Φύλλο και φτερό έκανε η ασφάλεια αμερικανικού αεροδρομίου το αναπηρικό καρότσι ενός τρίχρονου αγοριού, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται για κάποιον…επικίνδυνο επιβάτη!
https://www.zougla.gr/perierga/artic...ronos-on-board
Φύλλο και φτερό έκανε η ασφάλεια αμερικανικού αεροδρομίου το αναπηρικό καρότσι ενός τρίχρονου αγοριού, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται για κάποιον…επικίνδυνο επιβάτη!
https://www.zougla.gr/perierga/artic...ronos-on-board
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 20-03-12 στις 19:30
Τι ελεγξε,τι ελεγξε...
Ι donut understeer...
Γιαννη αυτα στις ΗΠΑ πλεον ειναι τυπικη διαδικασια. Ναι λιγο υπερβολικος ο φυλακας αλλα κατα κανονα ετσι γινεται μετα την 11/9
γιάννη μου, δεν ξέρεις τι κρύβει ο καθένας. προσωπικά θεωρώ ότι καλά έκανε η ασφάλεια, αρκεί μόνο να ήταν όπως έπρεπε απέναντι στο παιδί, όταν του ζητήθηκε να γίνει έλεγχος στο καροτσάκι του.
δλδ να ήταν πάααααρα πολύ ευγενικοί, να το βοήθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ωστε να κατέβει για να κάτσει αλλού μέχρι να τελειώσει ο έλεγχος, να το ξαναβοηθήσουν να κάτσει στο καρότσι του ξανά, και τέλος να το συνοδέψει κάποιος μέχρι το αεροπλάνο. αν έγινε έτσι ο έλεγχος, δεν βρίσκω λόγο για να τους βρίζουμε...
sympether with chiefτης
M3 CSL
Ptboul (21-03-12)
This is the wolrd we live in...
Εκαναν εναν απλο ελεγχο σε ενα παιδακι, που θα μπορουσε καποιος να ειχε κρυψει κατι στο ναρθηκα που εχει στο ποδαρακι του.
Το καροτσακι ειναι του αεροδρομιου, δεν το εψαξαν, μονο δειγμα πηραν αν ειχε το ακουμπησει καποιος που πριν ειχε πιασει πριν κατι "περιεργο"...
Eleni (21-03-12), Nick bmwlover (20-03-12), Ptboul (21-03-12)
Τις περισσοτερες φορες ερχομαι Ελλαδα μεσω Ελβετιας. Ο Ελεγχος που γινεται στο αεροδρομιο της Γενευης και της Ζυριχης δεν γινεται ουτε καν στην Νεα Υορκη.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
535xi (22-03-12)
535xi (22-03-12)