ένας εγώ και άλλος ένας ο γιακουματος...τελικά είμαστε οι μόνοι δύσπιστοι απ'ότι φαίνεται...
εγώ απορώ πως η γιωργάρα δεν το ανακάλυψε ακόμα...
ένας εγώ και άλλος ένας ο γιακουματος...τελικά είμαστε οι μόνοι δύσπιστοι απ'ότι φαίνεται...
εγώ απορώ πως η γιωργάρα δεν το ανακάλυψε ακόμα...
sympether with chiefτης
Ανέφερε ότι ΔΕΝ επτυγχάνονταν οικονομία. Τουλάχιστον δεν είχα κάποια επίσημη έρευνα που να το αποδεικνύει.
Επίσης πάνω από κάποιους βαθμούς σχεδόν κάθε υλικό χάνει τις μαγνητικές του ιδιότητες. Οι θερμοκρασίες αυτές όμως είναι ΠΑΡΑ πολύ υψηλές.
Στο ίδιο άρθρο του Χοϊδά αναφέρονταν ένας Κινέζος ο οποίος έβαλε μαγνήτες σε αγωγούς μεταφοράς υγρών καυσίμων.Κάπου στα τέλη του 80.
Το αποτέλεσμα αυτού του πειράματος ήταν ότι οι αγωγοί ΔΕΝ στόμωναν τόσο εύκολα όσο χωρίς τα μαγνητικά πεδία.
Στάθη σε κάποιο μονοψήφιο τεύχος ήταν, για δες.
Έχω χάσει την μπάλα με τις μετακομίσεις, το έχω 100% αλλά δεν ξέρω σε ποιο μέρος της Ελλάδας είναι.
Ωραια με την βενζινη.
Με το υγραεριο δουλευει????
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
S8N (13-04-11)
Mε αυτους τι σχεση εχει?
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
oldcarskickass (13-04-11)
εγω ειμαι σιγουρος οτι δουλευει και προσφερει τα αναμενομενα...
(προς οφελος αυτου που το εμπορευεται)
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Vasilis (14-04-11)
Εχουμε ξανασυζητησει για αυτο θεμα εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=4737
και εχω πει την αποψη μου εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...1&postcount=12
και εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...1&postcount=17
Vasilis (14-04-11)
Αγαπητοί φίλοι πρόκειτε για απλούς μαγνήτες αρκετά ισχυρούς μέν σε σχέση με το μέγεθός τους οι οποίοι τοποθετούνται στην είσοδο του καυσίμου στους κινητήρες λίγο πριν την μπεκιέρα....που όμως ...και χωρίς να προσβάλω κανέναν δεν κάνουν τίποτε παρά πάνω απο το να επεμβαίνουν στο ιξώδες του καυσίμου(ρευστότητα) με το να το κάνουν λίγο πιό λεπτόρευστο και έτσι να αυξάνουν ελαφρώς την πίεση του καυσίμου στη μπεκιέρα.........Ναί ξέρω ακούγεται κάπως περίεργο αλλά η γνώμη μου προέρχεται μέσα απο αρκετά τέστ αυτών των προιόντων παλαιότερα!!
Οφείλω λοιπόν να σας πώ ότι σε ορισμένα αυτοκίνητα κυρίως παλαιότερης τεχνολογίας λειτούργησε σωστά ...ενώ σε κινητήρες με υψηλή πίεση καυσίμου και ειδικά με άμεσο ψεκασμό π.χ. group vag κλπ. το αποτέλεσμα ήταν πρός το χειρότερο.
Λειτουργεί άψογα σε καυστήρες πετρελαίου καθώς το πετρέλαιο είναι παχύρευστο σε σχέση με την βενζίνη και με τα μαγνητάκια αυτά θα δείτε καλύτερη καύση την οποία και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμαση απο τις ενδείξεις του καυστήρα...θερμοκρασία, φλόγα..κλπ.!
Τώρα θα μπορούσα να σας γράψω σελίδες για να σας εξηγήσω τα παραπάνω...αλλά τα πολλά τά λόγια τα βαριέμαι...οπότε όποιος καταλαβαίνει και την μαγνητο-υδραυλική ανάρτηση που πλέον μπήκε και σε κάποια μοντέλα παραγωγής θα εννοήσει και τα παραπάνω.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ....λειτουργεί υπό προυποθέσεις και αναλόγως τον κινητήρα και την διαχείρηση αυτού και όποιος θέλει να το δοκιμάσει θα τον συμβούλευα να πάει το αυτοκίνητό του με τον/τους μαγνήτες επάνω σε ένα αναλυτή καυσαερίων και να το τεστάρει επί τόπου για να διαπιστώσει θετικά ή τυχόν αρνητικά αποτελέσματα!
Υ.Γ. Απλά παραθέτω την γνώμη μου ...δεν διαφημίζω ούτε και δυσφημίζω!
Σας χαιρετώ όλους!
Vasilis (14-04-11)
Και βεβαια ειναι ευεργητικα τα αποτελεσματα απο την χρηση των μαγνητων στην οικονομια καυσιμου. Μαλιστα ενας φιλος και μελος του φορουμ χρησιμοποιει τους μαγνητες πιλοτικα σε ενα καινουργιο setup λιγο διαφορετικο απο το προαναφερθεν με αποτελεσματα ακομα πιο εντυπωσιακα. Αν και μετριοφρων δεν εχει ανακοινωσει τα αποτελεσματα του, αλλα τυγχανει να εχω μια φωτογραφια απο την διαρκεια των δοκιμων του...
asot (14-04-11), Panos 316T (17-08-11), Ptboul (14-04-11), S8N (14-04-11), Thomelef (14-04-11), Vasilis (14-04-11), Κωνσταντίνος (16-04-11)