Σελίδα 11 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 9101112132161 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

life is short, and we are allready running a couple of decades back.
    it is strongly recomended to everybody that can take the situation on their own hands, to do so.
    otherwise we will be completely dead.
    τρεχάτε όσοι έχετε καταλάβει ότι ο καθένας μόνος του θα βγάλει το φίδι απο την τρύπα.
    τουλάχιστον έτσι, αν εγώ, ο βαγγέλης, ο άρης και ο οποιοσδήποτε επιβιώσουμε και την βγάλουμε καθαρή, θα μπορέσουν μελοντικά και κάποιοι άλλοι να επωφεληθούν απο εμάς τους ίδιους προσφέρωντας εργασία και παροχές.
    εγώ άλλη λύση δεν βλέπω να υπάρχει, οπότε...πόδια στην πλάτη και βέγγοι γίνατε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 28-10-12 στις 12:56
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

hades7 (28-10-12), vagmag (28-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρεις κάτι αν κάνω το λάθος να κοιτάξω δίπλα μου θα αντικρισω ανθρώπους που έτρωγαν από τα σπλάχνα της πατρίδας μου και έρχονται τώρα να μου πουν οτι πρέπει να κάνουμε θυσιες για να σωθούμε όλοι μας για αυτό φίλε δεν τους κοιτάζω αλλά γίνομαι ατομιστης θέλω να είμαι αυτός που θα ρίξει την τελευταία χούφτα χώμα στο λακκο τους
    Ουτε τα σκατα μου στο ταφο τους.

4. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bitz (30-10-12), Eleni (28-10-12), hades7 (28-10-12), S8N (28-10-12), Thomelef (28-10-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πλάκα έχει πάντως η ιστορία του βαξεβάνη που κοντεύει να γίνει και εθνικός ήρωας με την τεράστια ηλιθιότητα που έκανε.
    βλέπωντας διάφορα σχόλια τα οποία αναπαράγωνται στο νετ σχετικά με το κατόρθωμα του δημοσιογράφου, κάθομαι και σκέφτομαι πως μια χώρα θα μπορούσε να πάει μπροστά, όταν ο κόσμος σκέφτεται τόσο ρυχά χωρίς να περνάνε απο το μυαλό του αυτονόητα πράγματα.
    τι έκανε δλδ ο βαξεβάνης, εκτός απο την τεραστίου μεγέθους τρύπα στο νερό?
    δημοσιοποίησε λοιπόν μια λίστα. τι λίστα είναι αυτή? που την βρήκε? γιατί αναφέρει μόνο ονόματα και δεν αναφέρει ποσά, όπως επίσεις και για ποιες χρονολογικές περιόδους μιλάμε?
    πέρασε απο κανενός το μυαλό ότι εκεί μέσα υπάρχουν οικογενειάρχες που σπουδάζουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό, και κάθε μήνα έχουν κινήσεις χρημάτων προς τα έξω.
    προσωπικά για μένα καλά να πάθει ο ηλίθιος που έκανε την μεγαλύτερη γκάφα της καριέρας του, στοχοποιώντας αθώους και νόμιμους ανθρώπους, μεταξύ φοροφυγάδων που πολύ πιθανόν να υπάρχουν στην λίστα.
    ακόμα μεγαλύτερη δε είναι η γκάφα δημοσιοποίησης ενός τέτοιου θέματος, απο το σημείο που χωρίς αμφιβολία υπάρχει έρευνα γύρω απο την λίστα, και σε λίγους μήνες θα ακούμε για την εξέλιξη της, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση οι εμπλεκόμενοι να μην έχουν τρεχάματα για το περιστατικό. πρέπει να είσαι τουλάχιστον καθυστερημένος για να κάνεις ότι ακριβώς έκανε ο δημοσιογράφος.
    συγχαρητήρια κύριε βαξεβάνη, τελικά κερδίσατε τον τίτλο του ηλιθίου της χρονιάς, να σας χαίρονται και όλοι οι θαυμαστές, σας που κοντεύουν να σας κάνουν εθνικό ήρωα της ελλάδας του 2012.
    ένα πράγμα όμως δεν μας είπες ρε μάγκα...ποια ήταν η πηγή σου?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 29-10-12 στις 11:28
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

doctore (29-10-12), EVERGET (29-10-12), hades7 (29-10-12), PANOS-E60 (29-10-12), Stathis (29-10-12), Κωνσταντίνος (29-10-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

αντιγραφω δυο ενδιαφερουσες επιστολες που δημοσιευσε στη σελιδα του ο γνωστος δημοσιογραφος διονυσης χοϊδας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟ.1

Προς: Δημοσιογράφο Βαξεβάνη και συμπορευόμενους

Κύριε Βαξεβάνη,

Διάβασα τη λίστα σας και είπα να σας γράψω την άποψή μου. Στην Ελλάδα ζω, ο καθένας, στην τελική, έχει κι από μία, ορίστε λοιπόν:

Είμαι θυμωμένη με τη δημοσίευση τη λίστας. Για την ακρίβεια είμαι κάτι παραπάνω. Είμαι ΕΞΑΛΛΗ. Αυτό που κάνατε, προφανώς για να ανεβάσετε τα τεύχη του HOT DOG και να στήσετε σούσουρο μπας και γίνετε και σεις μεγάλος αντιστασιακός Δημοσιογράφος είναι από τα πλέον κατάπτυστα πράγματα που έχει κάνει Δημοσιογράφος παγκοσμίως.

Βγάλατε στη φόρα, εν γνώσει σας, μια λίστα ονομάτων (μαζί με επάγγελμα) καταθετών. Το τονίζω αυτό ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ. Όχι φοροφυγάδων, όχι κλεφτών ... ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ. Ω, ναι, το αναφέρατε αυτό αλλά, μιας και δεν σας έχω για τελείως ηλίθιο, φαντάζομαι ότι ξέρατε θαυμάσια την υποδοχή που θα λάβει η λίστα των ονομάτων και, κυρίως, που απευθύνεστε. Σε ένα πολίτη που διψάει για αίμα και ενόχους. Και τον ταϊσατε. Με κουτσομπολιό, παρανομία και ονόματα αθώων. Το τονίζω ΚΑΙ αυτό .. ΑΘΩΩΝ.

Διότι, κ. Βαξεβάνη μου, ούτε το ΣΔΟΕ διασταύρωσε λογαριασμούς με φορολογικές δηλώσεις, ούτε αποκαλύφθηκε φοροδιαφυγή, ούτε η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε για οικονομικά εγκλήματα. Άρα, πήρατε ονόματα αθώων και τα πετάξατε στα σκυλιά. Καταφέρατε να κάνετε παράνομη πράξη το άνοιγμα λογαριασμού σε ξένη Τράπεζα. Καταφέρατε να απαξιώσετε ως φοροφυγάδες στα μάτια των συμπολιτών τους Διπλωμάτες, Φοιτητές, Εξαγωγείς, Εμπόρους, Βουλευτές και ένα κάρο άλλους, χωρίς να ασχοληθείτε καν με τις επιπτώσεις που κάτι τέτοιο θα έχει στις ζωές τους. Τους αφήσατε να προσπαθούν να αποδείξουν σε φίλους, συναδέλφους, γείτονες, κοκ, ότι δεν είναι ελέφαντες. Στοχοποιήσατε αθώους, κ. Βαξεβάνη.

Κι ας το πάρουμε κι αλλιώς: Πείτε μου παρακαλώ, αν αύριο βουίξει ο τόπος ότι στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος υπάρχουν και λογαριασμοί φοροφυγάδων, είστε διατεθειμένος να "ρίξετε" στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα των καταθετών της Εθνικής Τράπεζας; Είστε διατεθειμένος να αφήσετε τους Έλληνες να πιστέψουν ότι λογαριασμοί μισθοδοσίας, λογαριασμοί αποταμιευτικοί, λογαριασμοί δανείων και γενικώς όλοι οι λογαριασμοί των Ελλήνων καταθετών της Εθνικής ανήκουν σε ΚΛΕΦΤΕΣ;

Για το λόγο αυτό, κ. Βαξεβάνη, είστε ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ, χειρότερος κατά πολύ από τον κάθε Παναγιώταρο. Γιατί εσείς έχετε λουστεί το βερνίκι του δημοκράτη ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟ. 2

Προς: Όλους εσάς που ως και σελίδα στο FB στήσατε για την υπεράσπιση της ... ελευθεροτυπίας, του κ. Βαξεβάνη και των ομοίων του:

Μια φορά έκανε η Δικαιοσύνη το έργο της, μια φορά αποφάσισε να τηρήσει το Νόμο του απορρήτου προς το συμφέρον όλων μας, μια φορά είχατε την ευκαιρία να ζυγίσετε με στοιχειώδη κοινή λογική τι πραγματικά απαιτείται στην Δημοκρατία και πως ο δημοκράτης πολίτης συμπεριφέρεται μέσα σ' αυτή και τα στείλατε όλα στον διάολο, τυφλωμένοι και σεις από την προσωπική σας ιδέα περί δικαίου και τα προσωπικά σας γούστα περί δικαιοσύνης.

Μόνο που ο Νόμος, με την έννοια της Δικαιοσύνης, είναι ένας για όλους. Και η τήρησή του είναι αξίωμα, είτε μας κάνει είτε όχι. Γι' αυτό σκούζουμε κάθε μέρα. Γι' αυτό αγωνιζόμαστε στις πορείες. Γι' αυτό στήνουμε καυγά με τους Φασίστες. Γι' αυτό παλεύουμε. Αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει να κοιτάμε τα μούτρα μας στον καθρέφτη και να νοιώθουμε "δικαιωμένοι αριστεροί", "δικαιωμένοι δεξιοί" και, το χειρότερο όλων "δικαιωμένοι δημοκράτες". Χωρίς να είμαστε τίποτα απ' όλα αυτά, μόνο κακιασμένα ανθρωπάκια και κουτσομπόληδες που δεν έχουν την δύναμη να ζητήσουν τον λόγο εκεί που πραγματικά πρέπει να ζητηθεί.

Ξέρετε κάτι, φίλοι μου "προοδευτικοί", "ανοιχτόμυαλοι" και "δημοκράτες"; Σας σιχάθηκα. Ο Φασισμός δεν είναι ιδεολογία και δεν έχει χρώμα. Βρίσκεται μέσα μας και δουλειά μας είναι να τον κρατάμε σε κοντό λουρί. Και να μην χάνουμε το δάσος προς χάριν του δένδρου. Γιατί, πιστέψτε με, ο κάθε πραγματικός ένοχος, μια χαρά θα κοιμηθεί σήμερα, με σας αλλού να τυρβάζετε ...

Μαζέψτε λοιπόν εσείς τις υπογραφές σας για την περίφημη ελευθεροτυπία σας κι επιτρέψτε μου να μείνω έξω απ' την αντιστασιακή γιορτή σας. Γιατί ελευθεροτυπία χωρίς ηθική και σεβασμό στα δικαιώματα του πολίτη, μου είναι άχρηστη.

8. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

doctore (29-10-12), gnx (29-10-12), hades7 (29-10-12), S8N (29-10-12), Thomelef (29-10-12), Κωνσταντίνος (29-10-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στη λίστα πάντως βρήκα και δυο άτομα με το επώνυμό μου. Έκτοτε ψάχνω το γενεαλογικό μου δέντρο για να ξέρουν ποιος θα τους ζητήσει δανεικά!

10. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

gnx (29-10-12), hades7 (29-10-12), Lambros46 (29-10-12), Panos 316T (29-10-12), Ptboul (29-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κατ' αρχην προκειται για ποινικο.
    Υπαρχει νομος για το τραπεζικο απορρητο.
    Τελος.

Επισης η λιστα ειναι μια ΜΠΟΥΡΔΑ.
    Προφανως βγαλανε ενα σορταρισμα ανα τοπο κατοικιας απο μια και μονη τραπεζα χωρις αυτο να σημαινει κατι.
    Αντε τωρα μερικοι ανθρωποι να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.
    Διασυρμος χωρις ελεος.

Αν ηθελε να "γινει ο ρομπεν" ας την εβγαζε στο ιντερνετ τζαμπα.
    Οχι "επι πληρωμη" στη φυλλαδα.
    Αυτα.

Για αλλη μια φορα γελοιοτητες.

12. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

nikos1400 (29-10-12), S8N (29-10-12), Thomelef (29-10-12), Κωνσταντίνος (29-10-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

τοιμαζε τα μπαγκαζια σου για την ψειρου ειχες βγαλει και συ εδω μεσα εναν με κατι μυρια στην τραπεζα θα κανεις με τον Λακη πλακοτιμονιες
    αντε γεια...

14. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

aristent (29-10-12), Ptboul (29-10-12), spar@ (29-10-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

956 λίστας XANTOYLIS ARISTIDIS HOUSEWIFE 1056 λίστας ΒASTARDIS STAMATIS ΜODERATOR Κάτι μου θυμίζουν τα ονόματα !

Το μινιμα αισταλι απ τω μιλοφων χροισιμοπιοντας χαντουλις τοκ

Περιοχή
    Άνδρος
    Rides
    1

Προεπιλογή

την εβγαλε κ στο ιντερνετ ρε σταματη στο προσωπικο του μπλοκ...κ λογο απορρητου ειναι μονο τα ονοματα χωρις αμφ κ ποσο....ακραια κινηση για εναν δημοσιογραφο σαν αυτον δεν λεω....αλλα απαραδεχτο ολο το μετεπειτα σκηνικο...ουτε οι αδερφοι ξηροι τετοια αντιμετωπιση!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατ' αρχην προκειται για ποινικο.
    Υπαρχει νομος για το τραπεζικο απορρητο.
    Τελος.

Επισης η λιστα ειναι μια ΜΠΟΥΡΔΑ.
    Προφανως βγαλανε ενα σορταρισμα ανα τοπο κατοικιας απο μια και μονη τραπεζα χωρις αυτο να σημαινει κατι.
    Αντε τωρα μερικοι ανθρωποι να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.
    Διασυρμος χωρις ελεος.

Αν ηθελε να "γινει ο ρομπεν" ας την εβγαζε στο ιντερνετ τζαμπα.
    Οχι "επι πληρωμη" στη φυλλαδα.
    Αυτα.

Για αλλη μια φορα γελοιοτητες.

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν ειχε μεσα το ονομα σου, τι θα ελεγες;

18. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

deepBLUE (29-10-12), Thomelef (29-10-12)

Σελίδα 11 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 9101112132161 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP