Σελίδα 14 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 4121314151624 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετα απο 26 χρονια πολιτης τι να θυμαμαι....
    179 σειρα 84 ΕΣΟ !
    Παρουσιαστικα Αυλωνα πηρα ειδικοτητα πυροβολητης ασυρματιστης μεσων αρματων.
    Μετα απο τρεις μηνες μεταταθηκα στο Δωρισκο 12η ΕΜΑ ...εκει εμεινα για 18 μηνες!!!!ΣΥΝΟΛΟ 21 ΜΗΝΕΣ!!!!
    Χαμενος χρονος απο τη ζωη μου...ενταξει καποιες καταστασεις καλες αλλα αν ηταν επιλογη μου θα προτιμουσα να δουλευα παρα να παω στρατιωτης.
    Ησουν γιος μου......χαχαχαχαχα ..γεια σου ρε Αρη

2. The Following User Says Thank You to optostyle For This Useful Post:

aristent (11-05-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάλι μου έκατσε Πολεμικό Ναυτικό.

Έπρεπε να καταταγώ με την 96Α ΕΣΣΟ τον Ιανουάριο του 1995 αλλά πήρα αναβολή λόγω σπουδών (ΕΜΠ). Το 1999 έφυγα για master στο εξωτερικό ενώ το 2000 επέστρεψα αλλά ξεκίνησα διδακτορικό στο ΕΜΠ. Με όλα αυτά τελικά κατετάγην με την 03Β ΕΣΣΟ τον Μάρτη του 2003 στο Κ.Ε.ΠΑΛ.

Μετά την προπαίδευση στον Πόρο, μου έδωσαν ειδικότητα Τεχνίτη Πυροβόλων (ΤΠΒ), με αναβάθμισαν σε κελευστή και με έστειλαν στο Κ.Ε.ΠΑΛ. για εκπαίδευση διάρκειας 2 εβδομάδων.

Εν συνεχεία, μου ήρθε μετάθεση για Ναύσταθμο Σαλαμίνος (Δ.Δ./ΝΣ). Εκεί, για τους επόμενους 4 μήνες, το μόνο που έκανα είναι αγγαρείες και αγήματα.

Για καλή μου τύχη, μετά τους 4 μήνες με πήγαν στο διοικητήριο του Ναυστάθμου όπου έκανα βάρδιες ως ναύτης του Αξιωματικού Φυλακής (ΑΦΕ). Το σπίτι μου το έβλεπα ελάχιστα, αλλά οι συνθήκες ήταν αρκετά καλύτερες.

Κανα δίμηνο αργότερα, μια νύχτα που είχα βάρδια, άρχισαν να έρχονται στο σηματωρείο οι μεταθέσεις της σειράς μου, ανάμεσά τους κι η δική μου. Εκεί έμαθα πως η επόμενη θέση μου ήταν στο Πεντάγωνο, στο Τάγμα ΓΕΕΘΑ και συγκεκριμένα στο ΓΣΜΑ (Γραφείο συντονισμού μέτρων ασφαλείας).

Μπορεί ν' ακούγεται βυσματική θέση αλλά το να είσαι ορθοστασία όλη μέρα στην κεντρική πύλη του Πενταγώνου στη Μεσογείων και να ελέγχεις ταυτότητες καθώς χαιρετάς ανωτέρους κι επισήμους δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Τελικά, λίγο αργότερα, με τράβηξαν στο Γραφείο Τύπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ λόγω έλλειψης προσωπικού εκεί. Οι τελευταίοι μήνες στο Γραφείο Τύπου ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει και ήταν σαν να είχα ήδη απολυθεί.

Αρουλη μου θυμισες αυτο:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετα απο 26 χρονια πολιτης τι να θυμαμαι....
    179 σειρα 84 ΕΣΟ !
    Παρουσιαστικα Αυλωνα πηρα ειδικοτητα πυροβολητης ασυρματιστης μεσων αρματων.
    Μετα απο τρεις μηνες μεταταθηκα στο Δωρισκο 12η ΕΜΑ ...εκει εμεινα για 18 μηνες!!!!ΣΥΝΟΛΟ 21 ΜΗΝΕΣ!!!!
    Χαμενος χρονος απο τη ζωη μου...ενταξει καποιες καταστασεις καλες αλλα αν ηταν επιλογη μου θα προτιμουσα να δουλευα παρα να παω στρατιωτης.
    αυτο για τον Φανη.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή Ιστοριες απο τη στρατιωτικη θητεια μας!

Μου ηρθε ιδεα να "καταθεσουμε" τις αληθινες ιστοριες μας απο το στρατο, με κυριως εμφαση στις αστειες καταστασεις που ζησαμε (ετσι για να γελασουμε ολοι) και να ξαναθυμηθουμε στιγμες που συνηθως διηγουμαστε σε αλλους!!!
    Ας κανω λοιπον την αρχη:

Παρουσιαστηκα στην Αυλωνα 5-12-1985 (179σειρα)μαζι με εναν δευτερο ξαδερφο μου.
    Ειχαμε μια θεια στο τμημα μεταθεσεων των "μαυροσκουφηδων"(που ανηκαμε) και λεγαμε θα περασουμε "ζαχαρη"!!!
    Να ομως που για μενα δεν ηταν ετσι ακριβως....και η πρωτη μεταθεση ερχεται για 12η ΕΜΑ Δωρισκος(μικρη μοναδα εξω απο τις Φερρες)στον ΕΒΡΟ!!!ενω ο ξαδερφος στο Λιτοχωρο!!!
    Τελος παντων φτανοντας στη μοναδα μου μαζι με αλλους 15 "ψαραδες" σαν και μενα λεω στα φιλαρακια
    -εχω θεια στο τμημα μεταθεσων
    -ενταξει τοτε εσυ θα φυγεις πρωτος(λενε)
    -ε ναι ,λεω,απο λαθος ειμαι εδω...Θεσσαλονικη ζητησα να παω...αλλα ποιος ξερει....

μετα απο δυο μηνες ερχονται οι μεταθεσεις
    -αντε φευγεις (μου λενε οι "σειρες" μου)
    ερχομενος ο Λοχιας λεει δυο ονοματα να ετοιμαστουν(οχι το δικο μου)
    -φευγετε για "Καρατασου" Θεσσαλονικη!!!!αντε ρε σειρα μου λεει μη στεναχωριεσαι στην επομενη θα εισαι σιγουρα!!!
    -ε βεβαια.... ,λεω εγω

Ολο αυτο το διαστημα εκανα αρκετες αγγαριες μεχρι και οικιοθελος αφου ειμουν σιγουρος για την επερχομενη ευνοϊκη μεταθεση....

αλλοι δυο μηνες περνανε και το ιδιο σκηνικο
    και ξανα και ξανα και ξανα....

Εχουμε μεινει απο τα 15 ατομα που πηγαμε εκει μονο εγω και αλλος ενας!ενω ο ξαδερφος μου τα καλοκαιρια ειχε μεταθεση στη Ροδο!!! και το χειμωνα Θεσσαλονικη!!!( η θειατελικα ανηκε σε διαφορετικη πολιτικη παραταξη απο τους γονεις μου,αφου εγω δεν ειχα ανακατευτει ποτε με αυτα,και προφασιζοταν αλλαγες προϊσταμενων κλπ.)

18 μηνες στον Εβρο φιλοι μου απο εκει πηρα το απολυτιριο!!!

Ελπιζω αυτο το θρεντ ,το χειμωνα ειδικα που θα εχουμε χρονο να γραφουμε, να φτασει τα 1,000,000 ποστ!!!

5. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

fanisk (06-08-10), Nino (04-08-10), Vasilis (04-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παρουσιάστηκα 11/11/09 (καραψάρακας ξέρω) 124 ΠΒΕ τρίπολη.

Φοβερή εμπειρία.

25μέρες μέσα με αρκετό πήξιμο, ήμασταν στη δεύτερη μοίρα και από ότι φαίνεται μας έτρεχαν αρκετά (αν έβλεπες ειδικά πως έσκαγαν οι υπόλοιπες στα προσκλητήρια)

Μια εβδομάδα το πήρα σοβαρά και κόντεψα να τρελαθώ, μετά πήρα απόφαση ότι δεν βγαίνει έτσι.

Πρώτη μετάθεση προεδρική φρουρά/ΜΛΑΤ στο χαιδάρι.

Εγώ το ζήτησα, γούσταρα αγήματα και τέτοια.

Ήταν και ένας φοβερός σμηναγός διοικητής του λόχου και περνάγαμε καλά παρόλο το πήξιμο.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξενέρα ήρθε όταν σε μια άσκηση για άγημα κατέβασα το όπλο τόσο δυνατό πάνω στο δάχτυλο του ποδιού μου με αποτέλεσμα να ραγίσει.

Τούμπανο το δάχτυλο οπότε ζητάω να πάω στο ΓΝΑ (δεν έγινε επίτηδες).

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε 10και μισή το πρωί.

Αφού ΚΑΝΕΙΣ από τον λόχο δεν αναλάμβανε την ΤΡΟΜΕΡΗ και ΦΟΒΕΡΗ ευθύνη να υπογράψει μια κίνηση για να με πάει το τζιπ στο ΓΝΑ, είπα τη λύση ότι αφού είμαι εξοδούχος να πάω μόνος μου.

Κατά τη μία η αρβύλα δεν έβγαινε πλέον από το πόδι. Το δάχτυλο είχε γίνει σα το δεξί μου @@ (που όλοι ξέρουν ότι τα @@ είναι τεράστια).

Φυσικά η λύση του εξοδούχου απορρίφθηκε γιατί κανείς λέει δεν αναλάμβανε την ευθύνη.

Κατά τη μία και μισή οι πληθυντικοί και τα κύριε αξιωματικέ κοπήκαν και τους έκραζα πλεον στα μούτρα τους γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ, και το ΜΟΝΟ αποτέλεσμα ήταν να πηγαινοέρχομαι μέχρι τις 7και μισή στο δίπλα στρατόπεδο στο γιατρό και να ρωτάω πως στο διάολο να πάω στο γ@@@@νο το ΓΝΑ (με αυτόν τον τρόπο και αυτό το στυλ).

Ε κατά της 7και μισή έπεσε τηλέφωνο και σε ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ρε παιδιά βγήκε και η κίνηση, βρέθηκε ΚΑΙ οδηγός και συνοδός και πήγα στο ΓΝΑ.

Τελικά το δάχτυλο είχε σπάσει σε δύο σημεία και βγήκα 13 μέρες ελεύθερος υπηρείας.

Στη συνέχεια μετατέθηκα στη ΣΕΘΑ, όπου και υπηρετώ ως οδηγός, μέχρι και τις 11 Νοέμβρη.

7. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

aristent (05-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρουσιάστηκα 11/11/09 (καραψάρακας ξέρω) 124 ΠΒΕ τρίπολη.

Φοβερή εμπειρία.

25μέρες μέσα με αρκετό πήξιμο, ήμασταν στη δεύτερη μοίρα και από ότι φαίνεται μας έτρεχαν αρκετά (αν έβλεπες ειδικά πως έσκαγαν οι υπόλοιπες στα προσκλητήρια)

Μια εβδομάδα το πήρα σοβαρά και κόντεψα να τρελαθώ, μετά πήρα απόφαση ότι δεν βγαίνει έτσι.

Πρώτη μετάθεση προεδρική φρουρά/ΜΛΑΤ στο χαιδάρι.

Εγώ το ζήτησα, γούσταρα αγήματα και τέτοια.

Ήταν και ένας φοβερός σμηναγός διοικητής του λόχου και περνάγαμε καλά παρόλο το πήξιμο.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξενέρα ήρθε όταν σε μια άσκηση για άγημα κατέβασα το όπλο τόσο δυνατό πάνω στο δάχτυλο του ποδιού μου με αποτέλεσμα να ραγίσει.

Τούμπανο το δάχτυλο οπότε ζητάω να πάω στο ΓΝΑ (δεν έγινε επίτηδες).

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε 10και μισή το πρωί.

Αφού ΚΑΝΕΙΣ από τον λόχο δεν αναλάμβανε την ΤΡΟΜΕΡΗ και ΦΟΒΕΡΗ ευθύνη να υπογράψει μια κίνηση για να με πάει το τζιπ στο ΓΝΑ, είπα τη λύση ότι αφού είμαι εξοδούχος να πάω μόνος μου.

Κατά τη μία η αρβύλα δεν έβγαινε πλέον από το πόδι. Το δάχτυλο είχε γίνει σα το δεξί μου @@ (που όλοι ξέρουν ότι τα @@ είναι τεράστια).

Φυσικά η λύση του εξοδούχου απορρίφθηκε γιατί κανείς λέει δεν αναλάμβανε την ευθύνη.

Κατά τη μία και μισή οι πληθυντικοί και τα κύριε αξιωματικέ κοπήκαν και τους έκραζα πλεον στα μούτρα τους γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ, και το ΜΟΝΟ αποτέλεσμα ήταν να πηγαινοέρχομαι μέχρι τις 7και μισή στο δίπλα στρατόπεδο στο γιατρό και να ρωτάω πως στο διάολο να πάω στο γ@@@@νο το ΓΝΑ (με αυτόν τον τρόπο και αυτό το στυλ).

Ε κατά της 7και μισή έπεσε τηλέφωνο και σε ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ρε παιδιά βγήκε και η κίνηση, βρέθηκε ΚΑΙ οδηγός και συνοδός και πήγα στο ΓΝΑ.

Τελικά το δάχτυλο είχε σπάσει σε δύο σημεία και βγήκα 13 μέρες ελεύθερος υπηρείας.

Στη συνέχεια μετατέθηκα στη ΣΕΘΑ, όπου και υπηρετώ ως οδηγός, μέχρι και τις 11 Νοέμβρη.
    τι ειναι ΣΕΘΑ;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι ειναι ΣΕΘΑ;
    Σχολή Εθνικής Άμυνας.

Μονάδα με δικό της site, φαντάζεσαι πήξιμο...

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο ειναι!!!!!! και μετα 2ηΜαλ να δηλωσεις!!! θα εχει τρελο μαμησει αλλα θα εισαι και διπλα στο σπιτι σου
    Θα σε πάρω τηλ να τα πούμε. Δυστηχώς όμως διαβάζω άσχημες ιστορίες. Φαντάζομαι μια δοκιμασία της ζωής θα είναι αι αυτό

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δε θέλω να θυμάμαι τίποτα από αυτή την περίοδο ούτε μιλάω πολύ για αυτή.

Σιχαίνομαι τον στρατό κ οτιδήποτε μιλιτέρ στυλ.

Εξαίρεση ένας Διοικητής κ γενικά το στρατιωτικό προσωπικό στο Κιλκίς που συνάντησα εκεί.

Θεωρώ δε τις σπατάλες που γίνονται εκεί, χειρότερες και από τα νοσοκομεία της χώρας.

Για την ιστορία, η θητεία είχε ως εξής: Θήβα, Ρόδο, Καστελόριζο, Σύμη, Κιλκίς.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

12. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (05-08-10), Gregory_///M (05-08-10), Panos 316T (05-08-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θέλω να θυμάμαι τίποτα από αυτή την περίοδο ούτε μιλάω πολύ για αυτή.

Εξαίρεση ένας Διοικητής κ γενικά το στρατιωτικό προσωπικό στο Κιλκίς που συνάντησα εκεί.

Θεωρώ δε τις σπατάλες που γίνονται εκεί, χειρότερες και από τα νοσοκομεία της χώρας.

Για την ιστορία, η θητεία είχε ως εξής: Θήβα, Ρόδο, Καστελόριζο, Σύμη, Κιλκίς.
    Η αληθεια ειναι οτι φευγει για φανταρος ο κολλητος του γιου μου(ο γιος μου αρχιζει σπουδες οποτε εχει καιρο...)και του διηγουμαι διαφορα φανταριστικα, γι'αυτο τα ανακατεψα...
    αλλιως ουτε εγω εχω κολλημα αναμνησεων απο το στρατο!

14. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Ptboul (06-08-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων

.
    αν το δεις ομως απο αλλη οπτικη γωνια....?

Σελίδα 14 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 4121314151624 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP