Παρεμπιπτόντως επειδή σκέφτομαι κι εγώ κάποια στιγμή να βάψω τις original BMW ζάντες μου,γνωρίζει κανείς τον κωδικό χρώματος για το ασημί που χρησιμοποιεί η BMW στις OEM ζάντες της;
Ευχαριστώ.
Καααααααλος ειναι αλλα νταξει εχω δει και καλυτερους
Καλοοοοοοοοοος! Να πας.
Ειναι τζετ. Τουμπανο καραμπουζουκλης και μαστορας
Γκουχ-γκουχ
Παρεμπιπτόντως επειδή σκέφτομαι κι εγώ κάποια στιγμή να βάψω τις original BMW ζάντες μου,γνωρίζει κανείς τον κωδικό χρώματος για το ασημί που χρησιμοποιεί η BMW στις OEM ζάντες της;
Ευχαριστώ.
BILL007 (08-08-12)
Και όμως,μετά από γρήγορο ψάξιμο, σύμφωνα με αυτό το link: https://www.detailingworld.co.uk/for...ad.php?t=43425 ο σωστός κωδικός είναι felgen silver (144).
Εάν το γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα,ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει,γιατί,δεδομένου ότι η πλειοψηφία των ζαντών μας είναι ασημένιες,θεωρώ ότι ενδιαφέρει πολλούς από εμάς.
"felgen is the proper wheel colour used by BMW and mini"
BILL007 (08-08-12)
Πλακα κανεις;
Ptboul (06-09-12)
Bassakos (13-10-12), bill_m3 (06-09-12), GiannisRob (06-09-12), gnx (06-09-12), Vassilis ///M (06-09-12)
Ρίξτε και μια ματιά στον Μπιλίρη.
Γνωστός μου έχει πάει κι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και είναι και φτηνότερος.
40 ευρώ η ζάντα για βάψιμο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Εγώ πάντως πήγα στον Μαμα, στον γέρακα και άφησα τις μερσεντοζάντες.
Δεν ξέρω αν τις πήγε στον Πέττα η στον άλλον, αλλά γύρισαν τζετ.
Τόσο τζετ, που έχω αφήσει και τις Xspoke του 46 εκεί για ίσιωμα (οι δύο αριστερές) και βάψιμο.
Πολύ ικανοποιημένος και με ζάντες ανάγκης για να παρκάρω το αμάξι στο σπίτι (το πόσο γελοίοι μου φαίνεται το 46 στο γκαραζ δεν φαντάζεστε - σαν να είναι έτοιμο για snow rally)