Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 17 από 17

Θέμα: Πρόβλημα με κλειδαρία σε E46 compact

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το έπαθα και εγώ στην Ζ3.Από κάποια στιγμή και μετά δεν κλείδωνε- ξεκλείδωνε γυρνώντας το κλειδί!Άνοιγε το αυτοκίνητο με το remote control,αλλά με το κλειδί δεν άνοιγε παρότι γύριζε ο ομφαλός!
    Αποτέλεσμα,αντικαταστάθηκ η κλειδαριά με καινούργια στην αντιπροσωπεία(250 ευρώ) και μείναμε όλοι με την απορία τι μπορεί να έπαθε!
    Ίχνη διάρρηξης δεν βρέθηκαν!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ θα δεις πως γίνεται να αλλάξει η μπαταρία από το κλειδί:
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...EB%E5%E9%E4%DF

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο beliris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έπαθα και εγώ στην Ζ3.Από κάποια στιγμή και μετά δεν κλείδωνε- ξεκλείδωνε γυρνώντας το κλειδί!Άνοιγε το αυτοκίνητο με το remote control,αλλά με το κλειδί δεν άνοιγε παρότι γύριζε ο ομφαλός!
    Αποτέλεσμα,αντικαταστάθηκ η κλειδαριά με καινούργια στην αντιπροσωπεία(250 ευρώ) και μείναμε όλοι με την απορία τι μπορεί να έπαθε!
    Ίχνη διάρρηξης δεν βρέθηκαν!

Ειναι κατι σαν ροδελαμε κοπιλια που σπαει. Οσο ειναι στον ομφαλο διατηρειται στη θεση του. Μολις τον ακοιξεις ομως σκορπαει. Δες:

3. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

beliris (23-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δες μήπως έχει καμιά ξεχωριστή πλακέτα για το κλείδωμα/ξεκλείδωμα, άμα έχει κάτι τέτοιο ίσως να έχει ξεκουμπώσει

Rides
    3

Προεπιλογή

Εμενα στο πολακι που εχω οταν κανει πολυ κρυο και δεν κινηθει για κανα εξαωρο, κλειδωνεσαι εξω! Βαζω το κλειδι,γυριζει η κλέιδαρια,σηκωνεται η ασφαλεια αλλα δεν ανοιγει η πορτα με τιποτα!! Μπορει μετα απο πολλες προσπαθειες να ανοιξει αλλα μπορει και οχι.Τις περισσοτερες φορες το κανει και η πορτα του συνοδηγου.Οταν βγαινω τα βραδυα για να μην μεινω εξω και μπαινω απ το πορτ παγκαζ,παιρνω την Ε28.Σταθερη αξια.. Εχω βγει με γκομενα και εχω γινει ρεζιλι με το πολο .Μαλλον φαναρτζη θελει και παααλι εξοδα για το πολο

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμενα στο πολακι που εχω οταν κανει πολυ κρυο και δεν κινηθει για κανα εξαωρο, κλειδωνεσαι εξω! Βαζω το κλειδι,γυριζει η κλέιδαρια,σηκωνεται η ασφαλεια αλλα δεν ανοιγει η πορτα με τιποτα!! Μπορει μετα απο πολλες προσπαθειες να ανοιξει αλλα μπορει και οχι.Τις περισσοτερες φορες το κανει και η πορτα του συνοδηγου.Οταν βγαινω τα βραδυα για να μην μεινω εξω και μπαινω απ το πορτ παγκαζ,παιρνω την Ε28.Σταθερη αξια.. Εχω βγει με γκομενα και εχω γινει ρεζιλι με το πολο .Μαλλον φαναρτζη θελει και παααλι εξοδα για το πολο
    κατι παρομοιο ειχα και εγω στο primera, φταιει η κλειδαρια, αν μολις ξεκλειδωσει σμπρωξεις πρωτα την πορτα προς τα μεσα και μετα προσπαθησεις να την ανοιξεις,ισως και να ανοιξει αν φταιει ενας πυρος που υπαρχει και εχει φαγωθει απο τη χρηση.
    σε φαναρτζη το ειχα παει τα βγαλαμε ολα τιποτα δεν εγινε,τελικα αλλαξα κλειδαρια και τελος.

Rides
    3

Προεπιλογή

Την σμπρωχνω προς τα μεσα με δυναμη συνεχεια αλλα τιποτα.Υπαρχει πιθανοτητα μετα απο πολλες προσπαθειες να ανοιξει.Οταν κινηθει το αμαξι και ζεσταθει λογω καλοριφερ ή οταν εχει ζεστο καιρο δεν το κανει.Λες να θελω κλειδαρια δηλαδη? Πρεπει να αλλαξω και κλειδια? Ισως ειναι και ο πυρος που λες.Συγνωμη για την καταληψη που εκανα στο θρεντ σου φιλε 3Μ Aleksandros

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την σμπρωχνω προς τα μεσα με δυναμη συνεχεια αλλα τιποτα.Υπαρχει πιθανοτητα μετα απο πολλες προσπαθειες να ανοιξει.Οταν κινηθει το αμαξι και ζεσταθει λογω καλοριφερ ή οταν εχει ζεστο καιρο δεν το κανει.Λες να θελω κλειδαρια δηλαδη? Πρεπει να αλλαξω και κλειδια? Ισως ειναι και ο πυρος που λες.Συγνωμη για την καταληψη που εκανα στο θρεντ σου φιλε 3Μ Aleksandros
    Εμενα που εκανε περιπου το ιδιο οταν τελικα ανοιγε μετα δεν το ξαναεκανε μεχρι την επομενη φορα που θα εμενε οπως λες καποιες ωρες.
    οχι δεν θα χρειαστεις κλειδια ο φαλος δεν θα αλλαξει,μονο η κλειδαρια ο μηχανισμος της.

9. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

E60_Arkadia (23-01-11)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP