Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Αμορτισερ- ελατηρια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή Αμορτισερ- ελατηρια

καλημέρα παιδιά .! ήρθε η ώρα να αλλάξω όλο το σετ (αμορτισέρ- ελατήρια). Θέλω να το χαμηλώσω 2-3 πόντους αλλά δεν θέλω να χάσω κ πολύ σε άνεση αφού οι δρόμοι μας δεν είναι κ οι καλύτεροι.μου πρότειναν να βάλω bilstein κίτρινα με ΗR ελατήρια.το αυτοκίνητο μου είναι compact e46 316ti.
    εσείς τι μου προτείνετε?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vs316ti Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημέρα παιδιά .! ήρθε η ώρα να αλλάξω όλο το σετ (αμορτισέρ- ελατήρια). Θέλω να το χαμηλώσω 2-3 πόντους αλλά δεν θέλω να χάσω κ πολύ σε άνεση αφού οι δρόμοι μας δεν είναι κ οι καλύτεροι.μου πρότειναν να βάλω bilstein κίτρινα με ΗR ελατήρια.το αυτοκίνητο μου είναι compact e46 316ti.
    εσείς τι μου προτείνετε?
    Χαμηλωμα και να μην χασεις σε ανεση...δεν παιζει!
    Οποτε σκεψου το καλα πριν το κανεις...Οχι οτι το αμαξι γινεται κουτσουρο, αλλα οπως και να το κανεις κατι χανεις.
    Η επιλογη το Hr ειναι προτιμοτερη απο το eibach. Επισης ενα παρεξηγημενο ελατηριο αλλα σχετικα μαλακο ειναι το vogtland

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν εχεις ζαντολάστιχα με 16" δεν θα χάσεις πολλά σε άνεση.
    Αν ομως εχεις 17" η περισσότερο, τότε η κατάσταση γίνεται πράγματι σκληρή για τους Ελληνικούς δρόμους.

4. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

m-power_01 (03-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ωραία , λοιπόν θα κοιτάξω κ για τα ελατήρια vogtland. οι ζάντες μου είναι 16'. επίσης η τιμή που μου έδωσαν για αγορά bistein k hr einai sta 570 χωρίς τοποθέτηση (είναι καλή?).Aν μπορεί η έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι άλλο θα το εκτιμούσα , έστω κ να μου το στείλει με πμ

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vs316ti Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραία , λοιπόν θα κοιτάξω κ για τα ελατήρια vogtland. οι ζάντες μου είναι 16'. επίσης η τιμή που μου έδωσαν για αγορά bistein k hr einai sta 570 χωρίς τοποθέτηση (είναι καλή?).Aν μπορεί η έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι άλλο θα το εκτιμούσα , έστω κ να μου το στείλει με πμ
    Ανάρτηση Βilstein με Η&R 3,5 φοράω κι εγώ στο 46αρι Cabrio,άψογο σε εμφάνιση αλλά και σε ''στήσιμο'' του αυτοκινήτου,βέβαια έχασα λίγο σε άνεση αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα....Όταν με το καλό φορέσεις την ανάρτηση μπάξε και μία μπάρα να έρθει να δέσει το γλυκό....Κάπου στα 550€ πήγε και σε μένα χωρίς την εργασία βέβαια...Συνιστώ ανεπιφύλακτα....

Rides
    0

Προεπιλογή

Πηγαινε δες και τα Koni Που ρυθμιζονται σε σκληροτητα γιατι πιστευω οτι τα bilstein χτυπανε αρκετα.

Rides
    0

Προεπιλογή

τα KONI εννοείς τα sport (kitrina), ta fsd είναι πάρα πολύ ακριβά?

Προεπιλογή

η κονι βγαζει κιτρινα, κοκκινα σε ρυθμιζομενα...
    τα fsd δεν ειναι ρυθμιζομενα

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω σε ακριβως ιδιο αμαξι εχω sachs performance με eibach μαυρα,χαμηλωμα γυρω στους 3μισι ποντους.Εχω και ανεση και πολυ καλο κρατημα! Εχω 16αρες ζαντες!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω σε ακριβως ιδιο αμαξι εχω sachs performance με eibach μαυρα,χαμηλωμα γυρω στους 3μισι ποντους.Εχω και ανεση και πολυ καλο κρατημα! Εχω 16αρες ζαντες!
    ωραίο είναι πόσο σου στοίχισε το πακέτο αλλά εγώ θέλω 1 'κλιλ' πιο χαμηλό μπροστά απ ότι πίσω. άσχετο αλλά είσαι από Κομοτηνή? επειδή ΄ ήμουν φοιτητής κ είδα τις πινακίδες..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP