Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: Ε34 Όργανο μέτρησης θερμοκρασίας λαδιού

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή Ε34 Όργανο μέτρησης θερμοκρασίας λαδιού

Θέλω να τοποθετήσω ένα όργανο μέτρησης θερμοκρασίας λαδιού.

Ξέρω πως παίρνουν ρεύμα, γείωση και το άλλο καλώδιο πάει στην βαλβίδα που μετράει την θερμοκρασία.

Το ερώτημα είναι διαθέτει το αμάξι απο την μάνα του αυτή την βαλβίδα ή πρέπει να την βάλω εγώ και που ακριβώς συνδέεται? Με "τάφ" στην σωλήνα του φίλτρου?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω εχω περασει μονος σε δυο-τρια αμαξια(οχι BMW).Ψαξε στο μπλοκ του κινητηρα τη φουσκα της πιεσης του λαδιου,αφερεσε την και βαλε ενα ταφ.Απο την μια θα βαλεις την φουσκα της πιεσης που φορουσε και απο την αλλη την δικια σου.Αν εχεις αμφιβολια ποια ειναι η φουσκα δες τι ειναι βιδωμενο που να μοιαζει με φουσκα πανω στο μπλοκ και ξεκουμπωνε τα φισακια μεχρι να ανναψει το λαμπακι του λαδιου στο καντραν! Δεν ξερω αν σε βοηθησα Τζιμη...

3. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Jimmakos (09-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos e46 16v Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω εχω περασει μονος σε δυο-τρια αμαξια(οχι BMW).Ψαξε στο μπλοκ του κινητηρα τη φουσκα της πιεσης του λαδιου,αφερεσε την και βαλε ενα ταφ.Απο την μια θα βαλεις την φουσκα της πιεσης που φορουσε και απο την αλλη την δικια σου.Αν εχεις αμφιβολια ποια ειναι η φουσκα δες τι ειναι βιδωμενο που να μοιαζει με φουσκα πανω στο μπλοκ και ξεκουμπωνε τα φισακια μεχρι να ανναψει το λαμπακι του λαδιου στο καντραν! Δεν ξερω αν σε βοηθησα Τζιμη...
    Στο φίλτρο του λαδιού έχει μια βαλβίδα και εκεί έχει μια φούσκα.... Λες να ειναι αυτό φίλε?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το πιο πιθανο,αν εχει φυσακι βγαλτο,βαλε μπρος και κοιτα αν μεινει το λαμπακι του λαδιου αναμενο.Αν μεινει τοτε αυτο ειναι Τζιμυ.

6. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Jimmakos (10-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Να σαι καλά Νίκο θα ενημερώσω! Ευχαριστώ!

Rides
    0

Προεπιλογή

επειδή το φισάκι αυτό δίνει γείωση για να ανάψει το λαμπάκι της πίεσης,ακούμπα το πάνω στο μπλόκ αφού τσεκάρεις ότι δέν έχει ρευμα,εάν το ακουμπάς και ανάβει τότε είναι αυτό

9. The Following User Says Thank You to mike21 For This Useful Post:

Jimmakos (10-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP