Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Θέμα: Αφαίρεση βάσης κινητού από κεντρική κονσόλα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή Αφαίρεση βάσης κινητού από κεντρική κονσόλα

Για όσους έχουν BMW μέχρι και ~2016-2017, θα έχετε σίγουρα απηυδήσει από την, άχρηστη πια μεν, μη εύκολα αφαιρούμενη δε, γκουμούτσα που κάποτε ήταν η αιχμή της τεχνολογίας, "βάση κινητού τηλεφώνου" μέσα ή πέριξ του armrest. Το βρήκα εντελώς παράδοξο, στο δικό μου Χ3, μοντέλο 2017, να υπάρχει ως αξεσουάρ (που πλήρωνες μάλιστα αδρά!) μια βάση τηλεφώνου που να αφορά συσκευές σχεδόν 15ετίας Αν δείτε τον κατάλογο αξεσουάρ, τα snap-ins είναι για iPhone5 , Samsung S3 και Blackberry δηλαδή συσκευές του 2012.

Από την πρώτη στιγμή λοιπόν, αφού ξεπέρασα το σοκ, σκεφτόμουν τι να το κάνω, έψαξα να βρω snap-in τουλάχιστον με USB έξοδο, αλλά και πάλι δύσκολο να βρεθεί και δεν έχει και κάποιο νόημα. Κάθε φορά που με εμπόδιζε να βάλω-βγάλω κάτι από τη κεντρική κονσόλα, ξανασκεφτόμουν τι να το κάνω, και τελικά μάλλον λέω να το αφαιρέσω εντελώς. Έψαξα και βρήκα σχετικές οδηγίες, συν το κατάλληλο part για να αλλάξω όλο το storage compartment του armrest (part 51169184500 btw για το BMW X3 F25) για να είναι εργοστασιακό, αλλά ήθελα να ρωτήσω τους αξιοτιμους συναδέφλους στο BMWfans, το έχει κάνει κάποιος από εσάς, και αν ναι, χάσατε κάποια λειτουργικότητα ? Το ρωτάω γιατί είδα ότι η βάση περιέχει και μια μικρή κεραία, και αναρωτιέμαι αν είναι η κεραία που χρησιμοποιεί το όχημα για να επικοινωνήσει με το κινητό για Carplay/Mirroring (τα οποία έχω ενεργοποιήσει στο δικό μου και προφανώς δεν θέλω να τα χάσω) ? Ή αυτή η κεραία είναι άχρηστη και η κεραία για το Carplay/Mirroring είναι αλλού (π.χ. μέσω στο ταμπλώ ?

Το ρωτάω κυρίως γιατί μπορώ να αφαιρέσω τη κεραία από τη βάση, αλλά μόνο αυτό είναι σχεδόν μισή ώρα δουλειά, ενώ αν απλά μπορώ να ξεκουμπώσω όλη τη βάση, όλη η αλλαγή δεν θέλει πάνω από ένα τέταρτο-20λεπτο max
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Ace : 21-01-26 στις 13:41

Rides
    0

Προεπιλογή

Πέτα τη έξω όλη. Αυτό το καλώδιο περιγράφεται ως passive GSM antenna coupler και δίνει σήμα απο την κεραία του αυτοκινήτου στο gsm. Τίποτα παραπάνω. Το ίδιο είχε και η σειρά 7 και πήρε δρόμο για την αποθήκη μεζί με την 2G συσκευή και το καλώδιό της.
    (Αυτό που με είχε σαλτάρει ήταν η υποδοχή FAX στα πίσω καθίσματα που ακόμα δεν ξέρω το το και πως δούλευε).

3. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

The Ace (21-01-26)

Rides
    1

Προεπιλογή

Thanks, παρήγγειλα το part και αναμένω delivery, μόλις παραλάβω θα ενημερώσω σχετικά με την διαδικασία

Σχετικό info υπάρχει σε αρκετά sites και videos, εγώ το είδα εδώ DIY: Removing the Cell Phone Cradle from the Center Console

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP