Καλησπερα κ καλος σας βρηκα!
μετα απο ωωωρες ψαξιματος , κατεληξα στο οτι την λυση μου θα την βρω σε φορουμ...
Ονομαζομαι Γιωργος και εχω εδω κ 5 χρονακια μια Ε46 325 coupe SMG απο γερμανια, και ταλαιπωρουμε εγω αυτην κ αυτη εμενα![]()
Ειμαι σε μια φαση για ενα μεγαλουτσικο σερβις το οποιο μεταξυ αλλων θα περιλαμβανει τακακια και δισκους μπρος πισω.
Σκεφτομαι εδω κ καιρο να αναβαθμισω τα φρενα της, κ εκει που νομιζα οτι ειναι το ποιο απλο πραγμα στο κοσμο επεσα σε τοιχο...Συν οτι δεν μπορω να διαθεσω τρελα λεφτα για εξ ολοκληρου καινουριο κιτ αναβαθμισης πχ μπρεμπο
Σκεφτομουν λοιπον να βρω μεταχειρισμενες μεγαλυτερες δαγκανες απο καποιο αλλο μοντελο της BMW που να χωρανε στις 17",και μετα να εβρισκα καινουριους δισκους να ταιριαζουν στις δαγκανες...Ρωτοντας,κατευθη νθηκα προς τις δαγκανες της Μ3 Ε46 αλλα μετα μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξω ψαλιδια πισω για να ταιριαξει χωρις μετατροπες..(δεν ξερω αν ισχυει)
Η αληθεια ειναι πως θελω να αποφυγω τις μετατροπες (τορνο,βασεις 'η οτι κ αν σημαινει αυτο)..αλλα αν δεν ειναι εφηκτο οκ...
Τι λυσεις υπαρχουν?
μπορω να ταιριαξω δαγκανες απο αλλο μοντελο χωρις πολλα-πολλα?
Οι δικες μου δαγκανες εχουν μεγαλη διαφορα απο του 330,ωστε να αξιζει οικονομικα η αλλαγη?
Σε περιπτωση που παω για τορνο,σκεφτομαι για πολυπιστονα μπροστα,κ πισω το ιδιο ή δαγκανες απο Μ3...ακουγεται σωστο ή λεω μλκιες? :P :P
Εχουν σοβαρη διαφορα οι δαγκανες του 330 με του Μ3?
Αυτα για τωρα...ελπιζω να μην σας κουρασα..στο μυαλο μου ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα :P
ευχαριστω για τον χρονο σας εκ των προτερων