Εχω την εντυπωση πως η πελοτες πλεον ειναι κοινες και αδιαιρετες που σημαινει πως βαζουν ολοι το αυτοκινητο τους σε χωρο σταθμευσης.
Όμως δικαιούνται μια θεση.!!!
Εχω την εντυπωση πως η πελοτες πλεον ειναι κοινες και αδιαιρετες που σημαινει πως βαζουν ολοι το αυτοκινητο τους σε χωρο σταθμευσης.
Όμως δικαιούνται μια θεση.!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 06-01-11 στις 10:30
Μην το παίζεις ούτε εσύ ευγενικά λοιπόν.
Κατά 99% είναι κανά θρασύδειλο μ@@@@@πανάκι το οποίο το παίζει ιστορία.
Τσαμπουκά αυτός; Στ@@@@δισμό εσύ να δεις πως θα φορτώσει ο κίναιδος.
Όταν σου πει ότι θα γελάσετε πες του ότι εσύ θα γελάσεις σίγουρα.
Με το που το διάβασα τσίτωσα γιατί έτσι αφήσαμε και εμείς ΜΙΑ ΦΟΡΑ (εξυπηρέτηση γιατί έκανε πάρτυ) ένας γείτονας το αμάξι μπροστά στην είσοδο του δικού μας γκαράζ, πάω να βγάλω το Ε30 για να ξεσκουριάσει και μου λέει για να βγάλεις το ρημάδι με φώναξες...
Αϊ σιχτίρ με τον κάθε αμόρφωτο και άξεστο να πούμε.
οι θεσεις στην πυλωτη και η αγορα αερα καταργηθηκε με νομο που θεσπισε το κρατος κοινοχρηστος χωρος η πυλωτη ασε να φωναζουν και να λενε οτι τον πληρωσανε ,,ανηκει σε ολους ,,,παμε παρακατω ποιος ειπε φιλε οτι μπλεκεις με δικαστηρια κλπ σε εχουν μαθει να σφαζεις με το βαμβακι ,,αν οχι ξαναδιαβασεμε προσεκτικα ομως ,,,
Ταπεινη μου γνωμη ειναι να κανεις μια προσπαθεια σαν ενηλικες να τα "μιλησετε να τα συμφωνησετε"
Ηρεμα ωραια και καλα να βρειτε την χρυση τομη που θα βολευει και τους δυο,ενοικιαστες εισαστε και οι δυο...
Ακραιες λυσεις-πραξεις δεν θα βγουν σε καλο σε κανεναν απο τους δυο,ουτε αξιζει μεσα σε ολα τα προβληματα να προσθετεις και νεα.
Αν κατι δεν εχει αλλαξει τελευταια...
Οι πυλωτες με αποφαση του Αρειου Παγου αποτελουν κοινοχρηστους χωρους,τα δε αμαξια που παρκαρουν ειναι πλεον "με συμφωνια κυριων" αν καποιος το διεκδικησει μπορει να τα "διωξει" ολα απο την πυλωτη και ας εχουν πληρωσει θεση parking.
Οταν ολοι εχουν θεση parking απο μια πολυκατοικια στη πυλωτη προβλημα δεν υπαρχει.
Ειχε ομως παρατηρηθει το φαινομενο παλαιοτερα να πουλανε οι κατασκευαστες τις θεσεις απο τις πυλωτες σε μη ενοικους των πολυκατοικιων...απο εκει ξεκινησε και το θεμα!!!
Πραγματι απο εκει ξεκινησε το θεμα διοτι οι κατασκευαστες πωλουσαν με χωριστο συμβολαιο θεσεις παρκινκ πυλωτης, κατι που απαγορευεται. Η θεση παρκινκ πυλωτης αποτελει συνοδευτικο του διαμερισματος και μονο ετσι εχει ο καθενας τη δικη του
Nino (06-01-11)