Σελίδα 82 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 3272808182838492132 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 811 έως 820 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Mην ασχολήσαι Βαγγέλη....δύσκολο έως ακατόρθωτο να φύγουν τα κομπιάσματα χαμηλά με πρόγραμμα. Γενικά αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των Μ3 στα οποία έχει μπει καβούκα αφού λείπει το κλαπέτο που έχει κανονικά στην είσοδο της καβούκας το csl.
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following 4 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

BILL007 (10-06-13), doctore (10-06-13), Monsta (10-06-13), vagmag (10-06-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν πρόκειται να φύγουν από τη στιγμή που δεν είναι γνήσιο Motorsport.-
    Έχεις τσεκάρει ποτενσιόμετρα μήπως και επιβαρύνουν το κόμπιασμα;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harisp : 10-06-13 στις 14:28

4. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

vagmag (10-06-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Μου έκανε τελευταία και κάποια βουτήγματα στις στροφές.
    Όταν πχ είμαι με πολύ λίγα χιλιόμετα και πάω να σταματήσω, ή να στρίψω σε μικρό δρομάκι, και βγάζω δευτέρα και με πατημένο συμπλέκτη πάω να βάλω πρώτη... πέφτουν οι στροφές στις 500 .... και ξανα ανεβαίνουν στις 1000 περίπου για ρελαντί μετά....
    Σα να πάει να σβήσει... αλλά δε σβήνει... απλά βουτάνε για λίγο οι στροφές... Εκείνη τη στιγμή δεν πατάω γκάζι, απλά κάνω αλλαγή...

Έκανε ο Χρήστος (Καζάκος) , ένα μέτρημα-μηδένισμα στις πεταλούδες όπου όλα ήταν εντάξει.... (δεν ξέρω και ακριβώς τι έκανε), αλλά αυτό δεν διορθώθηκε...

Είναι και αυτό φυσιολογικό;

ΥΓ: Τώρα είδα το edit.... για ποτενσιόμετρα!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγέλη, δε ξέρω τι λες για τα μακροβούτια στις στροφές, εγώ δεν είχα προσέξει κάτι.

Η εισαγωγή ήταν από Γερμανία και το πρόγραμμα επίσης Γερμανού που ασχολείται μόνο με Μ. Όλα τα έβαλα εγώ και όποια απορία μίλα με το Νίκο. Για αναβάθμιση προγράμματος δε παίζει κάτι τέτοιο, αν δεν είσαι ευχαριστημένος, καταργείς καβούκα / πρόγραμμα και το γυρνάς σε εργοστασιακό, πράγμα που δε θα στο συνιστούσα.

7. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

vagmag (10-06-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη, δε ξέρω τι λες για τα μακροβούτια στις στροφές, εγώ δεν είχα προσέξει κάτι.

Η εισαγωγή ήταν από Γερμανία και το πρόγραμμα επίσης Γερμανού που ασχολείται μόνο με Μ. Όλα τα έβαλα εγώ και όποια απορία μίλα με το Νίκο. Για αναβάθμιση προγράμματος δε παίζει κάτι τέτοιο, αν δεν είσαι ευχαριστημένος, καταργείς καβούκα / πρόγραμμα και το γυρνάς σε εργοστασιακό, πράγμα που δε θα στο συνιστούσα.
    Προς Θεού δεν αναφέρω ότι φταις εσύ.
    Ρωτώ μήπως και με διαφωτίσεις...

Ο Νίκος λέει ότι είναι ΜΚ Motorsport...αλλά η ΜΚ λέει ότι δεν είναι δική της.
    Η ΜΚ έχει αναβάθμιση... το ίδιο μας είχε πει και ο Νίκος... αλλά τώρα ο Νίκος λέει ότι αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε άλλο πρόγραμμα, και η ΜΚ φυσικά αφού δεν είναι δική της η καβούκα, θα θέλει χρήματα για το πρόγραμμά της.

Δε βγάζω άκρη, και αφού δε μου δημιουργεί πρόβλημα πουθενά, απλά θα το αφήσω έτσι.
    Μάλλον θα κοιτάξω αυτό με τα ποτενσιόμετρα... απλά για να μου φύγει από το μυαλό!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άσε το αμαξάκι όπως είναι ρε συ και σταμάτα να τρώγεσαι.

Δε θυμάμαι τι είχε πει ο Νίκος εκείνη τη μέρα, αλλά πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο άνθρωπος που έφτιαχνε τα προγράμματα σκοτώθηκε σε τροχαίο με Ε92 Μ3.

Γι αυτό σου είπα, αν δεν είσαι ευχαριστημένος με κάτι να το γυρίσεις σε εργοστασιακό.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε θυμάμαι τι είχε πει ο Νίκος εκείνη τη μέρα, αλλά πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο άνθρωπος που έφτιαχνε τα προγράμματα σκοτώθηκε σε τροχαίο με Ε92 Μ3.

Γι αυτό σου είπα, αν δεν είσαι ευχαριστημένος με κάτι να το γυρίσεις σε εργοστασιακό.
    πω γμτ μου...
    τι ψάχνω.....
    κρίμα τον άνθρωπο...

Δε φταίει το αμάξι Κώστα μου.... ΤΟ κεφάλι μου φταίει.
    Δουλειά δεν είχε διάολος..... που λένε...

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Exclamation

Εχει φαει κοσμος και κοσμακης το κεφαλι του με αυτα τα Μ3 καθε γενιας.

Προσφατα σταματησα σε μνημα επι της Σουνιου που ειχε βουτηξει στον γκρεμο και στην θαλασσα γνωστος-γνωστου με Μ3 Ε46 (το ενα απο τα 2 που ντριφταρανε στο XL),οχι με τον τοτε ιδιοκτητη με το παιδι που το πηρε μετα.

Θελουνε προσοχη και το μυαλο μεσα στο κεφαλι.
    insane in the ///Midbrain

12. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Vasilis M3 (10-06-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προς Θεού δεν αναφέρω ότι φταις εσύ.
    Ρωτώ μήπως και με διαφωτίσεις...

Ο Νίκος λέει ότι είναι ΜΚ Motorsport...αλλά η ΜΚ λέει ότι δεν είναι δική της.
    Η ΜΚ έχει αναβάθμιση... το ίδιο μας είχε πει και ο Νίκος... αλλά τώρα ο Νίκος λέει ότι αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε άλλο πρόγραμμα, και η ΜΚ φυσικά αφού δεν είναι δική της η καβούκα, θα θέλει χρήματα για το πρόγραμμά της.

Δε βγάζω άκρη, και αφού δε μου δημιουργεί πρόβλημα πουθενά, απλά θα το αφήσω έτσι.
    Μάλλον θα κοιτάξω αυτό με τα ποτενσιόμετρα... απλά για να μου φύγει από το μυαλό!
    Βάγγο αν είχε θέμα με τα ποτενσιόμετρα θα το έδειχνε στο διαγνωστικό.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

14. The Following 4 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

BILL007 (10-06-13), doctore (10-06-13), EVERGET (10-06-13), Thomelef (10-06-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παντως εχει θεματακι. Καποια κομπιασματα - μπερδεματα στις χαμηλες, ειναι φυσιολογικα με την εισαγωγη και αναλογος το μειγμα που θα παρει εκεινη τη στιγμη ο κινητηρας.

Το πεσιμο των στροφων ομως το ειδα και εγω οταν πηγα στον καζακσταν που το εβγαλε εξω για να βαλουμε λιγο το δικο μου. Με το που φρεναρησε 2-3 φορες, ηταν ενα τσακ πριν σβησει το αμαξι.

Εγω πιστευω οτι κατι τρεχει με το προγραμμα και το λεγομενο ανταπτ του κινητηρα μετα απο καποια χιλιομετρα.

Αν δεν εχει γινει αλλαγη στις σταθερες του προγραμματος, αυτο οσο περναει ο καιρος αλλαζει δεδομενα. Θυμαμαι με ξεκουμπωμενο το φιλτροκουτι στο δικο μου μια φορα, μολις πατουσες φρενο εκανε το ιδιο πραγμα που κανει και το βαγγελη, μεχρι που μια φορα εσβησε κιολα.

Ποτενσιομετρα δεν νομιζω να ειναι, θα ειχε φανει αλωστε εστω και σαν περιοδικη βλαβη στη διαγνωση και θα ειχε και ΕΜΛ στο καντραν.

Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι, αν το αμαξι το εκανε παντα αυτο, η ξαφνικα εδω και λιγο καιρο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

16. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

BILL007 (10-06-13), EVERGET (10-06-13)

Σελίδα 82 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 3272808182838492132 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •