Εχω δει σε ε46 m3 φιλου μου με το που βαζει την οπισθεν να κατεβαινει αυτοματα ο δεξις καθρευτης ωστε να σε διευκολυνει στο παρκαρισμα.Ξερει κανεις να μου πει πως θα το κανω και στο δικο μου αυτο το κολπο,μαρεσε πολυ η μαγκια αυτη.
Εχω δει σε ε46 m3 φιλου μου με το που βαζει την οπισθεν να κατεβαινει αυτοματα ο δεξις καθρευτης ωστε να σε διευκολυνει στο παρκαρισμα.Ξερει κανεις να μου πει πως θα το κανω και στο δικο μου αυτο το κολπο,μαρεσε πολυ η μαγκια αυτη.
quattro ist fur sissies
Εχω ηλεκτρικα καθισματα χωρις μνημες.
quattro ist fur sissies
Το θεμα ειναι οτι και να βρουμε πως γινεται θα πρεπει να παω σε καποιον να μου το κανει γιατι εγω δεν κατεχω και πολυ.Αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα καλως.Ευχαριστω παντως.
quattro ist fur sissies
Σε εμένα που γίνεται, πρέπει να είναι ο διακόπτης στην ρύθμιση στον αριστερό καθρέπτη. Αν είναι στην θέση ρύθμισης του δεξιου καθρέπτη δεν κατεβαίνει. Οσο για τα καθίσματα με μνήμες δεν ξέρω τι συμβαίνει
Μάλλον δεν γίνεται. Ένας γνωστός μου που πήγε να βάλει σε απλό Ε46 γνήσιους καθρεύτες από Μ3, για να κατεβαίνει ο δεξιός έπρεπε να αλλάξει και τον διακόπτη των φώτων γιατί εκεί συνδέονται οι καθρεύτες. Κάτι τέτοιο θυμάμαι, οι καθρεύτες από το Μ3 έχουν άλλη πλεξούδα.
για να δουλεψουν οικαθρεπτες και νακατεβαινει ο δεξης καθρεπτης κατω οταν βαζουμε οπισθεν πρεπει να εχει το αυτοκινητοκαθισματα με μνημες και να εχει απο ενα εγκεφαλακι σε καθε πορτα το οποιο ειναι συνδεμενο με τον καθρεπτη. αλλιως δεν δουλευει!!!
bill_m3 (04-05-11), m-power_01 (04-05-11)