Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Θεσσαλονικη-Καβάλα ΠΡΟΣΟΧΗ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή Θεσσαλονικη-Καβάλα ΠΡΟΣΟΧΗ

Παιδια προσεξτε οσοι κινειστε σε αυτην την Εθνικη οδο
    Τουρκοι με πολυτελες αυτοκινητα συνηθως ανα δυο πανικοβλημενοι
    σταματανε ανυποπτους οδηγους και ζητανε χρηματα να βαλουνε βενζινη στο υποτιθεμενο αυτοκινητο που εμεινε διοτι αγορασανε το δευτερο και ξεμεινανε απο λεφτα Κ.Τ.Λ
    εμενα πριν καιρο για να με πεισει εβγαλε και τα κοσμηματα του ως ενεχυρο σημερα τους ξαναειδα.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

m-power_01 (14-02-11), NickE60 (12-02-11), Tsakirakos (12-02-11), Vasilis (12-02-11)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

τους εχω πετυχει...εχω σταματησει μαλιστα σε BMW Ε39 και μου εδινε το δαχτυλιδι του για 20¤. Ρουμανοι ηταν
    Μη τα συζητας αδερφε...

4. The Following User Says Thank You to Tsakirakos For This Useful Post:

Dathanaso (12-02-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πιθανον να επεσα εξω στην εθνικότητα και εμενα με Ε39 .ηταν ψιλος μελαμψος?

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο ενας ναι. ο αλλος ηταν μικροσωμος. με πιασανε στο φιλοτιμο και τους εδωσα 20¤ ετσι....
    Μη τα συζητας αδερφε...

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

tin epomeni pare ta kleidia apo to e39 san enexyro

exo pantos entyposiastei apo tin eufyia tous . kalitexnika myala . oudepote tha mporousa na to skefto ego
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atha : 12-02-11 στις 22:54
    live free and drive hard

Προεπιλογή

Και όμως είναι παλιό κόλπο ... Mg zr στην πάτρα , στην ευρύτερη περιοχή του πανεπιστημίου σταματημένο , δυο παλικάρια μέσα ζητούσαν χρήματα για βενζίνη ... Είχα σταματήσει μια φορά ( γιατί το mg φαινόταν φτιαγμένο και θεώρησα ότι Απο κάτι έμεινε ...) . Έδωσα 5 ευρώ εις γνώση μου ,για να μην έχω τίποτα «άλλα»!
    Φυσικά αφού την διαδρομή την έκανα σχεδόν κάθε μέρα , τους είδα ξανά και ξανά και ξανά ...
    Το μεγάλο γαμωτο είναι η κατάντια μας ... Γνωρίζοντας τέτοια περιστατικά δεν σταματας πλέον όταν βλέπεις ακινητοποιημένο όχημα . Είτε γιατί φοβάσαι είτε γιατί λες κομπίνα είναι...
    Δεν υπάρχει πλέον βοήθεια προς τον συνάνθρωπο ... Παλιότερα σταματούσα σχεδόν πάντα όταν έβλεπα σταματημένο όχημα να βοηθήσω αν και όπως μπορούσα ΠΛΕΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ και αυτό είναι λυπηρό ...

9. The Following 6 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Dathanaso (13-02-11), GiannisRob (13-02-11), NickE60 (12-02-11), oldcarskickass (13-02-11), Ptboul (14-02-11), Tsakirakos (13-02-11)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και όμως είναι παλιό κόλπο ... Mg zr στην πάτρα , στην ευρύτερη περιοχή του πανεπιστημίου σταματημένο , δυο παλικάρια μέσα ζητούσαν χρήματα για βενζίνη ... Είχα σταματήσει μια φορά ( γιατί το mg φαινόταν φτιαγμένο και θεώρησα ότι Απο κάτι έμεινε ...) . Έδωσα 5 ευρώ εις γνώση μου ,για να μην έχω τίποτα «άλλα»!
    Φυσικά αφού την διαδρομή την έκανα σχεδόν κάθε μέρα , τους είδα ξανά και ξανά και ξανά ...
    Το μεγάλο γαμωτο είναι η κατάντια μας ... Γνωρίζοντας τέτοια περιστατικά δεν σταματας πλέον όταν βλέπεις ακινητοποιημένο όχημα . Είτε γιατί φοβάσαι είτε γιατί λες κομπίνα είναι...
    Δεν υπάρχει πλέον βοήθεια προς τον συνάνθρωπο ... Παλιότερα σταματούσα σχεδόν πάντα όταν έβλεπα σταματημένο όχημα να βοηθήσω αν και όπως μπορούσα ΠΛΕΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ και αυτό είναι λυπηρό ...
    Φαντάζεσαι ότι ακόμα υπάρχει το άτιμο?

Και που και που εμφανίζεται ένας άλλος τύπος στον τρίτο κόμβο (που οδηγεί προς Βιβλιοθήκη και Πολιτικούς Μηχανικούς) με ένα παλιό κόκκινο αυτοκίνητο, Seat Ibiza πρώτης γενιάς, αν θυμάμαι καλά.

Τον ίδιο (με το Ibiza) έχω πετύχει και κανα δυο φορές στην Αυστραλίας, μετά την Κανελλοπούλου με μια παλιά vespa.

Μάλλον κάποιοι το έχουν κάνει επάγγελμα.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι ρε φιλε οντως την πληρωνει πλεο και αυτος που εχει οντως προβλημα

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

M'αυτα που ακουγονται πλεον οντος δε ξερεις τι μπορει να σου συμβει αν σταματησεις σε καποιον που δειχνει οτι χρειαζεται βοηθεια!Απο την αλλη,ομως,μπορει καποιος οντος να εχει προβλημα και να μη σταματησεις φοβουμενος οτι ειναι καποιος απατεωνας η κατι τετοιο!Το συγκεκριμενο Ε39 το ειδα χθες και γω...

13. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Dathanaso (13-02-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τεσπα να προσεχουμε, ειδικα οσοι μαζι με εμενα που χρησιμοποιω τακτικα το δρομο αυτο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP