Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 26

Θέμα: Νεα πιστα Drift στην Αθηνα!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    προς ολους οσους διαβαζουν το θεμα...

η παρεα μας δεν παιρνει ναρκωτικα...(ενταξει κατι χαπακια δινει ο γιατρος που και που..)

η πιστα πραγματι υπαρχει..οσο εβλεπε τον ισθμο και η βλαχοπουλου στο "μια ελληνιδα στο χαρεμι"..

τα αυτοκινητα ειναι χορηγια γιατι ειμαστε παρα πολυ καλοι.....και ενω εδωσαν στους αλλους κατι mustang εμενα μου δωσαν ενα mini (δειτε φωτο!)

δεν ειναι αγωνας drift απλα ο mike κυνηγαει το γιατρο στην πιστα να του δωσει εκεινα τα χαπακια...και εγω και ο αλλος μιχαλης περιμενουμε μεσα στο mini...

ο λουκακης την πεφτει σε μια γκομενα (δεν φαινεται στις φωτο...)..

και η ζωη κυλαει ομορφα και ενας μπλε ελεφαντας με κοιταει τωρα εδω στο γραφειο μου..

έγραψες είδωλο....
    M52B28 POWER

2. The Following User Says Thank You to MIKEN636 For This Useful Post:

nik200 (04-07-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

για...."δεσιμο" εισαστε !!

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

4. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

kloukakis (04-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για...."δεσιμο" εισαστε !!

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

τρια απ'τα 'δυνατα' μου.
    θα παιξει καμμια ανταλλαγη ?

τα΄χουμε παιξει τελειως...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

λιγο καιρο τωρα
    ξεκινησα και εγω σιγα-σιγα να μαζευω τα hot wheels (τα μοντελα που μ'αρεσουνε τουλαχιστον) !!
    με κοιταζουν που ψαχουλευω αναμεσα στα μοντελα στο σουπερ μαρκετ και στο jumbo σαν ηλιθιο !!

εχεις φτιαξει τρελε και πιστα !!
    Ετσι ξεκινησε κι εμενα η (ομολογουμενως αρρωστημενη) κατασταση μου!!Μαλιστα,σ'εκεινη την ψηλη πλαστικη προθηκη στα Jumbo που εινα ολα χυμα μεσα,εβγαζα τα κατω αυτοκινητακια και τα'βαζα απο πανω μεχρι να βρω αυτο που μ'αρεσε!!Κι εχωνα και το χερι να το πιασω μερικες φορες!!χαχαχαχαχαχα!!!Λοιπο Νικο αν θες βοηθεια στην κατασκευη της πιστας,ερχομαι!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιτέλους να κόψουμε το καρτόδρομο!!
    Γι' αυτήν φτιάχνω το Μ3!!
    Τα χαπια με βασικο στοιχειο συνθεσης τη...βενζινη πρεπει να κοψουμε γιατρε!!!Αρρωωωωστια!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    προς ολους οσους διαβαζουν το θεμα...

η παρεα μας δεν παιρνει ναρκωτικα...(ενταξει κατι χαπακια δινει ο γιατρος που και που..)

η πιστα πραγματι υπαρχει..οσο εβλεπε τον ισθμο και η βλαχοπουλου στο "μια ελληνιδα στο χαρεμι"..

τα αυτοκινητα ειναι χορηγια γιατι ειμαστε παρα πολυ καλοι.....και ενω εδωσαν στους αλλους κατι mustang εμενα μου δωσαν ενα mini (δειτε φωτο!)

δεν ειναι αγωνας drift απλα ο mike κυνηγαει το γιατρο στην πιστα να του δωσει εκεινα τα χαπακια...και εγω και ο αλλος μιχαλης περιμενουμε μεσα στο mini...

ο λουκακης την πεφτει σε μια γκομενα (δεν φαινεται στις φωτο...)..

και η ζωη κυλαει ομορφα και ενας μπλε ελεφαντας με κοιταει τωρα εδω στο γραφειο μου..
    Λοιπον τα χαπακια που μας δινει ο Dr ειναι παραισθησιογονα για να νομιζουμε οτι κανει ''παπαδες'' στην πιστα,τ'αυτοκινητα ειναι μια ευγενικη χορηγια των γονιων μας,ο Λουκακης δεν φαινεται στη φωτο γιατι η γκομενα που καμακωσε ηταν 13 και τον μπαγλαρωσανε κι αυτον τον π@@στη τον μπλε ελεφαντα πιαστον Νικο γιατι ηταν στο πισω μερος του 28αριου μου και μου στραβωσε το σασι!!!Θα τον γδαρω!!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μερικες εικονες απ'την διαδικασια κατασκευης.Τα υλικα:
    2 παζλ πλαστικου ταπητα,σπρευ γκρι σκουρο,γρασιδι και δεντρα ετοιμα απο βιβλιοπωλειο,κολλα σε σπρευ,σπρευ εφε γρανιτη για το παρκινγκ,πλεγμα σοβα για μαντρα,ταινια συσκευασιας διαφανη για μονωση,κοντρα πλακε ξυλο για βαση και πολληηηηηη υπομονη!
    Attached Images Attached Images

11. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

nikos1400 (04-07-11), Vasilis (21-12-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μερικες ακομη:
    Attached Images Attached Images

Rides
    0

Προεπιλογή

Για να μην μαμάμε το θρεντ του Χρήστου, αλλά το δικό σου θα σου απαντήσω εδώ!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εσυ να τ'αλλαξεις σε Ινδιανικο:Θα'σαι ο ''mikro moter paleuei gia thaymata''!!!χαχαχαχαχα
    Πολύ πολύ καλό ομολογουμένως, μου την λέει τώρα και ο 6σφαιρος με τα άσφαιρα που για να κάνει δυο γύρους λέει ότι παει στο super market! Έλιωσα, αλλά σου έχω ένα καλύτερο ρε.
    Το MikeT328E36otinanai κάνε το "Micha Lee Oxime Totakouni"

Επίσης βλέπω οτι ακόμα και στην μακέτα έφτιαξες μόνο τις στροφές στον καρτόδρομο που μπορείς να βγάλεις! Την άλλη μισή πίστα την ξέχασες(?) μάλλον...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP