Παιδιά μου έχει μπει η πρίζα να βάλω προγραμματάκι το Μ3τριάκι μου....
Θα ήθελα τις γνώμες σας με βάση τις εμπειρίες σας,
Το εργαλείο έχει ελεύθερο φίλτρο και αγωνιστικούς καταλύτες.
Ακούω γνώμες...
![]()
Παιδιά μου έχει μπει η πρίζα να βάλω προγραμματάκι το Μ3τριάκι μου....
Θα ήθελα τις γνώμες σας με βάση τις εμπειρίες σας,
Το εργαλείο έχει ελεύθερο φίλτρο και αγωνιστικούς καταλύτες.
Ακούω γνώμες...
![]()
M3 E46 PoWeR
Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."
Ace Motorsport!
RallyArt (15-01-14)
evolve για να κάνεις σωστή δουλειά..
https://www.evolveautomotive.com/
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (27-01-14), deepBLUE (15-01-14), doctore (15-01-14), Leonidas_E39 (22-01-14), Panos 316T (15-01-14), RallyArt (15-01-14), turbodog (26-01-14)
Εγώ μόλις εχθές παρέλαβα το κουτάκι της evolve.
Δεν το έχω βάλει ακόμα... υπομονή κάνω μέχρι την άλλη εβδομάδα.
Από την άλλη εμένα είχε πρόγραμμα, που δεν δουλευε πολύ καλά χαμηλά...
Δεν περιμένω περισσότερη δύναμη , αλλά πιο στρωτή λειτουργία.
Φοράω μία CSL look, type, style, copy, κλπ εισαγωγή...
deepBLUE (15-01-14), doctore (15-01-14), Leonidas_E39 (22-01-14), pilot (15-01-14), RallyArt (15-01-14), saulm3 (15-01-14), Vassilis ///M (15-01-14)
Οταν πήγαμε στο δυναμόμετρο το μόνο Μ3 που ήταν κοντά στα νούμερα της μαμάς ήταν του doctore .
Δε ξερω αν αυτό λέει κάτι και χωρίς να θέλω να προσβάλλω η να μειώσω κάποιον .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Φίλε μου τι είναι αυτό που σε μπέρδεψε ;
Ρωτάς για πρόγραμμα και σου απαντώ πως σε κάποια δυναμομέτρηση που έγινε με μέλη του φόρουμ το μόνο Μ3 που ήταν κοντά στα νούμερα της μαμάς ήταν του doctore αφήνοντας τον ίδιο να αναφέρει οτι λεπτομέρεια νομίζει μια και γνωρίζει καλύτερα απο μένα το τι εχει κανει στο αμάξι του.
Υπήρχαν και αλλα Μ3 και μαμά αλλά και με κάποιες πιθανές βελτιώσεις τις οποίες όμως δε γνωρίζω αλλά που δεν ήταν τόσο κοντά στα νούμερα που δίνει η εταιρία.
Δεν ήταν ο σκοπός μου να μειώσω το αμάξι κάποιου ούτε να εκθειάσω κάποιου αλλου ,λέω οτι είδα και κατάλαβα.
Λυπάμαι που δε μπορώ να σε βοηθήσω και που έκανα το λάθος να ποστάρω .
Αν θες να με ρωτήσεις τι εχω κάνει στο δικό μου τότε μπορώ να μπώ σε λεπτομέρειες.![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Leonidas_E39 (22-01-14), Nick bmwlover (21-01-14), ΜΙΧΑΛΗΣ (15-01-14)
deepBLUE (15-01-14)
Σε ομαδική δυναμομέτρηση που κάναμε, δηλαδή όλοι μαζί στο ίδιο δυναμόμετρο, την ίδια μέρα, τα περισσότερα άλογα τα έβγαλε το δικό μου.
Το αυτοκίνητο μου ήταν εντελώς νορμάλ, με χάρτινο εργοστασιακό φίλτρο, και το μόνο που φορούσε ήταν πρόγραμμα Evolve, 100άρα ΕΚΟ+Torco. Επίσης είχε τα περισσότερα χλμ από όλα τα άλλα αυτοκίνητα. 140.000
Το πρόγραμμα που έστειλα στην Evolve ήταν 6/2002 γιατί δεν είχε γίνει ποτέ update στη BMW ούτε στο DME ούτε στο SMG.
Κατά τη γνώμη μου το S/W της Evolve ήταν τα καλύτερα λεφτά που έχω χαλάσει για το Μ3, εκτός βέβαια από την προληπτική συντήρηση.
Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε ειδικά στα πολλά χιλιόμετρα.
Παραπάνω άλογα με λιγότερα λεφτά δεν γίνεται.
Αν κανείς θέλει παραπάνω παίρνει και την εισαγωγή της Evolve μαζί με το πρόγραμμα, αλλά η τιμή απογειώνεται.
Ελπίζω να βοήθησα...
deepBLUE (15-01-14), Leonidas_E39 (22-01-14), nikos valvetronic (25-01-14), pilot (15-01-14), RallyArt (16-01-14), stefm5 (15-01-14), Vassilis ///M (16-01-14)