καλησπερα παιδες πηγα σημερα να βαλω λαστιχα FULDA κ εβαλα λαστιχα SUNNY κ το μετανιωσα οικτρα....ειδα made in china k ξενερωσα
καλησπερα παιδες πηγα σημερα να βαλω λαστιχα FULDA κ εβαλα λαστιχα SUNNY κ το μετανιωσα οικτρα....ειδα made in china k ξενερωσα
Εγω Γιωργο μια φορα την πατησα με κατι ιταλικα Stunner για να γλιτωσω κανα 200αρι ευρω και στον χρονο πανω ανοιξαν τα λινα τους.
Μου τα προτειναν αυτα τα Sunny για το 39αρι μου αλλα βρηκα τα Michelin Pilot sport 3 150 ευρω ποιο ακριβα και φυσικα τα παραγγειλα αφου ξανα δεν την παταω με noname λαστιχα.
πολυ σωστος λεωνιδα....εκανα μ...κια..........
Και το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι για να μου τα πλασαρουν μου ειπαν για πιστοποιησεις γερμανικες και πρασινα αλογα . Αλλα αμα καεις στον χυλο φυσας και το γιαουρτι.
Πρόταση : Μήπως θα ήταν καλύτερα, το θεματάκι να μεταφερθεί σε άλλη ενώτητα μιάς και τα λάστιχα δεν αφορούν μόνο τη σειρά Ζ ;;
![]()
Samaro (04-05-11)
τα πληρωσα 550 με ευθυγραμμιση,,ζυγοσταθμιση ...ολα...για 18'ζαντεσ
επισης, απο καμσκιλ μια τετραδα falken fk452 (σαν καλουτσικα φτηνα) βγαινει στα 479 ευρω στην πορτα σου. ποσο να σου παρουνε τοπθετηση-ζυγοσταθμιση-ευθυγραμμιση ?
(μιλαμε για 225/40 και 255/35/18)
τελως παντων
δεν εγινε και κανα εγκλημα
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM