω καποια βοηθεια απο εδω στο προαναφερθεν προβλημα!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μαλλον εχεις ενεργοποιησει το "ζουμ"
    αγγιξε την οθονη με 3 δαχτυλα 2 φορες για να την επαναφερεις.
    Για να το απενεργοποιησεις πηγαινεις ρυθμισεις -> γενικα -> προσβασιμοτητα -> ζουμ

Απο κει και περα, ναι, περνα 4.3.3 με upgrade

Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε ευχαριστω τελικα δεν ειδα τι ηταν. εκανα αναβαθμιση σε 4.3.3 αλλα αφου περασα πολλα προγραμματα με εβγαλε σε λειτουργεια safe mode μαλλον οταν εγκατεστησα το appcake to opoio kai esbhsa me apotelesma na ξαναεπανελθω αλλα υστερα απο μια κληση ξαναενεργοποιηθηκε το safe mod πωσ το βγαζω?

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

hard reset δοκιμασε.
    κρατημενο home & sleep ενω ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο.
    Κλεινει.......ανοιγει......κλει ει......και μολις ξανανοιξει τα αφηνεις ΜΑΖΙ και τα δυο.

Λογικα θα συνελθει.
    Σιγουρεψου οτι εχεις σβησει οτι νομιζεις οτι στο προκαλεσε και αν δε σταματησει αρχισε να σβηνεις ενα ενα οτι περασες μεχρι να στρωσει και να βρεις τι φταει.

Σελίδα 41 από 51 ΠρώτηΠρώτη ... 313940414243 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP