Γεια σας παιδιά ξέρετε πως γίνεται να αγοράσεις από το ebay κ αν είναι ασφαλές?
Γεια σας παιδιά ξέρετε πως γίνεται να αγοράσεις από το ebay κ αν είναι ασφαλές?
Μόνο ο Θεός θα με κρίνει!!
Γινε συγκεκεριμενος γιατι δεν εχω χρονο να γραφω κατεβατά.
Με δυο λεξεις, ναι γινεται.
Αν "ασφαλες" εννοεις αν θα χασεις τα χρηματα σου, Ναι, ειναι ασφαλες
Αν "ασφαλες" εννοεις αν θα παραλαβεις ακριβως αυτο που πληρωσες, οχι, καποιες φορες ειναι επισφαλες
nikos1400 (28-11-14)
Δλδ Ντίνο πως γίνεται η παραγγελία πχ θέλω να πάρω αυτό. https://www.ebay.com/itm/FITS-BMW-E3...3054c9&vxp=mtr
Θελει καρτα πιστωτικη και να κανεις λογαριασμο στο paypal.com
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
A8hnaios (29-11-14), BILL007 (29-11-14), katsaraios (29-11-14), Ptboul (02-12-14), tokiko (29-11-14)
Stunt Mike (28-11-14)
Δυστυχώς δν έχω πιστωτική ευχαριστώ παιδιά!!
δεν χρειαζεται πιστωτικη καρτα , μπορεις να συνδεσεις με τον λογαριασμο του paypal (poy μεσω αυτων γινονται οι πληρωμες) χρεωστικη visa η ακομα και prepaid πειραιως π.χ.
εισαι απολυτα ασφαλης εαν αγοραζεις πραγματα απο πωλητες πανω του 99,5 αξιολογηση και να ξερεις σε περιπτωση λαμογιας απο πωλητη , ανοιγεις ενα dispute kai 99,9% εισαι δικαιωμενος στο τελος μιας και το ebay exei ως πολιτικη να προφυλασει τον αγοραστη πρωτα .
nikos1400 (28-11-14)
Δεν σου εχει κατσει καποια στραβη μαλλον
Αγοραζω απο ενα κινεζο μια μπαταρια για ενα macbook pro. Περιπου στα 40 ευρω.
Στην περιγραφη και στις φωτος η μπαταρια ηταν γνησια και καινουργια
Μετα απο 25 μερες εφτασε μια γνησια αλλα μεταχειρισμενη. Με πολλα σημαδια (κτυπηματα γρατζουνιες κλπ).
Αρχιδε λοιπον το dispute, και ο πωλητης που ειπε να την επιστρεψω προκειμενου να μου στειλει πισω τα χρηματα μου.
Για να μην χαρει με ΕΛΤΑ, ειπα να την στειλβ με κουριερ. 80 ευρω κοστος
Την κρατησα...
πωλητης με 99,8 θετικο feedback
tokiko (28-11-14)