Alfa Romeo GT Veloce - 1969
Παληές καλές εποχές πισωκούνας.
Alfa Romeo GT Veloce - 1969
Παληές καλές εποχές πισωκούνας.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Το αγαπημένο μου!!!
Πω πω τι μου θύμησες τώρα; Την οδηγούσα από το 1980 έως το τέλος 1983, ήταν του αφεντικού εκεί που δούλευα. Δεν κρατιώταν με τίποτα στο δρόμο. Φοβερό αυτοκίνητο. Αλλά μου είχε καθήση στο πίσω μέρος του μυαλού μου η BMW ALPINA 2002 ti που είχα οδηγήση πριν το 1980...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Εννοειτε οτι ειναι συλεκτικο....
Και η ιστορια μου με αυτο το αμαξι ξεκινησε οταν ειμουνα πιτσιρικας ενας φιλος του πατερα μου ειχε ενα veloce μαυρο με ασπρο σαλονι....και πηγαινα και του το επλενα..ερωτας!!!!!!!!
Στα 30 μου χρονια περιπου καταφερα και ανακασκευασα τελικα ενα veloce gt του 76 ...πραγματικα κουκλα...δυστηχως δεν το χαρηκα πολυ μιας και χρειαστηκα λεφτα..ετσι λοιπον ενας επιχηρηματιας πριν απο 5 χρονια το αγορασε εναντι των 18.000 σε μετρητα....η αξια του ηταν τουλαχιστον 25.000 εκεινη την εποχη αλλα καιγομουνα...
Για το λιγο ομως που το κυκλοφορησα ηταν πραγματικα ΑΝΤΡΙΚΟ αμαξι......οι δε 40αρηδες 50αρηδες μολις το βλεπανε τρελενοντουσαν .....
Τι πλακα κανω....μας εχει αφήσει στο χωράφι ενα τέτοιο στο χωριό ενας τραπεζικός υπάλληλος (ούτε ξέρουμε που ειναι) εδώ και καμια 15 χρόνια....το εχει σκεπάσει ο πατέρας μου με ναύλον.......αμααανν...το αλλο σκ παω χωριο να δω τι γινεται.......έχουμε να ανεβούμε στο βουνο πολυ πολυ καιρο
Θα βγαλω φωτο...να μου πειτε......ελπιζω να υπαρχει ακομα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 14-02-12 στις 10:09
gant (14-02-12)
Σταματη καποτε σε καποιο φορουμ ειχα δει φωτογραφιες και ηταν αστερι το δικο σου, αν εχεις βαλε καμια!
Ο πατερας μου αλφιστας ξεκινησε με Gullieta συνεχισε με alfetta και τελος 164.
Μεχρι που βαρεθηκε να σπρωχνει και πηρε ενα αψυχο xantia
Ο ηχος της Gullieta δεν συγκρινεται με τιποτα
Ptboul (14-02-12)