Για δείτε εδώ ωραίο τσαμπουκά.
Για δείτε εδώ ωραίο τσαμπουκά.
Thomelef (07-06-11)
Aυτα ειναι με χτυπησες θα σε γ@@@@ω![]()
![]()
![]()
![]()
Μα που είναι αυτός ο Θωμάς να σχολιάσει ??![]()
Thomelef (07-06-11)
χαχαχαχαχα τον τρελο με το νισαν χαχαχαχαχαχα
ο ιδιοκτητης της ομαδας τι θα του ειπε μετα αραγε ?? (του "τσαντισμενου") !!
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
καλά του ξηγήθηκε...απλά δεν τερμάτισε ούτε αυτός...βασικά και εγώ να είμουν, θα είχα
θολώσει τόσο, που μάλον το ίδιο θα έκανα...
sympether with chiefτης
![]()
Μολις βγαινει δεν τον νοιαζει αν θα παρει την στροφη αφου φορτωνει τρελα το db9 και πεφτει απανω του!
Αφου δεν βγηκε απο το αμαξι να παει να τον βουτηξει μεσα απο το δικο του να τον τραβαει μεσα απο τα παραθυρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dblade : 07-06-11 στις 17:06
Ρε παιδιά για δείτε προσεχτικά στο 1:07 & στο 1:31. Εγώ δε βλέπω πουθενά να πέφτει το db9 πάνω του, το αντίθετο μάλιστα.
Στο 1:07 και τη στιγμή της σύγκρουσης, εγώ δε βλέπω το db9 να κάνει πουθενά τιμονιά για να πέσει πάνω του, μάλιστα o τύπος κρατούσε το τιμόνι με το ένα χέρι.
Στο 1:31 αν το δείτε προσεχτικά ο gtrάκιας παρεκκλίνει της πορείας του (επίτηδες), με αποτέλεσμα να 'κουρέψει' το db9 από πίσω και να το γυρίσει τετ-α-κετ. Και πήγαινε και εξαιρετικά αργά...
Μετά ζητάει και τα ρέστα??
και όμως κώστα...αν δείς στο 1.30, το άστον κάνει δεξιά και τον χτυπάει. φαίνεται ολοφάνερα,
και καλά του έκανε του κ@ριόλη.
sympether with chiefτης