Σελίδα 1 από 71 1231151 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010, 08:47

«Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας).

Πριν από τη χρήση αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας πρέπει να αγοραστεί μία βινιέτα, η οποία ισχύει για απεριόριστες διαδρομές σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας.

Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στο εξωτερικό, βρέθηκαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στην Ελβετία και αγόρασαν μια vignette. Το κόστος της; 31 ευρώ για όλο τον χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2010, με τη δυνατότητα χρήσης απεριόριστων διαδρομών, εννοείται και των πολυάριθμων τούνελ της ορεινής χώρας.

Δηλαδή, ο Ελβετός πολίτης πληρώνει 31 ευρώ τον χρόνο και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ελεύθερα ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας του.

Ο Έλληνας πολίτης, π.χ. ο κάτοικος Κατερίνης που εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται καθημερινά, πληρώνει 1.344 ευρώ μόνο για αυτή τη διαδρομή (20 εργάσιμες Χ 12 μήνες Χ 5,80 ευρώ καθημερινά) και δεν έχει τη δυνατότητα αγοράς εκπτωτικής κάρτας, όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο!

Οι Ελβετοί συνάδελφοι των φίλων μας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, λέγοντας: «Αυτό λέγεται κλοπή!». Οι δε πολιτικοί που υπέγραψαν την παραχώρηση της χρήσης των εθνικών μας δρόμων, κάτω από τέτοιους όρους, είναι πουλημένα τομάρια!

Αυτό, το τελευταίο, δεν το είπαν οι Ελβετοί! Το είπαν οι Τσέχοι που καθόταν στο ίδιο τραπέζι! Κι εμείς, βέβαια, τους εξηγήσαμε, πως… απλώς ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ”».

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

2. The Following 15 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

BILL007 (23-09-10), bmwcompactjohn (24-09-10), georgepap (01-11-10), georggge46 (23-09-10), GIWRGOSPR (23-02-11), HLIAS - E36 (29-11-13), NickE60 (23-09-10), nikos1400 (16-02-11), sierra (29-11-13), Snoo (22-11-10), Stefanos_Cool (23-09-10), Vasilis (23-09-10), z3 2.2 (24-09-10), Βασιλης (12-12-14), ΔημήτρηςΜ3 (25-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

νομιζω πηγαινε ελα ειναι 4 ευρω τα διοδια των μαλγαρων.

.Ο μηνας βγαζει 21---22 εργασιμες.

Παλι τα λεφτα ειναι πολλα.Υπολογησε και τα καυσιμα.

Ξερω παιδια απο τη Κατερινη που δουλεουν στη Βιομηχανικη Θεσσαλονικης και πηγαινοερχονται με το τρενο

Rides
    1

Προεπιλογή

και που ναι το παράξενο;

στα αρνητικά είμαστε πρώτοι και στα θετικά τελευταίοι.

τι πάει καλά σε αυτό το τόπο για να πηγαίνει και αυτό; οέο;
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    1

Προεπιλογή

ετσι ειναι ρε Σταθη αλλα ρε γμτ εγω προσωπικα αν παω στα διοδια κολωνω να μην πληρωσω πραγματικα και πιστευω ειναι πολλες χιλιαδες - εκατμμυρια που κανουν το ιδιο!!τι να κανουμε δλδ να πεις ανοιξε την μπαρα να περασω?

6. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

HLIAS - E36 (29-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετσι ειναι ρε Σταθη αλλα ρε γμτ εγω προσωπικα αν παω στα διοδια κολωνω να μην πληρωσω πραγματικα και πιστευω ειναι πολλες χιλιαδες - εκατμμυρια που κανουν το ιδιο!!τι να κανουμε δλδ να πεις ανοιξε την μπαρα να περασω?
    κι εγω φοβαμαι να μη τα πληρωσω.Στο παρελθον εκανα by pass.

Μια φορα μονο εχω περασει ελευθερα γιατι ειχε συγκεντρωση το ΠΑ.ΜΕ.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

εδώ ακριβώς είναι που ''πατάνε'' τα κοπρόσκυλα φίλε μου! ΔΕΝ πληρώνω με ΤΙΠΟΤΕ!!! μόνο Μάλγαρα και Αττική οδό(όταν κατεβαίνω Αθήνα) μπούλο όλα τα λαμόγια, ΔΕΝ μπορούν να μας κάνουν ΤΙΠΟΤΕ!! είναι καθόλα παράνομοι και το ξέρουν! έχω κατέβει 3 φορές με το αυτοκίνητο Αθήνα και δεν πλήρωσα ποτέ. καλά με την μοτοσυκλέτα δεν το συζητάω, ούτε σημασία τους δίνω

και για να μην ξεχνιόμαστε
    https://www.youtube.com/watch?v=efQGJFfKlwc

ΜΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ!!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδώ ακριβώς είναι που ''πατάνε'' τα κοπρόσκυλα φίλε μου! ΔΕΝ πληρώνω με ΤΙΠΟΤΕ!!! μόνο Μάλγαρα και Αττική οδό(όταν κατεβαίνω Αθήνα) μπούλο όλα τα λαμόγια, ΔΕΝ μπορούν να μας κάνουν ΤΙΠΟΤΕ!! είναι καθόλα παράνομοι και το ξέρουν! έχω κατέβει 3 φορές με το αυτοκίνητο Αθήνα και δεν πλήρωσα ποτέ. καλά με την μοτοσυκλέτα δεν το συζητάω, ούτε σημασία τους δίνω

και για να μην ξεχνιόμαστε
    https://www.youtube.com/watch?v=efQGJFfKlwc

ΜΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ!!!
    sorry δεν το ειχα δει και ανευασα το ιδιο!!!!!
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παιδια παω γιαννιτσα 2 φορες το μηνα.Εχω την οικογενεια μου εκει τωρα τελευταια.
    Δηλωνω ευθαρσως οτι ντρεπομαι να αρνηθω να πληρωσω διοδια και να τσακωθω γιατι μπορουν να μου γυρισουν τα ματια αναποδα και να πλακωσω κανενα στο ξυλο και να βρω και τον μπελα μου στο τελος
    Η αντιδραση που κανω ειναι, να βαζω μουσικουλα, dvd, καφεδες, σουβλακια, ψησταρια και παντοφλες στα ποδια και να ταξιδευω με 80χλμ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ!!!. Τα διοδια ειναι μηδεν λεφτα, και η βενζινη στα 85 ευρω πηγαινε -ελα.Εκει εχω καταφερει να κατεβασω το κοστος.Αλλά απο την αλλη απο ατομικο ρεκορ 3,5 ωρων εχω φτασει στο αλλο ακρο στις 8ωρες.Δεν με ενδιαφερει πια.
    Παντως επικροτω οποιον εχει τα κοτσια να αρνηται να πληρωσει!!!

11. The Following User Says Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

z3 2.2 (24-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Προχθές πήγα Πάτρα για δουλειά και γύρισα.
    Τι αίσχος είναι αυτό ; Αποκαλούμε Ε.Ο. αυτή την καρμανιόλα ;;
    Πληρώνουμε 2,90 ευρώ (ακρίβηνε κιόλας ) γι'αυτό το μονοπάτι στον Αδη ; Γιατί απο εκει περνάς !
    Που ζούμε Θεούλη μου !! Ημαρτον !!

13. The Following 3 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

andreas (24-09-10), NickE60 (24-09-10), z3 2.2 (24-09-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνώ απόλυτα! Κι εγώ έχω σκεφτεί αρκετές φορές να το κάνω αλλά συνεχώς δεν βρίσκω το θάρρος όταν έρθει εκείνη η ώρα... Και μου τη σπάει άγρια γιατί έχω ακούμπήσει αρκετά ευρουλάκια για τα γ*****διόδια ειδικά τους τελευταίους μήνες...!!!
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Σελίδα 1 από 71 1231151 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP