Κύριοι θα ήθελα τις απόψεις σας για το αν πρέπει να πλένουμε το χώρο του κινητήρα ή όχι..?Αν ναι τι χρειάζεται να προσέχουμε για να μην έχουμε διάφορες παρενέργιες...
Κύριοι θα ήθελα τις απόψεις σας για το αν πρέπει να πλένουμε το χώρο του κινητήρα ή όχι..?Αν ναι τι χρειάζεται να προσέχουμε για να μην έχουμε διάφορες παρενέργιες...
Απο όσο ξέρω θέλει πιεστικό και καφτό νερό, υπάρχουν διάφορα φάρμακα για αυτή τη δουλειά αν και έχω δεί να χρησιμοποιούν αραιωμένο "Σουάζ"
Δεν βρήσκω κάποιο λόγο που πρέπει οπωσδήποτε να πλένεις τον χώρο του κινητήρα εκτός αν θές να τον έχεις πεντακάθαρο για προσωπική σου ικανοποίηση
Αυτό που πρέπει να προσέξεις σε όλα τα αυτοκίνητα είναι να μην πάει νερό στα μπουζί (να τσεκάρεις τις πίπες αν είναι κουμπωμένες κανονικά) και να μην περάσουν νερά στην/στις πεταλούδα/πεταλούδες και στα λάδια (να είναι κουμπωμένες όλες οι τάπες)
Δεν εχεις κανενα προβλημα στο BMW. Προσεχε μονο αν εχεις βαλει κατι after market οπως συναγερμο ή xenon φωτα. Αυτα ισως δεν ειναι αδιαβροχα (εως σιγουρο) και θελουν κουκουλωμα με ναιλον σακουλα
Καποιο προιον σε σπρευ ή οτιδηποτε αλλο (εκτος νερο δηλαδη) δεν υπαρχει..??
Για να γινει περασμα και μετα φυσιγμα με αερα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Ειναι ωραιο να ειναι πλυμμενη η μηχανη.Η διαδικασια που ειχα παρακολουθησει ηταν η εξης.Ψεκασμος με αραιωμενο σουαζ παντου.Το αφηνουμε για λιγο.Κουκουλωνουμε τα φαναρια απο μεσα με καμια σακουλα οπως ειπε ο m power .Περνουμε το πιεστικο και ριχνουμε παντου με προσοχη.Μετα ψεκαζουμε ολα τα πλαστικα με σπρευ για τα πλαστικα μερη του αυτοκινητου και τελος τα καθαριζουμε με ενα πανι για να γυαλισουν.Το αποτελεσμα ηταν φοβερο.Δεν ξερω αν ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος αλλα εμενα με ικανοποιησε.Αυτο βεβαια εγινε σε συνεργειο ετσι ωστε οτιδηποτε παει στραβα να λυθει επιτοπου οχι σε πλυντηρια κτλ.
Το μοτερ πρεπει να ειναι καθαρο.-
Το μοτερ μου το πλενω με πιεστικο καθε μηνα και δεν εχει παθει ποτε τιποτα.
Βεβαια ειναι και λιγακι λοττο.Μπορει καποια φορα κατι να παρει νερακι και να γινει η ζημια.
Χρησιμοποιω ενα πολυ καλο προιον για καμια επιμονη βρωμια το οποιο το βρισκει κανεις στα σουπερ μαρκετ και ειναι της Overlay.Ενα κιτρινο μπουκαλακι σε μορφη σπρει.Ειναι για τα λιπη.Δεν εχει κανενα αντικτυπο σε χρωματα πλαστικα κλπ κλπ.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
m-power_01 (27-12-10)
Επισης εμενα μου εχει βγει καλο ενα προιον σε κοκκινο μπουκαλι της turtlewax
spar@ (12-01-11)
το πλυσιμο της μηχανης ειναι δικοπο μαχαιρι!!αλλοι δε θελουν να μπει καθολου χερι,αλλοι το κανουν καθε φορα που πλενουν το αυτοκινητο!!
απο οτι θυμαμαι που ειναι πει ο κωστας(monsta) δε θελει πιεστικο.απλο λαστιχο και καλυμα με σακουλα κανεναν εγκεφαλο τετοια πραγματα..
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Xρόνια πλένω τις μηχανές των αυτοκινήτων μου με πιεστικό σπίτι μου, χωρίς κανενα πρόβλημα. Καλό πλυσιμο με το πιεστικό αποφευγοντας τον χωρο του ΑΒS και του εγκεφάλου , μετά βάζω να δουλέψει η μηχανη κανενα πενταλεπτο για να εξατμιστεί η οποια υγρασία, και τέλος περναω ολα τα πλαστκά με το TIRE FOAM της ARMORALL. Απλά αφήνω να στεγνώσει και η μηχανη ειναι καλύτερη από καινούρια!!!
EΤΣΙ πρεπει να ειναι το σωστο μηχανοστασιο
https://www.bmwfans.gr/forum/album.p...&pictureid=285
χεχεχε
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)