Κλαπηκε Μ3 Ε46 με αριθμό ΙΒΡ 4928 απο χαλανδρι σημερα το βραδυ,χρώματος ασήμι με πόρτ μπαγκαζ και προφυλακτηρα csl.έχει μπορντο καθίσματα και μαύρες 19ρες ΒΒS.εάν δείτε τίποτα ενημερωνετε στο 6946196600.ευχαριστώ
Κλαπηκε Μ3 Ε46 με αριθμό ΙΒΡ 4928 απο χαλανδρι σημερα το βραδυ,χρώματος ασήμι με πόρτ μπαγκαζ και προφυλακτηρα csl.έχει μπορντο καθίσματα και μαύρες 19ρες ΒΒS.εάν δείτε τίποτα ενημερωνετε στο 6946196600.ευχαριστώ
οχι παλι τετοια νεα!!!!
ελπιζω να βρεθει συντομα πριν γινει ζημια.....
Λυπαμαι πολυ, θα εχω το νου μου.
οι ώρες τους...
τούρμπο και πράσινα άλογα
Φίλε λυπάμαι πολύ.
Ηταν ασφαλισμένο ?
Προχτές το βράδυ κλέψανε από το Χαλάνδρι ένα RS4 ενός φίλου μου.
ευτυχως το ειχα ασφαλισει,αλλα τι να το κανεις?καλυτερα να το βρω..
Φιλε Λευτερη τα ειπαμε και στο τηλεφωνο ευχομαι πραγματικα να βρεθει.
Παιδια το αυτοκινητο δεν περναει καθολου απαρατηρητο. Ειναι ασημι look CSL με μαυρες 19αρες bbs αραχνη, και imola rot σαλονι.
Απιστευτα δυσκολο να ειναι τοσο ηλιθιοι ωστε να το κυκλοφορουν εξω, αλλα ποτε δεν ξερεις..
Φίλε Λευτέρη, εύχομαι να βρεθεί το αυτοκίνητό σου
-> ενημέρωσέ μας για την αντιμετώπιση από την ασφαλιστική καθώς και πόσο γρήγορα θα πάρεις τα χρήματα αν δεν βρεθεί τελικά
(κάποιες ασφαλιστικές πληρώνουν για ενοικίαση αυτοκινήτου -> αν χρειάζεσαι κάποιο για να κάνεις τη δουλειά σου)
λυπάμαι φίλε.....![]()
Αντε παλι.Ευχομαι να το βρειs φιλε οσο το δυνατον γρηγοτοτερα.Θα προσπαθησω να ανεβασω ενα βιντεο απο κλειστο κυκλωμα που εχω να δειτε με ποσο ευκολια πηγαν να ανοιξουν το Punto τηs κοπελιαs μου,σαν να ηταν δικο τουs.Kαι το ωραιο ειναι οταν ειδαν το βιντεο οι αστυνομικοι που ηρθαν μου λενε αααα τουs ξερουμε ειναι μια σπειρα απο ρουμανογεωργιανουs......και μια εβδομαδα χτυπανε εδω μια εβδομαδα χτυπανε σε αλλη πολη και παει λεγονταs.Και τουs ρωταω.Και τι κανετε ρε παιδια?Γιατι δεν τουs πιανετε?Οριστε τωρα εχετε και βιντεο με αποδειξειs.Aπαντηση:ΜΗΔΕΝ.
Panos 316T (24-08-11), Ptboul (26-08-11), zaharias (24-08-11)