Ευχαριστω!
Πολυ διαφωτιστικα!
![]()
Ευχαριστω!
Πολυ διαφωτιστικα!
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Το ανεφερε ο Σταματης, λοιπον αυτο που ειχα απορια οτι ολα αυτα τα καθαριστικα τραβουν τις επικαθισεις απο σημεια του κυλινδρου του στροφαλου κλπ και που τα πανε? οσα δν προλαβουν να φτασουν στο καρτερ και να τα αφαιρεσουμε μηπως φραξουν κατι αλλο? μηπως μπλοκαρουν την σιτα της τρομπας λαδιου!
Εσυ Σταματη μηπως θα επρεπε να λυσεις το καρτερ μιας και δεν εχεις καν ταπα, ή ειναι υπερβολη?
επισης θελω να σταθω και σενα αλλο σημειο που ανεφερθηκε αφαιρεση της εξατμισης και των αισθητηρων με ολη αυτην την μουργα καρβουνιζονται ολα.Ποσα απο ολα αυτα τα καθαριστικα ανεφερουν ολη αυτη την διαδικασια???
Τι εχετε χρησιμοποιησει στο δικο σας αυτοκινητο...?
εγω τωρα πια χρησιμοποιω την σκληροπυρηνικη μεθοδο με μια μικρη διαφορα...λοιπον η σκληροπυρηνικη μεθοδος ειναι τροφοδοτεις ενω ο κινητηρας ειναι στο ρελαντι νερο η απο σωληνακι υποπιεσης ή απ την πεταλουδα, νερο σε σταγονιδια οχι το λαστιχο, το νερο με το που πεφτει στον κυλινδρο που γινεται η καυση οπως εξατμιζεται πανω στο μεταλλο τραβαει και ολες τις επικαθισεις και μετα θελει μια ζορικη βολτα... αυτο προυποθετει οτι θα το κανει καποιος που ξερει γιατι αν βαλετε το λαστιχο, θα κανει υδραυλικη συμπιεση και μπαμ!
εγω κανω το ιδιο σε λειτουργια ο κινητηρας και ριχνω σπρευ καρμπυρατερ, οπως καθαριζω την πεταλουδα την ανοιγω και ριχνω μεσα μεχρι να αρχισει να μπουκωνει, μετα το βγαζω μια ζορικη βολτα και ειναι ετοιμο!
Εγω εβγαλα τη μουργα απο το φιλτρο, οποτε η βιδα ειναι αχρηστη πρακτικα.
Την εξατμιση τη βγαλαμε γιατι ειναι ευκολο στο σμαρτ.
Τεσσερα μετρα σωληνες με εικοσι κιλα καζανακια στο μπεμβε δεν εχω ιδεα τι χρειαζεται για να βγει.
ναι αλλα και με την λογικη με την μουργα που εβγαζε πισω τον αισθητηρα τον ειχε καρβουνισει?
BILL007 (11-02-12)
Τον ειχα βγαλει οπως λεω.
Μετα δεν εβγαζε μουργα.
Το ξερω οτι τον εβγαλες στο σμαρτ, απλα μετα την εμπειρια σου αυτη, δεν πιστευεις οτι θα επρεπε να βγαινει σε οποιους χρησιμοποιουν τετοια χημικα, γιατι ανεφερες οτι την εβγαλες την εξαγωγη επειδη ηταν ευκολο και στο πενβε που εχει 20κιλα καζανακια θα το σκεφτοσουν...
υ,γ Λες και σου παιρνω συνεντευξη δεν ειναι....???
Μαλλον θα εβγαζα τους αισθητηρες μονο.
Δεν το εχω σκεφτει
Μ'αρέσει που πρίν 2 χρόνια το βγάλαμε μπαρούφα...https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...hlight=seafoam !!
Κανει δουλίτσα τελικά !!
BILL007 (13-02-12)