παιδια!!!
ερωτηση...
οταν η εξατμιση ξερναει φλογες....πως γινεται και γιατι???
μπορω να το κανω και με το δικο μου?
παιδια!!!
ερωτηση...
οταν η εξατμιση ξερναει φλογες....πως γινεται και γιατι???
μπορω να το κανω και με το δικο μου?
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
οταν πεταει φλογες ειναι ακαυτη βενζινη που φτανει στην εξατμιση και καιγεται μεσα σε αυτην απ την θερμοκρασια που εχει η εξατμιση!!γιατι να το κανεις σε σενα?
στο παπι ηταν απ την εξατμιση που ηταν ελευθερη απο μπροστα μεχρι πισω και εβγαινε η φλογα του κινητηρα μεχρι εκει ειδικα οταν τα ειχαμε 55 60 χιλιοστα με κατι καρμπυρατερ απο rd 350 κλπ κλπ που ριχνανε βενζινη με την μανικα μεσα στον κυλινδρο!!!!!!!
Ptboul (07-12-10)
Μπορείς να χαλάσεις λίγο το χρονισμό των εκκεντροφόρων σου ώστε να πετάει άκαυτη στην εξαγωγή. Βέβαια αυτό δεν είναι καλό αφού το αμάξι θα γίνει λιγότερο αποδοτικό! Βασικά μάλλον αυτό θα το έχεις δει σε τουρμπο αυτοκίνητα τα οποία έχουν αντι-lag....
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
μαλιστα...δηλαδη πιθανο το ραλακι να ειχε τουρμπο....
βασικα με εντυπωσιασε το θεαμα.. να βλεπω το σκασιμο της εξατμισης....
ωστε ειναι ακαυστη βενζινη...μαλιστα.το μαθαμε και αυτο!
ghost-rider (07-12-10)
αχα!!!
οπως αν αναφερομαστε σε rally μπορει να ειχε κανιβαλους εκεντροφορους και οτι οτι αλλο μπαρμπουτσαλο θες οποτε λογικο να πεταει ακαυτες!!!!!
ΥΓ φυσικα σε τετοιο rally δεν καθεσαι διπλα του στο φαναρι......................
εγω παντως οταν ειμουν μικρος
και ειχα ενα ΚADETT μολις ζεστενοταν
η εξατμιση ανοιγοκλινα γρηγορα το διακοπτη
πατοντας το γκαζι ωστε να παει ακαυστη βενζινη
στο διακοπτη και να αρχιζει να σκαει βγαζοντας φλογες
καγκουριες χιχιχι!!!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
z3 2.2 (19-12-10)