Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: Fw1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Post Fw1

Για σας παιδιά !
    Εγώ είμαι καινούργιος στο forum ! Δεν μπορώ να σας απαντήσω με ακρίβεια πως μπορείτε να αφαιρέσετε το κάψιμο που έχει προκαλέσει η κοτσουλιά , αλλά μπορώ να σας πω τον τρόπο για να μην χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε !
    Το προϊόν ονομάζετε FW1 RACING FORMULA, είναι καθαρά αμερικάνικο και βρίσκετε μόλις 7 μίνες στην Ελλάδα !
    Δεν αφαιρεί μόνο κουτσουλιές , αλλά πίσσα, μυγάκια, ρετσίνι, καμένα λάστιχα στα πλαϊνά, όλοι την σκληρή βρωμιά που αφήνουν τα τακάκια, επαναφέρει το ξεθωριασμένο χρώμα και αφαιρεί την οξείδωση …
    Είναι και για μηχανές και για σκάφη και δεν χρησιμοποιεί καθόλου νερό !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 15-12-10 στις 21:30 Αιτία: ανοιγμα νεου θρεντ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostasfw1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για σας παιδιά !
    Εγώ είμαι καινούργιος στο forum ! Δεν μπορώ να σας απαντήσω με ακρίβεια πως μπορείτε να αφαιρέσετε το κάψιμο που έχει προκαλέσει η κοτσουλιά , αλλά μπορώ να σας πω τον τρόπο για να μην χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε !
    Το προϊόν ονομάζετε FW1 RACING FORMULA, είναι καθαρά αμερικάνικο και βρίσκετε μόλις 7 μίνες στην Ελλάδα !
    Δεν αφαιρεί μόνο κουτσουλιές , αλλά πίσσα, μυγάκια, ρετσίνι, καμένα λάστιχα στα πλαϊνά, όλοι την σκληρή βρωμιά που αφήνουν τα τακάκια, επαναφέρει το ξεθωριασμένο χρώμα και αφαιρεί την οξείδωση …
    Κατ αρχη καλως ηρθες. Αν θες μπορεις να συστηθεις εδω: https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

Οσο για το σχόλιο σου επειδη φαινεται σαν γκριζα - έμμεση διαφημιση, και επειδη οπως ειδα εχεις κανει αντιστοιχα σχόλια και σε αλλα sites, αν εισαι προσωπικα ενδιαφερόμενος καλύτερα να το γραψεις ευθεως δηλώνοντας και την ιδιότητα σου.

Για το αν ειναι καλό προιόν ή οχι δεν εχω αποψη, ας απαντησουν οι ειδκοι του φορουμ

3. The Following 6 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

5555 (14-12-10), BILL007 (17-12-10), m-power_01 (14-12-10), Stathis (14-12-10), tamtamcafe (16-12-10), Vasilis (15-12-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω ρωτήσει αυτό …. Χαχα … αλλά γενικά σαν προϊόν δεν υπάρχει …. Είναι κορυφή !!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατ αρχη καλως ηρθες. Αν θες μπορεις να συστηθεις εδω: https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

Οσο για το σχόλιο σου επειδη φαινεται σαν γκριζα - έμμεση διαφημιση, και επειδη οπως ειδα εχεις κανει αντιστοιχα σχόλια και σε αλλα sites, αν εισαι προσωπικα ενδιαφερόμενος καλύτερα να το γραψεις ευθεως δηλώνοντας και την ιδιότητα σου.

Για το αν ειναι καλό προιόν ή οχι δεν εχω αποψη, ας απαντησουν οι ειδκοι του φορουμ

επαναφερω την ερωτηση του συμφορουμιτη...

θα παρακαλουσα για μιαν απαντηση, για να γνωριζει ο κοσμος αν προκειται για διαφημιση απο τον αντιπροσωπο ή απο διαφημιση ενος ευχαριστημενου πελατη του εν λογω προιοντος!

ευχαριστω!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

5. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

ClatanosZ4 (15-12-10), Kostas_1 (15-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά για σας
    Η αλήθεια είναι πως το προϊόν ανήκει σε εμάς στην Ελλάδα και ναι προσπαθούμε να το γνωστοποιήσουμε στον κόσμο μέσα από κάποια forums.
    Σκοπός μας δεν είναι σίγουρα να κάνουμε πωλήσεις μέσα από το forum, αλλά ούτε και να δώσουμε στοιχεία των καταστημάτων που το έχουν, αν και προς μεγάλου μας λάθους το κάναμε στο πρώτο forum που επισκεφθήκαμε.
    Σαφώς δεν πρόκειται να ξανασυμβεί !!!
    Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι απλά να το γνωρίσουμε στον κόσμο, σαν κάτι πολύ ξεχωριστώ και ιδιαίτερο και ναι πράγματι είναι μία φιάλη που κάνει όσα κάνουν πολλά άλλα προϊόντα μαζί με εξαιρετικά ποιοτικά αποτελέσματα.
    Ευχαριστούμε

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για σας παιδιά !
    Για καουρες στο στομαχι κανει?

8. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

gnx (15-12-10), Stathis (15-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για καουρες στο στομαχι κανει?
    Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω ρωτήσει αυτό …. Χαχα … αλλά γενικά σαν προϊόν δεν υπάρχει …. Είναι κορυφή !!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

You betcha

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χωρίς να είμαι ειδικός και ζητωντας συγγνωμη αν πω καμια λαλακια. Μηπως το χρωμα του αυτοκινητου καθαριζοντας το με το πανι οπως ειναι λερωμενο μειωνει την διαρκεια ζωης του βερνικιου?Ασχέτος αν περαστει μετα οποιοδηποτε υλικο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_Thess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς να είμαι ειδικός και ζητωντας συγγνωμη αν πω καμια λαλακια. Μηπως το χρωμα του αυτοκινητου καθαριζοντας το με το πανι οπως ειναι λερωμενο μειωνει την διαρκεια ζωης του βερνικιου?Ασχέτος αν περαστει μετα οποιοδηποτε υλικο.

Leonida φίλε μου ούτε και εμείς τα ξέρουμε όλα, να είσαι σίγουρος για αυτό.
    Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που επισκεφτήκαμε αυτό το forum, πέρα από την διαφήμιση, είναι και για να μάθουμε περισσότερα.
    Λοιπόν … στην ερώτηση σου τώρα:
    Το πανάκι με μικρό-ίνες ως γνωστό είναι ένα ειδικό πανάκι το οποίο στην ουσία έχει την ιδιότητα να μαγνητίζει την σκόνη και να την αφαιρεί με μεγαλύτερη ασφάλεια από την επιφάνεια.
    Στην περίπτωση του FW1 η σκόνη που θα αφαιρέσει το πανάκι, (αφού πρώτα έχουμε ψεκάσει την επιφάνεια εννοείτε, με το προϊόν), θα είναι είδη εγκλωβισμένη σε μια λιπαντική μεμβράνη και γενικά θα έχει σηκωθεί από το χρώμα-βερνίκι του αυτοκινήτου σου χωρίς να το επηρεάσει καθόλου.
    Επίσης κάτι πολύ σημαντικό και ίσως με αυτό το καταλάβεις καλύτερα, είναι ότι μεταξύ του χρώματος του αυτοκινήτου σου και της εγκλωβισμένης σκόνης στην λιπαντική μεμβράνη, θα υπάρχει το κερί, με το οποίο και θα κερώσουμε αμέσως μετά την επιφάνεια.
    Για αυτό στα videos αν δεις, χρησιμοποιούμε δύο πανάκια με μικρό-ίνες.
    Με το ένα αφαιρούμε την λιπαντική μεμβράνη με την σκόνη-βρώμιά και με το άλλο κερώνουμε την επιφάνεια με το κερί carnauba που έχουμε αφήσει πίσω.
    Στην ουσία δηλαδή όχι μόνο δεν θα χαλάσουμε το βερνίκι, αλλά θα το ενισχύσουμε.
    Ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην ερώτηση σου

13. The Following User Says Thank You to kostasfw1 For This Useful Post:

Leonidas_E39 (16-12-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου απλα στο βίντεο τουλάχιστον δεν διακρινα το δευτερο πανι .Μακαρι να κάνει όλα οσα υποσχεται στα συν του βιντεο ειναι το Ζ4 το οποιο ειναι καινουργιο και καποιος δεν θα ρισκαριζε ενα τετοιο αυτοκινητο σε κακο προιον. Εν αναμονη σε ατομα που πραγματικα δοκιμασαν το προιον για να μας πουν τις εντυπωσεις τους.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP