Καλησπέρα...έχω ένα Ε46 2003 και τον Μάϊο που έβρεξε τελευταία φορά στα πόδια του συνοδηγού έμπασε νερό.απο που?δεν ξερω τα παραθυρα ηταν κλειστα...τωρά που φθινοπώριασε όμως αρχιζει και με απασχολεί.μηπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Καλησπέρα...έχω ένα Ε46 2003 και τον Μάϊο που έβρεξε τελευταία φορά στα πόδια του συνοδηγού έμπασε νερό.απο που?δεν ξερω τα παραθυρα ηταν κλειστα...τωρά που φθινοπώριασε όμως αρχιζει και με απασχολεί.μηπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
ήταν σταθμευμένο ρε γμτ...και απο κάτω δεν φαίνεται να λείπει κάτι....
BILL007 (12-09-11)
ακριβώς κάτω απο το πατακι...στα πόδια...
Οροφη εχει;
οχι....αυτό το λάστιχο της πόρτας που λένε?μηπως την έπαθα απο εκεί?
Το αντιμετώπισα κι εγώ. Είναι πρόβλημα όλων των Ε46.
Το νερό που περνά απο την τσιμούχα του παράθυρου, (και πάντα περνάει) γλύφει την εσωτερική επένδυση της πόρτας και αντι να φύγει από τις τρίπες στο κάτω μέρος της πόρτας, πέρνάει στο εσώτερικό.
Αν ρίξεις νερό με ένα λάστιχο στο παράθυρο, θα διαπιστώσεις οτι, στο κάτω μέρος της επένδυσης της πόρτας έχει τρέξει νερό.
Θεραπεία
Θα βγάλεις την επένδυση της πόρτας και θα περάσεις εσωτερικά ένα κομάτι πλαστικό που θα καταλήγει στο εσωτερικό κάτω μέρος της. Ετσι τα νερά που περνούν την τσιμούχα στο παράθυρο θα πέφτουν στο εσωτερικό της πόρτας.
Επι πλέον να αλλάξεις την τσίχλα που κολάει γύρω απο την επενδυση με νέα και μάλιστα στο κάτω μέρος της πόρτας να βάλεις διπλή στρώση.
Καλή δουλειά !!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 12-09-11 στις 19:17
Κουπε η σενταν;