chief (22-11-11)
Γιαννη, αναλογως τι θελεις να πετυχεις με τους αποστατες (ειτε εμπρος, ειτε πισω) κανε τις δοκιμες σου, αλλα μπορεις να μετρησεις, για να ξερεις τί θα αγορασεις..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Βασικα δεν μου αρεσει οπτικα που η πισω ζαντα ειναι τοσο μεσα απο το φτερο....
Αλλα δεν θελω να αλλαξει και η οδικη συμπεριφορά του αμαξιου, πραγμα που θα γινει αν το τεντωσω πισω......δεν ξερω ......ψαχνω την χρυση τομη, και να μου αρεσει οπτικα, και να μην αλλαξει η οδικη του συμπεριφορά.....
Αν δεις κι εμενα εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=222 οι πισω αν βαλω 4 ατομα (που δεν βαζω ποτε) θα βρουν, αφου βγαινουν εξω απο τα φτερα.. Ειναι 9Χ18 ΕΤ40 και με 1 ποντο προσθηκη παμε στο ΕΤ30!!
Γιαυτο σου λεω, αναλογως ΤΙ θελεις να πετυχεις, μετρησε πριν (φυσικα κανε και τις δοκιμες σου με τις προσθηκες που μπορουν να σου δανεισουν τα παιδια). Να ξερεις οτι θα χρειαστεις μακρυτερα μπουλονια..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Z4 DCT (22-11-11)
Κοιτα πισω εχω ανετο περιθώριο 15mm ενω μπροστα 10mm με το ζορι.....
Το θεμα ειναι οτι εχω ελαστικα διαφορετικών διαστάσεων εμπρος πισω.....ισως η μια λυση θα ειναι να βαλω πισω αποστατες 10mm και εμπρος 5mm με ταυτόχρονη αυξηση της διάστασης του ελαστικου απο 225 σε 235....ωστε να ειμαι οκ, και να μην γινω παραπάνω υποστροφικος......
Το μονο που δεν ξερω ειναι αν στην μπρος μου ζαντα η οποια ειναι 8ιντσες, μπαινει και δουλεύει καλα ελαστικο 235...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 22-11-11 στις 09:47
Z4 DCT (22-11-11)