Καλησπέρα παίδες...θα ήθελα να ρωτήσω, εν έτη 2014, σε τι τιμές κυμαίνονται (πάνω-κάτω) οι ολικές βαφές για ενα αυτοκίνητο όπως τη Ζ3, που δεν το λές και μεγάλο... (με σοφτ τοπ). Μιλάω για βαφή-φρεσκάρισμα και όχι για αλλαγή...
Καλησπέρα παίδες...θα ήθελα να ρωτήσω, εν έτη 2014, σε τι τιμές κυμαίνονται (πάνω-κάτω) οι ολικές βαφές για ενα αυτοκίνητο όπως τη Ζ3, που δεν το λές και μεγάλο... (με σοφτ τοπ). Μιλάω για βαφή-φρεσκάρισμα και όχι για αλλαγή...
Σηκωνει μεγαλη κουβεντα.
5 σελιδες χαλαρα ως το βραδακι
Εγω πιστευω ενα 1700αρι
Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε μου
Με 1000 είσαι οκ , μπορεί και λιγότερα αν δεν έχεις πολύ φανοποιία.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΟΙ ΦΑΝΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΓΤ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΦΑΝΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΑΝΟΠΟΙΟΙΑ - ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ 700-80Ο ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙ ΦΤΗΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΤΖΟΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ .
Ωραία και σωστά αυτά που γράφεις φίλε, όμως σε παρακαλώ μην γράφεις με caps γιατί είναι κανόνας του φόρουμ και είναι σαν να μας φωνάζεις . Ευχαριστώ
συγνωμη παιδες γραψτε λαθος το χα ανοιχτω και οταν τελειωνα το δα.
Εγω εβαψα το δικο μου με πατουρες στα 1500. Χωρις πατουρες ηταν 1200 και χωρις να εχω φαναρτζοδουλεια.
Πριν βαψεις, εαν εισαι Αθηνα, ελα να δεις το αμαξι μου απο κοντα .
Μιλαμε ο βαφεας ειναι ψιρας!!!.... ακομα ψαχνω για ελατωματα και δεν βρισκω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 25-07-14 στις 19:42
panose30 (25-07-14)