γνωριζετε κατι για αυτο το θεμα??
καπου ακουσα τελευταια πως δεν ειναι υποχρεωτικη η εμπρος
πινακιδα η ειναι μουθα τελικα?
προσωπικα απο τοτε που το εχω δεν εβαλα ποτε
γνωριζετε κατι για αυτο το θεμα??
καπου ακουσα τελευταια πως δεν ειναι υποχρεωτικη η εμπρος
πινακιδα η ειναι μουθα τελικα?
προσωπικα απο τοτε που το εχω δεν εβαλα ποτε
Να την βάλεις μην ξύνεσαι στου τσομπάνη την γκλίτσα !!!
Vasilis (23-04-10)
κ γω ΔΕΝ την φοραω καθαρα για λογους αισθητικης....
ομως , την 300αρα δεν την γλυτωνουμε αν μας τυχει....
δεν εχω ακουσει οτι δεν ισχυει...!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Eleni (01-11-13)
το ψαχνω στον κοκ αλλα
δεν μπορω να βγαλω ακρη
Υποχρεωτικότατη._
Και ετοιμαστε 300αρες!!!
300 μόνο....? άπλα εισαι Μήτσο! μη μασάς!
Μη τα συζητας αδερφε...
σταματησαν φιλο προ 2ετιας με οπελ τιγκρα και του ειπαν γιατι δεν εχεις μπροστα πινακιδα.Η απαντηση του ηταν οτι το εργαστασιο δεν εχει τρυπες στο προφυλακτηρα για πινακιδα και δεν θελω να το τρυπησω.
Αν ειναι λεει να με γραψεις, γραψε την οπελ που δεν ειχε μεριμνησει.εγω ουτε ξερω να τρυπησω, ουτε ειμαι διατεθημενος να τα σκασω για κατι που επρεπε να υπηρχε.
Το αποτελεσμα ηταν να τον αφησουν!
Για αλλη μια φορα, οτι και λεει ο κ.ο.κ και ο καθε κ.ο.κ ειναι που θα πεσεις
sierra (24-04-10)
Ένας φίλος που είναι "γνώστης τέτοιων θεμάτων" χεχεχε μου ανέφερε χαρακτηριστικά, πως το άρθρο 90 στις παραγράφους 1 και 4 του ΚΟΚ προβλέπει πρόστιμο 300¤ σε όχημα που δεν φέρει 2 "νόμιμες" πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας. Μου τόνισε ιδιαίτερα τη λέξη "νόμιμες" γιατί και πινακίδα να έχετε με τον αριθμό κυκλοφορίας κανονικά, αν δεν είναι πινακίδα του υπουργείου πάλι ισχύει κανονικά το πρόστιμο. πχ κάποιος μπορεί να εκτυπώσει μια πινακίδα αυτοκόλλητη για να μην τρυπάει τον προφυλακτήρα του (και εκεί ισχύει πρόστιμο 300¤) γι'αυτό προσοχή παιδιά!!! Απ' την άλλη είναι αυτό που λέει και ο φίλος μας ο Aceman1925 ανάλογα και στον αστυνομικό που θα πέσεις, πάντως αν θελήσει να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου (όπως και οφείλει) τότε το 300άρι παιδιά δεν το γλιτώνουμε...
τι είναι τα 300 μπροστά στην αισθητική....