Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 32

Θέμα: Seafoam...

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστω!
    Πολυ διαφωτιστικα!
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το ανεφερε ο Σταματης, λοιπον αυτο που ειχα απορια οτι ολα αυτα τα καθαριστικα τραβουν τις επικαθισεις απο σημεια του κυλινδρου του στροφαλου κλπ και που τα πανε? οσα δν προλαβουν να φτασουν στο καρτερ και να τα αφαιρεσουμε μηπως φραξουν κατι αλλο? μηπως μπλοκαρουν την σιτα της τρομπας λαδιου!
    Εσυ Σταματη μηπως θα επρεπε να λυσεις το καρτερ μιας και δεν εχεις καν ταπα, ή ειναι υπερβολη?
    επισης θελω να σταθω και σενα αλλο σημειο που ανεφερθηκε αφαιρεση της εξατμισης και των αισθητηρων με ολη αυτην την μουργα καρβουνιζονται ολα.Ποσα απο ολα αυτα τα καθαριστικα ανεφερουν ολη αυτη την διαδικασια???
    Τι εχετε χρησιμοποιησει στο δικο σας αυτοκινητο...?
    εγω τωρα πια χρησιμοποιω την σκληροπυρηνικη μεθοδο με μια μικρη διαφορα...λοιπον η σκληροπυρηνικη μεθοδος ειναι τροφοδοτεις ενω ο κινητηρας ειναι στο ρελαντι νερο η απο σωληνακι υποπιεσης ή απ την πεταλουδα, νερο σε σταγονιδια οχι το λαστιχο, το νερο με το που πεφτει στον κυλινδρο που γινεται η καυση οπως εξατμιζεται πανω στο μεταλλο τραβαει και ολες τις επικαθισεις και μετα θελει μια ζορικη βολτα... αυτο προυποθετει οτι θα το κανει καποιος που ξερει γιατι αν βαλετε το λαστιχο, θα κανει υδραυλικη συμπιεση και μπαμ!
    εγω κανω το ιδιο σε λειτουργια ο κινητηρας και ριχνω σπρευ καρμπυρατερ, οπως καθαριζω την πεταλουδα την ανοιγω και ριχνω μεσα μεχρι να αρχισει να μπουκωνει, μετα το βγαζω μια ζορικη βολτα και ειναι ετοιμο!

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω εβγαλα τη μουργα απο το φιλτρο, οποτε η βιδα ειναι αχρηστη πρακτικα.
    Την εξατμιση τη βγαλαμε γιατι ειναι ευκολο στο σμαρτ.
    Τεσσερα μετρα σωληνες με εικοσι κιλα καζανακια στο μπεμβε δεν εχω ιδεα τι χρειαζεται για να βγει.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ναι αλλα και με την λογικη με την μουργα που εβγαζε πισω τον αισθητηρα τον ειχε καρβουνισει?

5. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

BILL007 (11-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τον ειχα βγαλει οπως λεω.
    Μετα δεν εβγαζε μουργα.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω εβγαλα τη μουργα απο το φιλτρο, οποτε η βιδα ειναι αχρηστη πρακτικα.
    Την εξατμιση τη βγαλαμε γιατι ειναι ευκολο στο σμαρτ.
    Τεσσερα μετρα σωληνες με εικοσι κιλα καζανακια στο μπεμβε δεν εχω ιδεα τι χρειαζεται για να βγει.
    Το ξερω οτι τον εβγαλες στο σμαρτ, απλα μετα την εμπειρια σου αυτη, δεν πιστευεις οτι θα επρεπε να βγαινει σε οποιους χρησιμοποιουν τετοια χημικα, γιατι ανεφερες οτι την εβγαλες την εξαγωγη επειδη ηταν ευκολο και στο πενβε που εχει 20κιλα καζανακια θα το σκεφτοσουν...

υ,γ Λες και σου παιρνω συνεντευξη δεν ειναι....???

Rides
    0

Προεπιλογή

Μαλλον θα εβγαζα τους αισθητηρες μονο.
    Δεν το εχω σκεφτει

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μ'αρέσει που πρίν 2 χρόνια το βγάλαμε μπαρούφα...https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...hlight=seafoam !!
    Κανει δουλίτσα τελικά !!

11. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

BILL007 (13-02-12)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πράγμα που το ρίχνεις μέσα στο λάδι και το αραιώνεις? ΠΟΤΕ. Τι να καθαρίσεις δηλαδή? Την καπνιά που υπάρχει μέσα στον ελαιοθάλαμο? καλό αστείο...

Το να το ρίξεις μέσα στην βενζίνη και να την αραιώσεις? Στα αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού που έχουν τόσο ακριβείας ηλεκτρομηχανικά συστήματα όνο ζημιά μπορείς να προκαλέσεις. Και φυσικά δεν ξέρουμε τι χημική αδράνεια έχει με τα μέταλα όπως προανέφερε ο Σπύρος. Και τα υπολύματα της καύσης του μήπως επικάθονται πάνω στους καταλήτες?

Μια συμβουλή: λάδι στο κάρτερ και βενζίνη στο ντεπόζιτο. Τίποτα άλλο.

Αν ήταν θα έβγαζαν όλες οι εταιρίες και θα το έριχναν μέσα σε κάθε μεγάλο service για παράδειγμα

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP