193 ΕΣO.....ειδικότητα στρατιωτικός διερμηνέας.....
Tριπολη για βασική εκπαίδευση...έμεινα 4 ημερες και μετά ήρθα αθηνα διότι είχα αφήσει κάτι κάβες σε κάποια bars εκείνης τις εποχής (ας είναι καλά ένας φίλος υπίατρος στο στρατιωτικό νοσοκομείο τρίπολης).
Μετά 3 μήνες Σάμο...Καρλόβασι στο 649 (αν θυμάμαι καλά) τάγμα πεζικού...για καλή μου τύχη έπεσα σε ένα απ τα χειρότερα τάγματα τις ελλάδας....η φωλια τον πρεζεμπορων του νησιού....η αλητεία σε ολο της το μεγαλείο...ένα βραδυ ένας μάγκας απ τα γιάννενα πήρε μια μαξιλαροθήκη...έσπασε μέσα 3 μπουκάλια από μπύρες και πήγε και κοπάνησε έναν ανταγωνιστή τον οποιο άφησε ετοιμοθάνατο...τον πήραν 3 τα ξημερώματα με ελικόπτερο για 401....
Την επομενη μέρα αποφάσισα ότι θέλω τι ζωή μου και όλα αυτά τα τσογλάνια να παν να γ.........
Ήθελα να υπηρετήσω όπως όλοι, χωρίς βύσματα και σπρωξίματα, αλλα όχι ν αφήσω τα κοκαλάκια μου στο νησί.
Πήρα μετάθεση στην ...μη γελάτε παρακαλώ....κινηματογραφική υπηρεσία του στρατού...μη γελάτε...μη βαράτε....
Έμεινα εκεί 15 μήνες ..... απίστευτα σκηνικά.......
Τελικό συμπέρασμα....είναι κρίμα που επί δεκαετίες πετάγονται απ το παράθυρο τόσα δισεκατομμύρια για ένα άχρηστο κυριολεκτικά στράτευμα...ΑΧΡΗΣΤΟ.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 08-01-10 στις 22:04 Αιτία: greeklish
255 98Δ Αρχηγός μέσου άρματος Μ48 Α3-Α5, Μ60 Α1 5 μήνες Αυλώνα και μετά 13 μήνες Καλλονή Μυτιλήνη!!!
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?
Σειρα 289, Δ' ΕΣΣΟ...
Υγειονομικο στην Αρτα, μετα 401, μετα 80 ΤΥΕΘ στην Κω...
Προσπαθω απεγνωσμενα να τα ξεχασω, χωρις "βυσμα" δυστυχως βλεπετε...
-Θεοφιλος-
Πω-πω!!! Τι "ψαράδες" είστε εσείς ρε... 83Δ πυρομαχικά (164 ..αν θυμάμαι καλά) χαχαχα
Λοιπόν....
Υλικό πολέμου - Λαμία 2 μήνες (κέντρο εκπαίδευσης) σχετικά χαλαρά...
Κομοτηνή - 1 μήνα (Ξυλαγανή - φυλάκιο πυρομαχικών) απότομα στα βαθιά...
Αλεξ/πολη - (Παλαγία/Άβαντας - τεράστιες αποθήκες πυρομαχικών) 15 μήνες εμπειρία στα σκαμμένα βουνά με τα αντιαεροπορικά και τους λύκους... περίπολα με το γεμιστήρα μέσα στο όπλο ...με 2 5ήμερες σε όλη τη διάρκεια και 3-1 στις εξόδους..... ας είναι καλά η όμορφη Αλεξανδρούπολη που είχε καλό "παιχνίδι"... αλλιώς... μαυρίλα
Κήποι Έβρου - 1 μήνα - (προκεχωρημένο φυλάκιο πυρομαχικών) καραμαυρίλα
Αγ. Στέφανος Αττικής - 1 μήνα (ΑΒΥΠ) χάλια!
Ανω Λιόσια - 3 μήνες (τάγμα οχημάτων) καλά ήταν!
Γουδί 3 μήνες (αποθήκες ρουχισμού) αφασία ....έφαγα και 2 μήνες Φ εκεί λόγω απανωτών απουσιών....
26 αξέχαστοι μήνες.... μια χαρά....
Νικο ωραιο τουρ!
Μονος πηγες ή με γκρουπ????![]()