Δεν ανοίγω το θέμα με θράσος, ούτε είμαι ιερόσυλος. (AUDI εδώ μέσα??!! φτου φτου)
Έχει ο ξάδερφός μου ένα audi A3 1.8 tfsi και το προηγούμενο Σ/Κ κατέβηκε με την γυναίκα του και την κορούλα του στο Ναύπλιο. Μόλις έφτασε στο σπίτι και κατέβηκε να ανοίξει την πόρτα, άρχισε να ακούγεται από τη μηχανή ένα (μεταλλικό) κοπάνημα.
Μίλησε με την αντιπροσωπεία στην Αθήνα και του είπαν να μην το κουνήσει και το ντελιβέρισε...
Τώρα αρχίζουν τα 'ωραία'!!
Του είπαν μέσα στη βδομάδα οτι 'μάλλον' κάτι παίχτηκε με την καδένα και τις γλύστρες και α-συγχρονίστηκε (700 γιούρια). Ύστερα και από αυτή την αλλαγή το αμάξι δουλεύει με 3 κυλίνδρους...
Του λένε λοιπόν, οτι πρέπει να ανοίξουμε καπάκι για να δούμε τι γίνεται (ξεκινάμε δηλαδή με 1000 γιούρια επιπλέον τουλάχιστον).
Ένας φίλος του, είπε οτι κάνουν μα....ες και είναι θέμα ψεκασμού.
Το point είναι οτι δεν είναι 'ειδικός' ώστε να ξέρει ποιος τον παπαντζώνει, αλλά ούτε έχει και την πολυτέλεια του χρόνου για να το κάνει. Επίσης το παίρνω και εγώ προσωπικά, γιατί ακούω τα 1000ρικα λες και είναι στραγάλια!!![]()
Του είπα να μην πληρώσει τίποτα και σε κανέναν, αν δεν δουλέψει σωστά πρώτα!
Γνωρίζει κάποιος από εδώ κάτι επί του θέματος ή/και κάποιον έμπιστο μάστορα ώστε να πάει???![]()