Ακριβώς αυτό!
Ακριβώς αυτό!
Αλλάζω συμπλέκτη στο εργαλείο. Θα βάλω της Sachs, part no 3000 951 233 μετά από πρόταση του μηχανικού μου. Πώς το βλέπετε σε σχέση με το ΟΕΜ που απ' ότι ξέρω είναι LUK?
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
τιμή?
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Δεν βρισκω τον λογο να μην βαλεις LUK και απορω γιατι ο μηχανικος σου εκανε αυτη την προταση.
Εγω σε δοκιμασμενες λυσεις οπως ειναι ο LUK δεν θα εκανα πειραματα απ την στιγμη που δεν θελω το κατι παραπάνω.
M3 CSL
alexk (29-11-12), doctore (29-11-12), EVERGET (29-11-12), imolarot (03-12-12), steliosm46 (29-11-12)
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
pilot (29-11-12)
EVERGET (29-11-12)
Τι προβλήματα ρε παιδιά
Ίδια πράγματα είναι.
Θα είχε αν ήταν άλλο υλικό/ είδος.
Κ σα μάρκα είναι καλύτερος ο sachs.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
EVERGET (29-11-12)
Ειτε βαλεις Sachs ειτε βαλεις Luk ειναι το ιδιο πραγμα. Και με τον Luk δεν υπαρχει καποιο προβλημα καθως τα specs του δισκου-πλατω καλυπτουν επαρκως την ροπη του αυτοκινητου
Υπαρχει βεβαια και η σειρα Sachs performance που εχει αυξημενη αντοχη σε σχεση με τον OEM αλλα αυτο ειναι κατι διαφορετικο και δεν νομιζω να αναφερεται σε αυτο ο μηχανικος σου. Ειναι μαλιστα πιο ακριβο σετ και χωρις self-adjusting πλατω.