Panos 316T (11-09-12)
πολύ άθλια συμπεριφορά του αυτοκινήτου σε αυτή την απότομη αλλαγή κατεύθυνσης..Χοροπηδάει λες και είναι καγκουρό!
απο ότι κατάλαβα το υπερφορτωσαν απ το εργοστάσιο με παραπάνω απ το κανονικό κιλά?
τόσο λάστιχο και να σκάει έτσι απλά σε ένα απότομο ελιγμό?
Περα απο το βαρος οι εκτος δρομου διαδρομες απαιτουν ενδοτικοτητα αναρτησης κ μεγαλη ελευθερια στους τροχους.
Για να βασιλευει καπου θυσιαζει καπου αλλου.
Αυτο μονο αχρηστο δεν το καθιστα.
Αυτος που θα το αγορασει και θα γνωριζει τι παιρνει θα εχει ενα καλο εργαλειο στα χερια του.
GiannisRob (11-09-12), Panos 316T (11-09-12), Samaro (10-09-12)
Thomelef (11-09-12)
Πωπωπωπω![]()
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
Samaro (11-09-12)
GiannisRob (11-09-12), S8N (11-09-12)
εμενα μου μυριζεται λιγο φιασκο....δεν κρυβω..
καποιοι θα πουν οτι κινδυνολογουμε, αλλοι οτι υπερβαλλουμε..αλλα το αποτελεσμα ειναι ενα...ασχολουμαστε με το grand cherokee!!!
υγ..αρνητικη ή θετικη δημοσιοτητα..δεν παυει να ειναι δημοσιοτητα
χωρις να χαλαω το θεμα..βρηκα και αλλο "επικυνδινο"...
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”