Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 22

Θέμα: ΚΟΝΙ FSD

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελικα δεν φοραει κανενας απο δαυτα!!!

Τι καπνο φουμαρουν δεν θα μαθουμε?!

Περιοχή
    Athens , Kallithea .
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλημερα φιλε joseph εγω τα φοραω τα εν λογω αμορτισερ με μαυρα eibach ελατηρια , κ μπορω να σου πω πως ειμαι φοβερα ικανοποιημενος ειναι αυτορυθμιζομενα κ πιστευω θα σε τρελανουν σε ανεση κ κρατημα .τρενο μπαινω κ δεν κουνιεται καν το αμαξι με τα οσα , βεβαια εκτοσ κ αν βρεις κανα ταφο (λακουβα) εκει κ για το αμαξωμα που εχεις κ εσυ κ εγω δεν κανει τπτ οτι κ να βαλεις .εγω τα κρινω απο την οδηγηση σε νορμαλ δρομο οχι φρεσκοπερασμενο μονο με ασφααλτο , σε τελειο δρομο παντω θα νομιζεις οτι πηγαινεισ πανω σε βελουδο... αυτα ειχα να πω .

3. The Following User Says Thank You to johnnye46 For This Useful Post:

joseph (08-11-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnnye46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα φιλε joseph εγω τα φοραω τα εν λογω αμορτισερ με μαυρα eibach ελατηρια , κ μπορω να σου πω πως ειμαι φοβερα ικανοποιημενος ειναι αυτορυθμιζομενα κ πιστευω θα σε τρελανουν σε ανεση κ κρατημα .τρενο μπαινω κ δεν κουνιεται καν το αμαξι με τα οσα , βεβαια εκτοσ κ αν βρεις κανα ταφο (λακουβα) εκει κ για το αμαξωμα που εχεις κ εσυ κ εγω δεν κανει τπτ οτι κ να βαλεις .εγω τα κρινω απο την οδηγηση σε νορμαλ δρομο οχι φρεσκοπερασμενο μονο με ασφααλτο , σε τελειο δρομο παντω θα νομιζεις οτι πηγαινεισ πανω σε βελουδο... αυτα ειχα να πω .

Φίλε απο εκεί που τα πήρες μήπως ρώτησες αν επισκευάζονται μελλοντικά??? (όπως γίνεται με την PSS της Bilstein)
    Γιατί κακά τα ψέματα,στους δικούς μας δρόμους ότι ανάρτηση και να βάλεις,έχει μια ζωή 3ετίας...

Περιοχή
    Athens , Kallithea .
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν το ρωτησα καν , Λ@λ@κι@ μου , γτ ττο πρωτο πραγμα ηταν να τα δοκιμασω , μιας κ με διαβεβαωσαν οτι δεν εχουν καμια σχεση με τα PSS μιας κ ειναι ενα κλικ πιο πανω ... νομιζω ομως πως επισκευαζονται , μπορουμε να ψαξουμε στο E46fanatics που τα φορανε κ περισσοτεροι εκει.

Rides
    1

Προεπιλογή

τα fsd ειναι ενα κλικ πανω απ τα pss και πολλα κλικ κατω στην τιμη???????

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα fsd ειναι ενα κλικ πανω απ τα pss και πολλα κλικ κατω στην τιμη???????
    Aν είναι όπως λένε και αν ανακατασκευάζονται (το θεωρώ πολύ σημαντικό για μια ανάρτηση πάνω απο τα 6 κατοστάρικα) τότε ναι...Ακριβώς όπως το είπες...

Rides
    1

Προεπιλογή

θα ειναι καλη περιπτωση αλλα ρε γμτ γιατι εμενα η koni δεν μου γεμιζει το ματι????τωρα θα μου πεις γιατι τα bilstein ειναι καλυτερα?πλεων εχουν χαλασει πολυ την ποιοτητα τους στα μικρα μοντελα,αλλα σε κουβεντα να βρισκομαστε βρε αδερφε!!!!

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε τι τιμη "παιζει" η τετραδα?, εγω εχω βαλει sachs performance, ειμαι ευχαριστημενος, και σε σχεση με bilstein που ειχα παλια, τα sachs για μενα ειναι ενα κλικ πιο πανω.
    Τα επομενα θα ειναι κονι μαλλον!!!

Περιοχή
    Athens , Kallithea .
    Rides
    1

Προεπιλογή

εμενα μου πηγε 1000 τα εβαλα οταν ειχαν πρωτοβγει ... αλλα δεν τα μετανιωσα μπορω να πω. τωρα ειναι σαφως πιο κατω η τιμη .

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

εμενα μου πηγε 1000 τα εβαλα οταν ειχαν πρωτοβγει ... αλλα δεν τα μετανιωσα μπορω να πω. τωρα ειναι σαφως πιο κατω η τιμη .
    1000 με ελατηρια & τοποθετηση ή μονο αμορτισερ?
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP