Ε τότε να πάρω μια μεταχειρισμένη ...
Detailing Madness
ρωτα βεβαια... γιατί ίσως να υπαρχει διαφορά από φιρμα σε φιρμα
Επισκευαζεται στέφανε χωρίς πολλα πολλα σε πρεσα. Αν κανείς το λάθος να αλλάξεις στεφάνι θα κλαψεις πίκρα! 99.99999% θα χάνει αέρα!! Κανένας δεν γνωρίζει να αλλάξει σωστα στεφάνι και ειδικά να το σφίξει σωστα.μη μπλεξεις
Μόνο πρέσσα λοιπόν ή αλλαγή ζάντας!!
Detailing Madness
Πρέσσα-ρομποτικό που πιέζει τοπικά και επαναφέρει την ζάντα σαν να πλάθει κουλουράκια. Εχει ο Καρλής. Έχω φτιάξει την ζάντα που προανέφερα. Εχουν περάσει χρόνια βέβαια, αλλά είχε κάνει σωστή δουλειά. Ουδεμία σχεση με άλλον επώνυμο πολυδιαφημισμένο του χώρου, ο οποίος την κατέστρεψε με τον τρόπο που είπε ο Χρήστος. Και μετά είχε το θράσσος να τριψει όλη την στεφανη να αφαιρέσει το νικελ για να την κάνει όμορφη
Με την πρέσσα όμως δεν θα "φτύσει" χρώμα?
O Kαρλής είναι Νίκαια και δεν με βολεύει και τόσο
Νάσσο αυτός που λες στον Ν.Κόσμο έχει πρέσσα?
Detailing Madness
πάρε ένα τηλ Στέφανε να μάθεις λεπτομέρειες, λογικά έχει.
Πάντως χωρίς ζεσταματάκι στο σημείο, μόνο με πρέσσα μπορεί να γίνει ζημιά πιστεύω. Δεν είναι κακό να ζεσταθεί λίγο στο σημείο, σκέψου πως (ειδικά οι πίσω) ζάντες κατά την οδήγηση θερμαίνονται αρκετά....
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Όχι ζέσταμα λένε
Άσε θα πάρω τηλ αύριο
Πάντως διάβασα πολύ καλά λόγια
Φαίνεται "μάστορας" ο άνθρωπος και μακάρι να βγάλω άκρη
Detailing Madness
giannis_compact (28-10-12)
Εγώ που τον έχω δοκιμάσει (19αρα CSL) έχω να πω ότι ο άνθρωπος δεν
παίζεται. Η ζάντα μου έγινε καινούργια. Στο μηχάνημα γύρναγε τέλεια, και
ο τύπος δεν έκανε ούτε ένα σημαδάκι.
Δεν είχα όμως στράβωμα στο χείλος. Απλά η ζάντα δεν γύρναγε ίσια στο μηχάνημα.
Επίσης τη ζάντα τη θέλει χωρίς λάστιχο.
EVERGET (24-10-12), m-power_01 (24-10-12), Panos 316T (25-10-12)