Για να εκδηλωνεστε ενας ενας ....χαχαχα
λυση γνωριζουμε;
Για να εκδηλωνεστε ενας ενας ....χαχαχα
λυση γνωριζουμε;
τούρμπο και πράσινα άλογα
steliose36 (02-10-11)
Mε μια αναζητηση βρηκα αυτο
https://www.bmwland.co.uk/forums/viewtopic.php?t=43225
BILL007 (02-10-11), Panos 316T (02-10-11)
Καλα τα λεει ο τυπος αλλα προσωπικα δεν παιρνω ρισκο για diy.
Εκτος και το εκτυπωσω και παω σε ηλεκτρολογο![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Panos 316T (02-10-11)
Panos 316T (05-10-11)
Παιδιά να ρωτήσω κάτι μιας και θέλω να σουλουπώσω το εσωτερικό του Ε36 μου στο οποίο οι επενδύσεις βελούδου στις πόρτες έχουν ξεκολλήσει και έχουν κάνει "bubbles". Aπό ότι γνωρίζω και υποθέτω αυτό πρέπει να είναι πολύ κοινό θέμα στα 36άρια, μιας και το δικό μου το παρουσίασε ενώ είναι πάντα σε γκαράζ και έχει μόνο 120,000χλμ.
Πώς λοιπόν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα? Υπάρχει στο εμπόριο ταπετσαρία βελούδινη μαύρη παρόμοια με την oem, μιας και πιστεύω πως οι υπάρχουσες ξεκολλημένες δεν γίνεται να κολλήσουν πάλι σωστά??
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Nα πετυχει το χρωμα ακριβως με το εργοστασιο αμα πας σε ταπετσερη δεν υπαρχει περιπτωση αμα εχεις ανοιχτο χρωμα .
Τωρα εσυ με το μαυρο μπορει και να το πετυχεις σαν οεμ κατα 99% .
Εγω που περασα ταπετσαριες στα πλαινα το καλοκαιρι εκανα αμαν να βρω παραπλησιο χρωμα του μπεζ που εχει το εσωτερικο.
Panos 316T (05-10-11)
Tα υφάσματα και τα δέρματα υπάρχουν (ή υπήρχαν όλα κάποια περίοδο...Τώρα σταματάνε οι κωδικοί στο Ε46?!?!) τόπια απο bmw σαν ανταλλακτικό... https://bmwfans.info/parts/catalog/E...her_walknappa/ To κόστος βέβαια μην το ρωτάτε...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 05-10-11 στις 13:02
Panos 316T (15-10-11)
Απο τοτε που πηρα το αμαξι το κουμπακι ανακυκλωση αερα μου ηταν παντελως αγνωστο..Πριν κανα 2 βδομαδες που το πατησα για το γαμωτο παρατηρησα οτι οταν το βαζω σε λειτουργια κανει ενα κραγκ κρουγκ,το ιδιο γινεται και οταν το κλεινω..Σημερα ομως οταν το εκλεισα εκτος απο αυτο το θορυβο ακουστηκε και ενας αλλος ηχος,σαν να πετας ενα μπαλακι κατω.Το ξαναεβαλα σε λειτουργια και το εκανε και στο ξεκινημα αυτη τη φορα.
Καμια ιδεα για το τι παιζει?![]()
τιποτα δεν παιζει.το θεμα ειναι να φερνει αερα.αμα φερνει αερα ολα οκ.το κρανκ και γτντουπ γραφτα στα παλαια σου υποδηματα.και μενα ετσι κανει στιγμιαια οπως και τα περισσοτερα.μην ασχολεισαι.
την ανακυκλωση του αερα ανοιγε την καλυτερα σε ταξιδια που παει λιγο παραπανω το αμαξι.εντος πολεως δεν εχει διαφορα...εγω μονο σε ταξιδια την παταω....
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Panos 316T (29-10-11)