Σελίδα 53 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 343515253545563103 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 521 έως 530 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια ολα αυτα καλα αλλα τελικά τι θα κανουμε θα το ξαναψαξουμε απο την αρχη ή θα προχωρήσουμε στην αγορά που είχαμε αποφασίσει γιατι η μερες περνάνε έρχεται και 3ημερο....

2. The Following 2 Users Say Thank You to tsagio For This Useful Post:

Dathanaso (20-05-10), dimtz (20-05-10)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, αυτό είναι που δίνει ο Αποστόλης στη Νίκαια. Εαν θυμάσται τότε που το είδα είπα οτι μου αρέσει πιο πολύ από τα άλλα. Προσέξτε όμως στην πρώσοψη δεν έχει την είσοδο USB και κάρτας όπως το DYNAVIN το καινούργιο...
    To VISION που είδα στο μαγαζί στον Αγιο Δημήτριο ήταν ολόιδιο το DYNAVIN. Η VISION είναι γνωστή από παλιά, θυμάμαι (όταν ήμουν νέος) ότι η FORD τα έβαζε σε πολλά μοντέλα της και ήταν αξιόπιστα. Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν πολύ τα VISION...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, αυτό είναι που δίνει ο Αποστόλης στη Νίκαια. Εαν θυμάσται τότε που το είδα είπα οτι μου αρέσει πιο πολύ από τα άλλα. Προσέξτε όμως στην πρώσοψη δεν έχει την είσοδο USB και κάρτας όπως το DYNAVIN το καινούργιο...
    To VISION που είδα στο μαγαζί στον Αγιο Δημήτριο ήταν ολόιδιο το DYNAVIN. Η VISION είναι γνωστή από παλιά, θυμάμαι (όταν ήμουν νέος) ότι η FORD τα έβαζε σε πολλά μοντέλα της και ήταν αξιόπιστα. Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν πολύ τα VISION...
    εμεις τωρα τι κανουμε? το παιρνουμε απο κει που το βρηκαμε η το ξαναψαχνουμε?

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ πάντως θα περιμένω λιγάκι (Σεπτέμβρης) γιατί πιστεύω πως η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη ακόμα.
    Θεωρώ πως τα λεφτά που ζητάνε είναι πολλά χωρίς να σημαίνει πως είναι κλέφτες.
    Απλά δεν έχει πέσει ακόμα η τιμή λόγω μειωμένου ανταγωνισμού (υπάρχει μόνο το Dynavin).
    Θα περιμένω να βγουν και άλλα μηχανήματα πρώτα και μετά θα προχωρήσω σε αγορά.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

παντως δεν βλεπω να το παιρνουμε. αν αρχισει ο καθενας μας να παρουσιαζει προσφορες ενω εχει κανονιστει group buy λογικο ειναι να την κανει ο καθενας σιγα σιγα. εδω εχω αρχισει και το σκεφτομαι και γω

7. The Following User Says Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:

Dathanaso (20-05-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντως δεν βλεπω να το παιρνουμε. αν αρχισει ο καθενας μας να παρουσιαζει προσφορες ενω εχει κανονιστει group buy λογικο ειναι να την κανει ο καθενας σιγα σιγα. εδω εχω αρχισει και το σκεφτομαι και γω
    Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου εγω πάντως θα παω αυριο απο εκει αν θέλετε ακόμα να το παρουμε οκ.... θα ρωτήσω πόσο θα το αφήσει για μεμονωμένη αγορά....

Προεπιλογή

Δεν ειχαμε κανενα νεοτερο και οσο περναει ο καιρος μπαινουν ολο και περισσοτερες ιδεες!
    Λοιπον τελος... Το group buy κλεινει εδω! Αυριο θα συννενοηθω με τον εμπορο για προκαταβολες ,και τα σχετικα!

10. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Dathanaso (20-05-10), ghost-rider (23-05-10), sierra (20-05-10), stef_E46m3cabrio (21-05-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειχαμε κανενα νεοτερο και οσο περναει ο καιρος μπαινουν ολο και περισσοτερες ιδεες!
    Λοιπον τελος... Το group buy κλεινει εδω! Αυριο θα συννενοηθω με τον εμπορο για προκαταβολες ,και τα σχετικα!
    εντάξει... απο μέρους μου συμφωνώ απόλυτα εγώ σκεπτόμουν να περάσω απο εκει αυριο σου εστειλα το πρωι με πμ το τηλ μου οτι χρειαστείς παρε με τηλ .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    εντάξει... απο μέρους μου συμφωνώ απόλυτα εγώ σκεπτόμουν να περάσω απο εκει αυριο σου εστειλα το πρωι με πμ το τηλ μου οτι χρειαστείς παρε με τηλ .
    Οκ ,να πας να το δεις απο κοντα κιολας! Θα σε παρω αν μπορεις το βραδακι!
    ΟΠως θα μιλησω και με ολους για την επιβεβαιωση!

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων

εγω παιδια πριν πω ναι και δοσω το λογο μου εχω σκεφτει τα παντα, ξερω οτι ειναι αυτο το μηχανιμα κανει τοσο κλπ κλπ, παντα θα βγαινουν καλυτερα μηχανηματα και διαφορες προσφορες, στην προκειμενη περιπτωση ηταν αυτην η προσφορα ειτε μας αρεσε ειτε οχι,αυτους που αρεσε μπορουν να προχωρησουν, αν περιμενουμε και περιμενουμε και περιμενουμε ποτε και αμα, μπορει να φτασει ο καιρος να δωσουμε τα 46αρια και να παρουμε αλλα, λοιπον οτι και να αποφασησετε και εγω μαζι σας, αυτα απο μενα........

14. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

stef_E46m3cabrio (20-05-10)

Σελίδα 53 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 343515253545563103 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP