3.07 εχω εγω στο δικο μου...
δεν ξερω ομως αν θα μπορεσω να σε κατατοπισω περισσοτερο σε κατι...
τι ακριβως θες?
3.07 εχω εγω στο δικο μου...
δεν ξερω ομως αν θα μπορεσω να σε κατατοπισω περισσοτερο σε κατι...
τι ακριβως θες?
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
εκτός από το να κάνεις το δικό σου διαφορικό μπλοκε με γκρούπ quaife(όπως σ προτινε ο admin) μπορείς να βάλεις διαφορικό από m3 γνήσιο είναι κοντό σε βήμα αλλά είναι μπλοκε 25% κ τά 2 καμία σχέση με τ ελευθερο που έχεις τώρα
επέδει θέλει 3.07 κ του m είναι αρκετά κοντό το βήμα 8% σε σχέση με το 2.93 που μάλλον φοράει τώρα για αυτό το ανέφερα εκεί που θα είχε τελική 250 με το m διαφορικό θα χει 230 κ θα αυξηθεί κ η κατανάλωση
έτσι μπαίνει αναγκάστηκα αλλάζεις κ τ γέφυρα γιατί εχει άλλο πιο μεγάλο καβούκι
Φιλε scorpios
Τα coupe kai sedan φοραν βημα 2,93.
Το δικο μου (coupe και πενταταχυτο με βημα 2,93) εχει τελικη 250κατι σε ευθεια και 265 σε κατηφόρα (κόφτης πεμπτης).
Τα xi και τα κάμπριο έχουν βήμα 3,07 ενώ τα automatic 3.38.
Εσύ που είσαι από τους "τυχερούς" και έχεις 6άρι μπορείς να βάλεις ακόμα και το πολύ κοντό 3,38 καθώς με 6η και 6500 υπολογίζω οτι μπορεί να βγάλει θεωρητικά εως και 270,4km/h
Οσο για το θέμα μπλοκέ αν θες ριξε μια ματια στο garage μου ή βάλε αυτό που σου προτείνουν οι συμφορουμίτες.
Το βημα 3.38 με 18αρες και 6αρι ειναι πολυ κουραστικο το λεω εκ πειρας και δεν πιανει με την καμια 370 ισως λιγο πανω απο 250....Θα ελεγα να μην πεσει κατω απο 3.07 Το αμαξι ομως το ξεκολλαει για πλακα με δευτερα αλλα κουραζει με χειροκινητο σασμαν ιδιως αν γινει παντρεμα με 6αρι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 23-05-11 στις 12:31
Mε 3.07 βημα τι τελικες υπαρχουν με 5αρι και 6αρι?
Με βήμα 3,07:
Με πεμπτη και 6500 : 253,1
Με εκτη και 6500 : 297,7 (εννοείται οτι δεν προκειται να τα φορτώσει ποτέ!!)
Αν εχεις ορεξη για δοκιμές μπες εδώ :
https://www.bokchoys.com/differentia...calculator.htm
STAM (23-05-11)
παιδια μια ερωτηση...μιλησα με τον μηχανικο και μου ειπε για το δικο μου μοτερ (330 6ταχυτο)το καλυτερο βημα ειναι 3,38..το γνωριζει καποιος καλα?ειναι κοντο,μακρυ?θα το βοηθησω η θα το χαλασω?ευχαριστω