Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: bmw e36 βοήθεια σε 2-3 θεματακια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Smile bmw e36 βοήθεια σε 2-3 θεματακια

Γειά σας φίλοι συμφορουμήτες έχω ένα 36αρι 316i του 96 με τα 102 άλογα 1) έχω βρει κατι ζάντες bmw μοτοσπορ μεταχειρισμενες 16αρες εγω φοραω 205-60-15 και θελω να βαλω 205-55-16 θα κοψει πολυ το αμαξι? 2)Ενας στενος μου φιλος εχει ενα octavia gt 4αρι και φοραει μαμησιες kw sport με ελατηρια kw 3.5 ποντους έχει αλλη μια τετραδα ελατηρια και δεν τα θελει μηπως ταιριαζουν στο 36 ξερει κανεις? απο αμορτισερ φοραω sachs . 3)Τι θα κανω με τα κολοηχεια είναι πολυ μικρα γινεται καπως να δυναμωσουν και να ακουσω λιγο μπασο θελει πολυ διαδικασια απο 2 να τα κανω 4? Αυτα εκ των προτερων οποιος εχει την διαθεση και την γνωση ας μου δωσει τα φοντα του.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γειά σας φίλοι συμφορουμήτες έχω ένα 36αρι 316i του 96 με τα 102 άλογα 1) έχω βρει κατι ζάντες bmw μοτοσπορ μεταχειρισμενες 16αρες εγω φοραω 205-60-15 και θελω να βαλω 205-55-16 θα κοψει πολυ το αμαξι? 2)Ενας στενος μου φιλος εχει ενα octavia gt 4αρι και φοραει μαμησιες kw sport με ελατηρια kw 3.5 ποντους έχει αλλη μια τετραδα ελατηρια και δεν τα θελει μηπως ταιριαζουν στο 36 ξερει κανεις? απο αμορτισερ φοραω sachs . 3)Τι θα κανω με τα κολοηχεια είναι πολυ μικρα γινεται καπως να δυναμωσουν και να ακουσω λιγο μπασο θελει πολυ διαδικασια απο 2 να τα κανω 4? Αυτα εκ των προτερων οποιος εχει την διαθεση και την γνωση ας μου δωσει τα φοντα του.
    καλησπερα και καλως μας ηρθες!
    Καταρχην μπορεις να μας συστηθεις στην αναλογη ενοτητα...να ενημερωνεσαι για τις συναντησεις μας και να τα πουμε και απο κοντα.

τωρα στα θεματα σου...
    1. bmw motorsport & 16αρες δεν παιζει...ειναι ρεπλικα! Δεν θα κοψει πολυ ,αν το κοστος ειναι μικρο παρτες. Βεβαιωσου ομως οτι κανουν για το αυτοκινητο σου. Πρεπει να εχουν οφσετ 35-47 .
    2. αυτο ουτε να το σκεφτεσαι ...αλλα να μην το πεις και πουθενα παραεξω.
    3.Το να γινουν τα 2 ...4 δεν ειναι ουτε κοπος ουτε χρημα! Ομως το θεμα ειναι οτι αυτο απο μονο του δεν θα σου δωσει το αποτελεσμα που μαλλον ψαχνεις!

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

spar@ (20-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Eυχαριστω για τον χρονο σου που εκατσες και εγραψες οι ζαντες ειναι αυτες https://www.car.gr/parts/view/725698/ μηπως ξερεις και πως θα παρει τα πανω του που δεν τα περνει με τπτ το μοτερ καλο ειναι δεν εχω θεμα αλλα οταν το στριβω λιγακη παραπανω και τελειωνει το στροφομετρο το σκεφτομαι για να την αλαξω γιατι κρεμαει.Το μονο που του εχω βαλει ειναι ελευθερας καζανακι τυπου μ3 ε36 με δυο πλαγιαστους σωληνες τον ενα μικροτερο απο τον αλλον τωρα ψαχνομαι και για χταποδι supersprint αλλα κανει ακριβα 450-550 ευρα

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eυχαριστω για τον χρονο σου που εκατσες και εγραψες οι ζαντες ειναι αυτες https://www.car.gr/parts/view/725698/ μηπως ξερεις και πως θα παρει τα πανω του που δεν τα περνει με τπτ το μοτερ καλο ειναι δεν εχω θεμα αλλα οταν το στριβω λιγακη παραπανω και τελειωνει το στροφομετρο το σκεφτομαι για να την αλαξω γιατι κρεμαει.Το μονο που του εχω βαλει ειναι ελευθερας καζανακι τυπου μ3 ε36 με δυο πλαγιαστους σωληνες τον ενα μικροτερο απο τον αλλον τωρα ψαχνομαι και για χταποδι supersprint αλλα κανει ακριβα 450-550 ευρα
    θα απογοητευτεις γιατι θα δωσεις αδικα λεφτα.
    εξατμιση απο χταποδι και πισω, εισαγωγη Κ&Ν, προγραμμα, και το αμαξι σου θα παρει το πολυ 10 αλογα.......

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

καλησπερα φιλε μου και απο μενα και καλωηρθες.

Ο φιλος m-power νομιζω σε καλυψε στα 1 και 2.
    Οσο για τον ηχο αν ψαχνεις το κατι παραπανω, το μονο που μπορεις να κανεις χωρις πολλα εξοδα εχωντας μια σωστη πηγη(οχι κινεζια) να προσθεσεις στο πισω χωρο των αποσκευων ενα μικρο 4καναλο ενισχυτη.Απο κει να οδηγησεις τα δυο ηχεια της εταζερας αν εχεις κουπε και ισως ενα μικρο 12ρι sub.

Σαφως μη περιμενεις να ακους με τρομερη ποιοτητα, ουτε φυσικα να τριζει το τετραγωνο που περνας.Αν θες πολλα πρεπει να κινηθεις σε κοψιμο(!!!) εταζερας και doorpanel για τις πορτες που φτιαχνωντας τον ηχο αλοιωνεις και καταστρεφεις το αυτοκινητο (και φυσικα τη τσεπη σου).

Rides
    1

Προεπιλογή

τις ζαντες θα ελεγα να μην τις βαλεις καν ειναι κακη απομιμιση των γνησιων!!τωρα για χταποδια κλπ θα ελεγα να μην ασχοληθεις μιας και δεν θα δεις διαφορα στον 1600αρι σου περα απο παραπανω θορυβο που θα σε κανει να νομιζεις οτι πας πιο γρηγορα!!!!αντε να κερδισεις 2-3 αλογα αξιζουν τοσα χρηματα????

Προεπιλογή

οι ζαντες κατα 99% ειναι ρεπλικες! δεν θυμαμαι να εβγαζε 16αρες μοτορσπορτ, αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Οπως και να εχειπαντως αν ειναι γνησιες θα πρεπει να αναγραφεται απο πισω αναγλυφα το λογοτυπο bmw.
    Το να παρει τα πανω του...ειναι μια κουβεντα!
    Το καλυτερο πυ εχεις να κανεις ειναι να αλλαξεις μηχανη!

9. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

spar@ (20-10-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

ακριβως αυτο.

Με τα χρηματα που θα δωσεις για να το κανεις πρωτο σταδιο και να παρεις 10 αλογα και θορυβο μπορεις να βαλεις εναν ις και να παρεις 50 αλογα.
    Αλλιως αν θες το μοτερ σου υπαρχει και η λυση του κομπρεσσορα που θελει χρονο και υπομονη.

Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.car.gr/parts/view/705321/ για ζαντες θελω να ειναι τις bmw εστω και μεταχειρισμενες το σχημα αυτο απο τις προηγουμενες 16 ειναι της μ3 ε36 αλλα μονο που βγενουν 17αρες θελω κατι σε 16 αλλα τις bmw οπως ας πουμε τις 320 e 46 που εβαλα σε φοτο αν εχεται κατι να μου προτηνεται

Rides
    1

Προεπιλογή

και αυτες και οι προηγουμενες μονο 17'' βγαινουν

13. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (19-08-10)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας