Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΝΤΡΑΝ

Rides
    1

Προεπιλογή ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΝΤΡΑΝ

Αγαπητοί συνφορήτες την βοηθεία σας.Είχα ξαναγράψει για το πρόβλημα του καντραν αλλά τώρα μου προέκυψε άλλο!Πίστευα πως θα πήγαινα σε κάποιο κατάστημα με μεταχειρισμένα θα έπαιρνα ένα καντράν θα το έβαζα πάνω μια κωδικοποίηση στο συνεργείο που πάω και όλα καλά.σήμερα έμαθα πως δεν είναι έτσι. πρέπει να βρω καντράν μου είπαν που να είναι απο παρόμοιο αυτοκίνητο με το δικό μου 2λιτρο αυτοματο κτλ. Πρέπει να αφήσω το αμάξι στο συνεργείο κθώς πρέπει να αλλάξουν την πλακέτα του δικού μου καντράν να την βάλουν στο μετ αχειρισμένο μετά κωδικοποίηση κόστος γύρω στα 400 ευρώ!!!!!!καλά το καινούργιο 867 ευρώ!!!!!!!!Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η Ξέρεις κανείς αν υπάρχει κανένα συνεργείο που να επιδιορθώνει καντραν.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oasisa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγαπητοί συνφορήτες την βοηθεία σας.Είχα ξαναγράψει για το πρόβλημα του καντραν αλλά τώρα μου προέκυψε άλλο!Πίστευα πως θα πήγαινα σε κάποιο κατάστημα με μεταχειρισμένα θα έπαιρνα ένα καντράν θα το έβαζα πάνω μια κωδικοποίηση στο συνεργείο που πάω και όλα καλά.σήμερα έμαθα πως δεν είναι έτσι. πρέπει να βρω καντράν μου είπαν που να είναι απο παρόμοιο αυτοκίνητο με το δικό μου 2λιτρο αυτοματο κτλ. Πρέπει να αφήσω το αμάξι στο συνεργείο κθώς πρέπει να αλλάξουν την πλακέτα του δικού μου καντράν να την βάλουν στο μετ αχειρισμένο μετά κωδικοποίηση κόστος γύρω στα 400 ευρώ!!!!!!καλά το καινούργιο 867 ευρώ!!!!!!!!Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η Ξέρεις κανείς αν υπάρχει κανένα συνεργείο που να επιδιορθώνει καντραν.
    περιοχη?????

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oasisa Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι !!!!!!!!!!!!!!!!!!! πλακα κανεις ετσι?? τι 400 ευρω τι νομιζουν μερικοι
    τα αυγα τα αλωνίζουν οι τα τηγανίζουν ψαξε εχει και αλλα μαστορια!!!
    απο που εισαι ?

Rides
    0

Προεπιλογή

Εαν ειναι αυτοματο το αμαξι σου σιγουρα θες καντραν απο αυτοματο γιατι εχει αλλες ενδειξεις αλλα δε νομιζω να θελει 400 ευρω η ολη διαδικασια.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παίδες είμαι Αττική συγκεκριμένα Ν. Πέραμο.Το συγκεκριμένο συνεργείο BMW είναι στην Καλλιθέα γνωστό στο φορουμ.Αυτό που μου την δίνει είναι πως ΈΧΕΙ 51.000 χιλ/τρα όπου και να πάω μου λένε πως το όχημα είναι πραγματικά αδουλευτο ( ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ).το πιο καλό είναι οτι το πήρα τον 12/2010 και μου δώσαν κια εγγύηση γραπτή καιτώρα μου λένεν οτι καλύπτει εγκέφαλο και μηχανή

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

αδερφε αγορασε ενα μεταχει. καντραν απο αυτοματο πανε σε ενα
    αλλο συνεργιο να σου το προγραμματισουν και αυτο ειναι ολο... ακου εκει 400 ευρω...

Περιοχή
    https://t.me/pump_upp
    Rides
    1

Προεπιλογή

αφού είσαι Ν.Πέραμο όπως πάς για Μέγαρα 50μ. μετά την διασταύρωση για το φέρρυ της Σαλαμίνας είναι μια μάντρα που φέρνει και πολλά ανταλακτικά BMW. Κάνε μια ερώτηση ποτέ δεν ξέρεις.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για κάνε εδώ ένα τηλ.

Πισιμίσης ΑΕΒΕ
    Λιοσίων 145, Αθήνα
    τηλ. 8250420,

Τους είχαμε προμηθευτές στην παλιά μου δουλειά, τους έχω χρησιμοποιήσει κ σαν ιδιώτης. Αποτελεσματικοί κ γρήγοροι στην δουλειά τους.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Kalamata
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε μου ειχα και εγω προβλημα και βρηκα το φως μου σε αυτον το τυπο, αν σε βγαλει ο δρομος σου πηγαινε να τον δεις!
    Επιτροπακης
    Πλαπουτα 104, Π. Ηρακλειο
    Τηλ. 2102821139

Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε Ανδρέα τον βρήκα μέσω ιντερνετ και τον έχω πάρει τηλ. και μου είπε να πάω απο εκεί να το δει, αλλά μου είπε και κάτι παράξενα οτι μπορεί να φταάιει το αμάξι.ΕΊναο καλός ή θα τ΄ρχω μετά

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP