Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

εχουν γραφτει πολλα thread για την οικονομικη κατασταση που επικρατει τον τελευταιο καιρο στη χωρα μας.
    βγαλαμε τα απωθημενα μας,βρισαμε,ξεχαρμανιασαμε ..και μετα χαθηκαν καπου στο αρχειο...
    θεωρω υποχρεωση μου σαν ενας ενεργος πολιτης,να υπενθυμιζομαι και να υπενθυμιζω τη τρεχουσα κατασταση...
    εχθες το βραδυ ειχα μια κουβεντουλα με τον πατερα μου.
    ως γνωστον ο πατερας μου ειναι σχεδιαστης κοπτηριου,στο τομεα της βιοταχνιας ενδυματων,οπου ο κλαδος εχει σχεδον αφανιστει.
    συνεπως ο ανθρωπος που σχεδιαζε και εκοβε τα πολυ γνωστη μαρκα ανδρικων που ολοι μας εχουμε φορεσει,οπως και ποιοτικων ανδρικων ρουχων βρισκεται εδω και ενα χρονο περιπου ανεργος,χωρις ελπιδα για καποια προσληψ.
    η κουβεντα μας ηταν γυρω απο το τι θα κανουμε σε δυο μηνες περιπου που δεν θα ειναι σε θεση να διασφαλισει το ενοικιο του σπιτιου του.Αναποφευκτη λυση να επιστρεψω στο πατρικο μου.Εννοειτε πως θα το κανω χωρις δισταγμο.
    ερχομαι ομως και αναρωτιεμαι...ειμαι 30 χρονων...θελω να παντρευτω..να κανω οικογενεια και παιδι...
    πως??συνηδητοποιησα οτι πριν μερικα χρονια,ονειρευομασταν ολοι οι παρεα,τι θα κανουμε στα επαγελματικα μας,πως θα εξελιχθουμε,τι κινησεις θα κανουμε...
    σημερα ολοι μας αναρωτιομαστε αν θα εργαζομαστε μεχρι το καλοκαιρι....
    πριν πεντε χρονια,ελεγα το χειμωνα..το καλοκαιρι θα προσπαθησω να παω πχ στη σαμο...
    τωρα λεω για να βγω το σαββατο για καφε με το κοριτσι θα πρεπει να προσεξω λιγο τι ξοδευω ωστε να βγω...
    με αποκαλουν τζαμπατζη,οταν ολη η παρεα μου ξερει οτι οταν ερχοταν ο λογαριασμος ημουν ο πρωτος που εβαζα το χερι στη τσεπη...
    με αποκαλουν τζαμπατζη οταν για να μη ταλαιπωρηθει μια συναδελφος(τραγουδιστρια)ε γω εκανα 100 χιλιομετρα για να τη παω σπιτι της και το εκανα με συνηδειση και οχι πονηρα οπως μπορει να σκεφτειτε!
    με αποκαλουν τζαμπατζη που απο 90 λεπτα η βενζινη πηγε στο 1,6,τη στιγμη που το κοστος της χωρις τους φορους ειναι μολις 50 λεπτα...
    παραλληλα αποκαλουμαι τζαμπατζης απο αυτους που δεν πληρωνουν απο τη τσεπη τους βενζινη-διοδια-ρευμα-τηλεφωνο,αλλα λογω του κοινοβουλιου τα εχουν σαν παροχη!!!!
    μου ειπαν οτι μαζι τα φαγαμε.....
    τουλαχιστον εμενα δε με φωναξαν στο τραπεζι..μπορει να φωναξαν ολους τους υπολοιπους....
    μου λενε οτι ειμαι ρατσιστης που θελω στην θεσσαλονικη μου,να ακουω ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι να κοιταζω στο λεοφωρειο ποσοι ελληνες βρισκονται μεσα.....
    μου λενε οτι ειμαι ρατσιστης,ομως κανενας δεν σχολιαζει οτι οι αλλοδαποι,νομιμοι η παρανομοι που βρισκονται εδω βριζουν την ελλαδα ολη μερα..και ειμαι μαρτυρας απειρες φορες..
    μου ειπαν οτι ονομαζομαι επιστημονας,οταν τελειωσα το πανεπιστημιο,ομως κανενας μα κανενας δεν ακουει τη γνωμη του επιστημονα πανω στο τομεα του γιατι...τι ξερεις εσυ μωρε?εγω τα ξερω καλυτερα απο σενα και ας μην εχω παει πανεπιστημιο...
    μου ειπαν να κανω οικονομια και εγω ξεκινησα απο τις μετακινησεις μου.δεν μου ειπαν ομως οτι για να παω απο τη καλαμαρια στο ρυσσιο(δυο διπλανοι δημοι)χρειαζομαι 3 λεωφορεια να παω και αλλα τοσα για να γυρισω με συνολικο χρονο πανω απο 3 και κατι ωρες ενω με το αυτοκινητο το κανω σε 20 λεπτα....
    μου ειπαν να πληρωνω την ερτ,ομως δεν ειπαν στα ιδιωτικα καναλια να σταματησουν να προβαλουν ομοφυλοφυλους ολη την ημερα και γυμνοστηθες γυναικες που τους κανουν μασαζ στις 10 το πρωι...
    η εγω λοιπον ειμαι τοσο πολυ παραξενος και δεν μπορω να συμπορευτω με τους συνανθρωπους και τη κοινωνια
    η κανενας μας δεν αντιδραει σε μια αρρωστημενη κατασταση οπου το ψεμα κυριαρχει και η λαμογια εγινε επισημη θρησκεια....
    δεν εχω λεφτα αλλα να πληρωνω την αυξημενη δεη και καθομαι στο ψοφοκρυο για να μην αναψω κλιματιστικο...
    δεν εχω λεφτα για σουπερ μαρκετ γιαυτο αγοραζω τα φθηνα τα μακαρονια και το φθηνο τυρι..
    δεν εχω λεφτα για να πληρωνω ασκοπα τηλεφωνηματα γιαυτο και χαθηκα με τις παιδικες μου φιλες στη κυπρο ,οπου οταν υπηρετουσα ηταν διπλα μου σαν την οικογενεια μου....
    αγωνιω...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following 54 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

///M3L (10-02-11), 330Ci (11-02-11), 330Ci STEPTRONIC (12-02-11), A8hnaios (10-02-11), Akis 330Ci (10-02-11), aris (11-02-11), aristent (10-02-11), atha (10-02-11), bill_m3 (10-02-11), bimmer-corfu (10-02-11), chief (10-02-11), Dathanaso (10-02-11), dimtz (10-02-11), Dioskouroi (10-02-11), gant (10-02-11), GEO316 (10-02-11), GiannisRob (10-02-11), Gregory_///M (10-02-11), HULK (10-02-11), imolarot (10-02-11), individual (12-02-11), jimdros (10-02-11), Jimmakos (10-02-11), JOHNNY 69 (11-02-11), johnnye46 (10-02-11), joseph (11-02-11), konstantinaM3 (10-02-11), Konstantinos E60 (10-02-11), Kostas_1 (10-02-11), Lambros46 (10-02-11), Lefteris116 (11-02-11), Leonidas_E39 (10-02-11), merlin (11-02-11), mixalis (10-02-11), mormon (10-02-11), Nick bmwlover (10-02-11), NickE60 (10-02-11), nikos-Mpacket (10-02-11), nikos1400 (10-02-11), Nino (10-02-11), paganis (10-02-11), pilot (10-02-11), Ptboul (10-02-11), S8N (10-02-11), scania124 (10-02-11), Skyline_IS (10-02-11), stavr (11-02-11), tsagio (10-02-11), Tsakirakos (10-02-11), Vasilis (10-02-11), vs316ti (11-02-11), z3 2.2 (10-02-11), Z4 DCT (10-02-11), Χρίστος (11-02-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω κανενα εικοσαλεπτο που διαβασα το ποστ και δεν ξερω τι να πω.
    Ενα εικοσαλεπτο για να γραψω τρεις γραμμες.καπου στο περιπου ετσι ειμαι
    και εγω
    Δυο μονο λεξεις.ΚΟΥΡΑΓΙΟ και λιγο υπομονη

4. The Following 5 Users Say Thank You to GEO316 For This Useful Post:

GEORGE316 (10-02-11), NickE60 (10-02-11), Ptboul (10-02-11), S8N (10-02-11), Vasilis (10-02-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Είναι όλα αυτά που μας περνάνε κάθε μέρα από το μυαλό, τις στιγμές που κολλάμε καθώς κοιτάμε έξω από το παράθυρο χωρίς λόγο......

Είναι όλα αυτά που θέλουμε να βγούμε να τα φωνάξουμε αλλά ξέρουμε πως δεν θα μας ακούσουν αυτοί που πρέπει, γιατί εδώ και χρόνια ανήκουν στο αντίπαλο "στρατόπεδο" με αυτό του λαού...ανήκουν στο "στρατόπεδο" ανεξέλεγκτης παραγωγής πλούτου πατώντας μονίμως επί πτωμάτων...

Δυστυχώς, "δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού μας και μείναμε τυφλοί"...

6. The Following 7 Users Say Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

aristent (10-02-11), GEORGE316 (10-02-11), Konstantinos E60 (10-02-11), Leonidas_E39 (10-02-11), Nick bmwlover (10-02-11), S8N (10-02-11), Vasilis (10-02-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω ομως χαιρομαι για σενα Γιωργο.
    Και χαιρομαι γιατι εχεις ψυχη να πολεμησεις την οποια δυσκολεια.
    Εχεις ψυχη να γραψεις σε ενα δημοσιο φορουμ τα συναισθηματα σου,τους προβληματισμους σου με τροπο πολυ ανθρωπινο και αληθινο.

Να σκεφτεσαι οτι δεν εισαι μονος σε αυτο το χαος,ειμαστε και αλλοι εκει εξω
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

8. The Following 9 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

///M3L (10-02-11), aristent (10-02-11), gant (10-02-11), GEORGE316 (10-02-11), imolarot (10-02-11), Nick bmwlover (10-02-11), Ptboul (10-02-11), S8N (10-02-11), Vasilis (10-02-11)

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπράβο σου Γιώργο κατάφερες με την κατάθεση ψυχής που έκανες να εξωτερικεύσεις συναισθήματα από όλους που διαβάζουν τα λόγια σου.........έχεις κερδίσει τον σεβασμό όλων μας...

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

10. The Following 4 Users Say Thank You to mixalis For This Useful Post:

gant (10-02-11), GEORGE316 (10-02-11), S8N (10-02-11), Vasilis (10-02-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πραγματικα σε νιωθω τοσο απολυτα γιατι ακριβως τα ιδια νιωθω και γω..
    Θυμαμαι πριν ελαχιστα χρονια,στο σχολειο ακομα παιδακια που καναμε ονειρα για το μελλον,που ακουγαμε τους μεγαλους τοτε που ελεγαν ιστοριες για τις δουλειες τους,για την διασκεδαση τους,για τα ταξιδια τους και λεγαμε καποτε θα τα κανουμε και μεις αυτα...

Ολα αυτα βεβαια σημερα,μετα απο 5 χρονια καταρρεουν,βγαινουμε στην κοινωνια με μια ταφοπλακα οτι χρωσταμε..Καποτε επρεπε να μπει ενα τελος σε ολο αυτο.Τελος ομως,οχι γκρεμος..

Πλεον δεν ξερεις τι θα ξημερωσει αυριο, μεθαυριο...Θα ζεις ή θα βρισκεσαι σε καταστασεις αιγυπτου?Και δεν ειναι μονο η εξεργερση...

12. The Following 4 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

GEORGE316 (10-02-11), S8N (10-02-11), Vasilis (10-02-11), z3 2.2 (10-02-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Χρειάζεται κότσια για να βγει κάποιος δημοσίως και να γράψει για την οικονομική του κατάσταση, να ζητήσει δουλειά ή έστω και βοήθεια.

Κι αυτό γιατί τις τελευταίες δεκαετίες έγινε κανόνας η βιτρίνα, το πούλημα μούρης, η πρόκληση και η επίδειξη. Μάθαμε ως λαός να μετράμε τους άλλους από τα λεφτά που έχουν, ασχέτως αν ήταν κλεμμένα, δανεικά ή δουλεμένα. Μάλιστα, αν ήταν κλεμμένα ή δανεικά, κάποιοι τους θεωρούσαν και μάγκες από πάνω, λες και οι υπόλοιποι που δουλεύουν για το μεροκάματο είναι λεπροί.

Κάπου διάβασα πως τα λίγα χρήματα θέλουν κόπο ενώ τα πολλά χρήματα θέλουν κόλπο. Με τόσα τρανταχτά παραδείγματα γύρω μας, νομίζω ότι η αλήθεια της φράσης θεωρείται δεδομένη, αν και πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Δεν είναι εντούτοις μόνο ο Γιώργος, ο GEO ή ο Δημήτρης αλλά και πολλοί άλλοι στην ίδια κατάσταση. Όλοι έχουμε από έναν άνεργο στην οικογένειά μας (εγώ έχω τη γυναίκα μου), όλοι έχουμε απίστευτα έξοδα αλλά μηδαμινά έσοδα, κανείς δε μπορεί ν' αποταμιεύσει, κάποιοι δεν έχουμε τίποτα στην άκρη, κάποιοι έχουν φέσια, άλλοι δε μπορούν ν' ανταποκριθούν ούτε στις βασικές υποχρεώσεις τους. Απλώς, μερικοί το φωνάζουν ενώ οι υπόλοιποι σιωπούν.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει σημασία αν είμαστε σε bmw ή σε dacia forum ή αν ο ένας έχει 116 και ο άλλος Μ6. Το κακό είναι γενικό. Ας μη μένουμε όμως στα λόγια και στα μπράβο. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Κι όσοι έχουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, βγείτε και φωνάξτε το. Προτιμώ να κυκλοφορήσω μια εβδομάδα με συγκοινωνία, δίνοντας τα χρήματα της βενζίνης σε κάποιον που κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα ή δεν έχει να πάει supermarket. Σίγουρα σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα, κάνοντας όμως όλοι από μια μικρή θυσία μπορούμε να βοηθήσουμε κάποια μέλη που έχουν φτάσει σε απόγνωση. Δεν είναι ελεημοσύνη, εξάλλου αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι σε λίγο στη θέση αυτή θα είμαστε εγώ κι εσύ.

14. The Following 27 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

///M3L (10-02-11), 5555 (10-02-11), aristent (10-02-11), bill_m3 (10-02-11), dimtz (10-02-11), gant (10-02-11), GEO316 (10-02-11), GEORGE316 (10-02-11), GiannisRob (10-02-11), Gregory_///M (10-02-11), individual (12-02-11), joseph (11-02-11), Konstantinos E60 (10-02-11), Leonidas_E39 (10-02-11), merlin (11-02-11), mixalis (10-02-11), Nick bmwlover (10-02-11), NickE60 (10-02-11), nikos-Mpacket (10-02-11), nikos1400 (10-02-11), paganis (10-02-11), PANOS-E60 (10-02-11), pilot (10-02-11), Ptboul (10-02-11), Vasilis (10-02-11), z3 2.2 (10-02-11), Κωνσταντίνος (10-02-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρειάζεται κότσια για να βγει κάποιος δημοσίως και να γράψει για την οικονομική του κατάσταση, να ζητήσει δουλειά ή έστω και βοήθεια.

Κι αυτό γιατί τις τελευταίες δεκαετίες έγινε κανόνας η βιτρίνα, το πούλημα μούρης, η πρόκληση και η επίδειξη. Μάθαμε ως λαός να μετράμε τους άλλους από τα λεφτά που έχουν, ασχέτως αν ήταν κλεμμένα, δανεικά ή δουλεμένα. Μάλιστα, αν ήταν κλεμμένα ή δανεικά, κάποιοι τους θεωρούσαν και μάγκες από πάνω, λες και οι υπόλοιποι που δουλεύουν για το μεροκάματο είναι λεπροί.

Κάπου διάβασα πως τα λίγα χρήματα θέλουν κόπο ενώ τα πολλά χρήματα θέλουν κόλπο. Με τόσα τρανταχτά παραδείγματα γύρω μας, νομίζω ότι η αλήθεια της φράσης θεωρείται δεδομένη, αν και πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Δεν είναι εντούτοις μόνο ο Γιώργος, ο GEO ή ο Δημήτρης αλλά και πολλοί άλλοι στην ίδια κατάσταση. Όλοι έχουμε από έναν άνεργο στην οικογένειά μας (εγώ έχω τη γυναίκα μου), όλοι έχουμε απίστευτα έξοδα αλλά μηδαμινά έσοδα, κανείς δε μπορεί ν' αποταμιεύσει, κάποιοι δεν έχουμε τίποτα στην άκρη, κάποιοι έχουν φέσια, άλλοι δε μπορούν ν' ανταποκριθούν ούτε στις βασικές υποχρεώσεις τους. Απλώς, μερικοί το φωνάζουν ενώ οι υπόλοιποι σιωπούν.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει σημασία αν είμαστε σε bmw ή σε dacia forum ή αν ο ένας έχει 116 και ο άλλος Μ6. Το κακό είναι γενικό. Ας μη μένουμε όμως στα λόγια και στα μπράβο. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Κι όσοι έχουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, βγείτε και φωνάξτε το. Προτιμώ να κυκλοφορήσω μια εβδομάδα με συγκοινωνία, δίνοντας τα χρήματα της βενζίνης σε κάποιον που κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα ή δεν έχει να πάει supermarket. Σίγουρα σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα, κάνοντας όμως όλοι από μια μικρή θυσία μπορούμε να βοηθήσουμε κάποια μέλη που έχουν φτάσει σε απόγνωση. Δεν είναι ελεημοσύνη, εξάλλου αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι σε λίγο στη θέση αυτή θα είμαστε εγώ κι εσύ.

συμφωνω απολυτα και καταλαβαινω απολυτα τον Γιωργο μιας και εγω νιωθω ακριβως το ιδιο και βιωνω την ανεργεια 2 χρονια τωρα(δουλευω παρτταιμ μαυρα και τρεχω μετα μπας και παρω κανενα χαρτζιλικι απο συντηρησεις και μερεμετια)και ζω με το αγχος καθημερινα μηπως χασω και αυτα τα ελαχιστα που παιρνω και δεν εχω να φαω μετα!(ευτυχως εχω την πολυτελεια να με ταιζει και ναμε ποτιζει ο πατερας μου ακομα και μπορω και βγαζω τον σχεδον τον μηνα)
    ομως κατι που με απογοητευει και με στεναχωρει εχει να κανει με αυτο που εχω τονισει στην τελευταια παραγραφο του φιλου!δυστυχως στην Ελλαδα ισχυει η παροιμια που λεει ''μακρυα απ τον κωλο μας και ας ειναι 5 ποντους'''!!!!κανενας δεν βοηθαει τον συνανθρωπο του κανενας δεν ενδιαφερεται περα απο την παρτι του!αυτος να περναει καλα,λεφτα να παιρνει και ας τον αλλον να ψοφησει!! θα μιληςω για ενα συγκεκριμενο γεγονος ωστε να ειμαι και πιο συντομος. λογο δουλειας μιλαω με πολυ κοσμο και εχω συναναστροφες με παρα πολλους επαγγελματιες ειτε τεχνιτες ειτε καταστηματαρχες!ενα προβλημα που αντιμετωπιζουν ειναι τα νοικια εχουν κλεισει πολλα μαγαζια λογο υψηλου ενοικιου.σε αυτες τις δυσκολες μερες και ενω δεν πανε καλα τα νοικια συνεχιζουν να ενεβαινουν να ζητανε οτι γουσταρει ο καθε τεμπελχανας εισοδηματιας(ας μην το παρει παρακαλω καποιος σαν προσβολη εαν ανοικει σε αυτη την κατηγορια δεν μιλαω για καποιον συγκεκριμενα) επειδη του γυαλισε τοκαινουριο καγιεν και θελει να του το αγρασω εγω,χωρις να ρωταει αν εγω μπορω να δωσω τα 100 200 300ε παραπανω που ζηταει. και οταν πεις σε παρακαλω δεν βγαινω δεν μπορωνα σου τα δωσω σου λεει φυγε.και προτιμαει να κλεισεις εσυ το μαγαζι σου να διωξεις αν απασχολεις προσωπικο και να το εχει ξενοικιαστο (γιατι με αυτα που ζητανε δεν νοικιαζει κανεις)παρα να πει οκ και αυατ που παιρνω καλα ειναι! εχω πολλες ιδιες περιπτωσεις να αναφερω μεχρι και σουπερ μαρκετ εχει κελεισει που απασχολουσε 30 ατομα γιατι ο τυπος ζητουσε την Αρτα και τα Γιαννενα!στο τελος?το εχει νοικιασει σε κινεζους με το 1/3 του ενοικιου που του εδινε ο αλλος! 30 ατομα εχασαν την δουλεια τους εχασε αυτος ο ιδιος χρηματα και εγιναν μαγκες οι κινεζοι!!!(δεν εχω τπτ με τους κινεζους)
    εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι οσο δεν εχουμε προβλημα δεν μας νοιαζει τι κανει ο διπλα μας μεχρι να ερθει το αγγουρι στον δικο μας κ....ο!τοτε μονο φωναζουμε αλλα δεν μας ακουει κανεις γιατι και οι υπολοιποι κανουν το ιδιο που καναμε πριν εμεις!! πολλες φορες σιχτιριζω την χωρα που ζω και την καταντια μας καιλεω οτι καλα να παθουμε μας αξιζει να ζουμε ετσι!Μονο για γαμους και πανηγυρια ειμαστε οπου χαρα η βασιλο πρωτη.euro,eurovision,big brother και οτι αλλη μλκια βγει χοροπηδαμε και τρεχουμε και ολοι ειμαστε φιλοι και αγκαλιαζομαστε!οταν ερθουν τα ζορια ο καθενας ειναι μονος του και ας παει να βγαλει το φιδι απ την τρυπα!εδω ο κοσμος καιγεται μας π...νε καθε μερα,ζουμε για να πληρωνουμε και οχι πληρωνουμε για να ζουμε και ενας δεν ξεσηκωθηκε να πει ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!! κατεβαινει το καθε σωματειο καθε δεκο μεκο δεν ξερω πως τα λενε και κανει διαδηλωση 50 ατομα λες και ειναι το 3ο γυμνασιο θεσ/νικης!ουτε καν σημασια δεν τους δινουν!πιο πολλα τμα μαζευτικαν για τον ΠΑΟΚ και τον καθε ΠΑΟΚ επειδη δεν τους εφησανε να μπουνε μεσα παρα στις πορειες που γινονται!γιατι αυτο μας καιει αν ο ΠΑΟΚ pερασει στο κυπελο και αν οχι!χεστηκαμε για τον διπλανο μας χεστηκαμε για τα παιδια μας!!

εχω να πω κι αλλα αλλα ξερω οτι μπορει να εγινα κουραστικος ηδη και να μην βγαζουν νοημα αυτα που γραφω αλλα ετσι τα σκεφτηκα ετσι τα σκεφτομαι ετσι τα εγραψα!!!!!!

ΥΓ μ αρεσει που ειπα πιο πανω οτι θα ειμαι συντομος

16. The Following 7 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

gant (10-02-11), GEORGE316 (10-02-11), katsaraios (10-02-11), Ptboul (10-02-11), S8N (10-02-11), Tsakirakos (10-02-11), z3 2.2 (10-02-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιώργη όλοι μας είμαστε λίγο πολύ σε παρόμοια κατάσταση. Το κάθε σπίτι αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα (υγείας, οικονομικά, κλπ) και ο καθένας μας από εδώ σηκώνει τον σταυρό του.

Ξέρεις τι κάνω εγώ για όλα αυτά; Από μικρός είχα αναπτύξει κάποιους μηχανισμούς διάσωσης, την λεγόμενη πίσω πόρτα. (όχι αυτή που φαντάζεστε )

Δηλ. ελπίζω πάντα για το καλύτερο αλλά περιμένω πάντα το χειρότερο και προσπαθώ να με βρει έτοιμο όσο καλύτερα γίνεται.

Μην αφήνεις τις φοβίες σου να σε χειραγωγούν, να τα αντιμετωπίζεις όλα όσο μπορείς με χιούμορ και να έχεις πάντα τα μάτια σου ανοιχτά.

Μη μασάς ρε, θα τους πατήσουμε όλους κ όλα κάτω!

και στην τελική.. ή ταν ή επί τας._
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

18. The Following 15 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

///M3L (10-02-11), aristent (10-02-11), bill_m3 (10-02-11), black_beauty (10-02-11), gant (10-02-11), GEO316 (10-02-11), GEORGE316 (10-02-11), joseph (11-02-11), Konstantinos E60 (10-02-11), mixalis (10-02-11), Nick bmwlover (10-02-11), NickE60 (10-02-11), S8N (10-02-11), Vasilis (10-02-11), z3 2.2 (10-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ενα μεγαλο ευχαριστω για οσους μπηκαν στο κοπο να διαβασουν και ακομα περισσοτερο να απαντησουν σε ενα τετοιου ειδους φορουμ.
    μου προκαλει μεγαλη εντυπωση πως δεν εχω δει αλλους ανθρωπους γυρω μου να αντιδρουν.
    αν λαβω υπ οψιν οτι ειμαστε μια τριμελη οικογενεια και μεχρι τωρα εργαζομασταν και οι τρεις(ο πατερας μου επερνε αυτο που λεμε καλα χρηματα,οσο για μενα..οσοι δουλευουν νυχτα και δη ως μουσικοι καταλαβαινουν οτι το ποσο ειναι σεβαστοτατο...)
    βρεθηκαμε σε θεση τοσο δυσκολη,φανταζομαι αλλες οικογενειες που αο τοτε δυσκολευονταν...τωρα τι κανουν??που βρισκονται??
    κλεβουν για να φανε?χαμογελανε μπροστα και απο πισω κλαινε??
    πως πληρωνουν τις βενζινες για να πανε στη δουλεια τους??
    δουλευουν αραγε?
    εχουν κινητο τηλεφωνο?πως το πληρωνουν??
    πως γινεται καθε φορα πυο δουλευω να πηγαινω στα νυχτερινα στεκια και να μη βρισκω να παρκαρω απο τον πολυ κοσμο?ενω πριν ενα χρονο διαλεγα τα μερη??
    εγω γιατι σκεφτομαι να παω να πιω ενα ποτο σε γνωστους που στο κατω κατω πρεπει να παω ως ανταποδοση αυτων που ερχονται σε εμενα και εν τελει δεν πηγαινω?
    και το τραγικο ειναι οτι ολα αυτα τα γραφει ενας ανθρωπος 30 χρονων που κανει ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....
    δηλαδη ενας συνανθρωπος μου που εργαζεται σε μια (τυχερη) εργασια και μετα πηγαινει στην οικογενεια του τι κανει???
    δεν τρωει αυτος ο ανθρωπος??δεν αναβει τη θερμανση??
    πως βγαινει οικονομικα!πως πληρωνει τα αγγλικα του παιδιου του??
    οκτω μηνες μας ειπαν οτι το 13 βγαινουμε απο τη λιτοτητα...εχθες μας ειπαν το 15 τελικα...χωρις την επιμηκυνση του χρεους....με την επιμηκυνση που θα παει??
    ποτε θα δωθουν αυξησεις σε δημοσιο και ιδιωτικο???
    και αν δεν δωσουν αυξησεις γιατι επιτρεπουν τις αυξησεις στα προιοντα??πως αυξανεται η βενζινη?
    οταν
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

20. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

giannis_compact (11-02-11)

Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP