Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Θέμα: turbo σε 325Ci E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή turbo σε 325Ci E46

Καθαρά για ενημέρωση μου, αξίζει κάτι τέτοιο;
    Γιατί ποσά μιλάμε, δεν θέλουμε τρελή αύξηση αλόγων.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στον κινητήρα σου εχουν βάλει αρκετοί κιτ κομπρέσορα.

κανε μια προσεκτική αναζητηση στο φόρουμ και θα βρεις πολλά θεματα για να ενημερωθείς.

ενδεικτικά https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...ghlight=tuning . Θα βρεις κι αλλα.

3. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (28-08-13), BILL007 (28-08-13), Bitz (29-08-13), Christopherk (28-08-13), nikos1400 (28-08-13)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν με ενδιαφέρει η λύση του κομπρέσορα γιατί δεν με ενδιαφέρει τόσο η αύξηση στα άλογα αλλά οι ροπές μόνο.

Πιστεύω σε turbo θα έρθει αρκετά πιο οικονομικά.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν με ενδιαφέρει η λύση του κομπρέσορα γιατί δεν με ενδιαφέρει τόσο η αύξηση στα άλογα αλλά οι ροπές μόνο.

Με τον κομπ. εχεις ροπη πριν τις 2000..

6. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Kostas Maras (28-08-13)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων

θα σου προτεινα να ενημερωθεις πανω στο θεμα και στον τροπο που λειτουργουν οι 2 μεθοδοι υπερτροφοδοτησης.
    αν απλα θελεις ενα σβελτο αμαξακι, χωρις εκτεταμενες μετατροπες και ροπη απο χαμηλα...θα σου προτεινα κομπρεσσορα.
    οσο για το θεμα κοστος,,,στα ιδια περιπου ειναι για μια σχετικα αξιοπιστη μετατροπη.

8. The Following 2 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

BILL007 (28-08-13), Bitz (29-08-13)

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο Καρρας στο Αργος ισως ειναι η λυση σου.

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Άρα μιλάμε για ένα κόστος στα 5κ πάνω κάτω..

Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αδελφέ άνοιξες βαρβάτο θέμα δεν ξέρω ποιο είναι ποιο οικονομικό η ποιο αξιοπιστο πάντως οι περισσότεροι που έχω ακουσει στα 6κύλινδρα ακολουθησαν το δρόμο του κομπρέσορα που είναι πάρα πολύ μεγάλο το κόστος αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για περίπου 70με 90 άλογα.Ο καράς πάλι στο άργος δεν ξέρω για τα 6κύλινδρα πάντως τα τετρακύλινδρα τα τουρμπιζε με κλειστά μάτια.Προσωπική μου άποψη είναι ΄΄οτι εφόσον το 46ρι σου είναι και κουπέ με τα λεφτα΄που ψάχνεσαι θα βρεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε ανετα μ3και μη σου πω ότι θα του κάνεις και μια ψιλοεπισκευουλα πριν το βάλεις και πάνω.Νομίζω και απο ότι ξέρω τα μοτεράκια με όλη αυτή την κρίση είναι στα αζήτητα.Βέβαια να σε ενημερώσω ότι για μ3 ε46 έχω ακουσει τα χειρότερα και τα καλύτερα απο τύπους που λενε δεν σπαει δεν χαλάει μέχρι ότι μ3 σημαινει αιμοδοσία με το χέρι στη τσέπη δεν έχω βέβαια προσωπική άποψη.Πάντως αν προχωρίσεις σε κομπρέσορα η τουρμπισμα κλασικό μην περιμένεςι το μοτεράκι σου να κρατήσει την αξιοπηστία που έχει τώρα μπορέι να είναι 192 αλογάκια αλλά πραγματικά δεν σπάει δεν χαλάει .............

12. The Following User Says Thank You to Βαγγελης For This Useful Post:

Alekos x1 sdrive18i (28-08-13)

Περιοχή
    Peristeri
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αλλιώς μοτέρ 330 με πολύ μικρότερο κόστος και 240 άλογα αξιόπιστα...
    BMW 320ci AC Schnitzer

14. The Following 4 Users Say Thank You to teo21 For This Useful Post:

A8hnaios (28-08-13), Bitz (29-08-13), STREETRACING (29-08-13), Vassilis ///M (29-08-13)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βαγγελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αδελφέ άνοιξες βαρβάτο θέμα δεν ξέρω ποιο είναι ποιο οικονομικό η ποιο αξιοπιστο πάντως οι περισσότεροι που έχω ακουσει στα 6κύλινδρα ακολουθησαν το δρόμο του κομπρέσορα που είναι πάρα πολύ μεγάλο το κόστος αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για περίπου 70με 90 άλογα.Ο καράς πάλι στο άργος δεν ξέρω για τα 6κύλινδρα πάντως τα τετρακύλινδρα τα τουρμπιζε με κλειστά μάτια.Προσωπική μου άποψη είναι ΄΄οτι εφόσον το 46ρι σου είναι και κουπέ με τα λεφτα΄που ψάχνεσαι θα βρεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε ανετα μ3και μη σου πω ότι θα του κάνεις και μια ψιλοεπισκευουλα πριν το βάλεις και πάνω.Νομίζω και απο ότι ξέρω τα μοτεράκια με όλη αυτή την κρίση είναι στα αζήτητα.Βέβαια να σε ενημερώσω ότι για μ3 ε46 έχω ακουσει τα χειρότερα και τα καλύτερα απο τύπους που λενε δεν σπαει δεν χαλάει μέχρι ότι μ3 σημαινει αιμοδοσία με το χέρι στη τσέπη δεν έχω βέβαια προσωπική άποψη.Πάντως αν προχωρίσεις σε κομπρέσορα η τουρμπισμα κλασικό μην περιμένεςι το μοτεράκι σου να κρατήσει την αξιοπηστία που έχει τώρα μπορέι να είναι 192 αλογάκια αλλά πραγματικά δεν σπάει δεν χαλάει .............
    ισως, οτι τα τουρμπιζε με κλειστα τα ματια...να φταιει για την ποιοτητα της εργασιας του...https://bmwfans.gr/forum/images/smil..._2/whistle.gif

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP