BILL007 (17-02-14), steliosm46 (17-02-14)
H διαφορά Castrol EDGE Sport με Castrol EDGE FST?????
Δεν ξέρω αν σε συμφέρει, αλα εγω τα πηρα απο την autopartscenter στην Καλλιθέα
Καντους ενα τηλ.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
steliosm46 (17-02-14)
τα edge 10-60 είναι γτπκ...εμένα το αμάξι ίσιωσε μόλις έβαλα τα performance. τα edge 10-60 τα πουλάνε στα ράφια απο τα βενζινάδικα.
κάνω 3κ χιλιόμετρα και μου έκαψε 600γρ. κάνω άλλα 400 και συμπληρώνω άλλο τόσο. αυτό σημαινει ότι το λάδι τα κακάρωσε.
sympether with chiefτης
τα performance νομιζω απο οτι διαβασα ειναι παρομοια με τα παλια TWS γιαυτο σε εστρωσε το αμαξι.
τα σκετα edge μαλλον ειναι διαφορερικα.Λαθος το εγραψα εγω στην αρχη τα σκετα. Μαλλον τα performance ηθελα να πω αλλα μπερδευτικα με τοσα που βγαλανε.
Αυτη τη χρονια θα τρεχω (οσους αγωνες κατφερω να τρεξω δηλαδη) με σπονσορ την Red Line.
M3 CSL
Εχω αλλαξει τους καταλυτες με 100άρηδες. Μετα απο 1 μερα μου αναβει το check και μου βγαζει σφαλμα τους λαμδα.
Στο μελλον θα γινει προγραμμα alpha-n γιατι θα μπει εισαγωγη και δεν θα υπαρχουν τετοια θεματα με τους λαμδα.
Ομως επειδη ακομη δεν θα μπει το προγραμμα, τι επιλογες εχω? Μονο αποστατες στους λαμδα? δηλαδη ροδελες στην ουσια. Και αν ναι ποσα χιλιοστα θα ειμαι περιπου καλυμενος?
Γιατι δεν εχει πολυ περιθωριο να παρει ροδελες για αποστατες, γιατι ηδη ειναι στο χιλιοστο.
το αλλο που σκεφτηκα για να μην παιζω βαλε βγαλε, ειναι να βαλω παλι τους μαμα και οταν ειναι να κανω το προγραμμα alpha-n, τοτε να τους βαλω παλι.
Καμια ιδεα αλλη?![]()
Δεν του κάνεις τπτ, και ας εχει τσεκ.
sympether with chiefτης
Δεν καιει και περισσοτερο καυσιμο ετσι?
Οι πισω λαμδα ειναι αυτοι και νομιζω αναβει το τσεκ γιατι διαβαζει αυξημενες θερμοκρασιες εξατμισης.
Πηγαινε σε ενα προγραματιστη Στελιο να επεμβει στον εγγεφαλο και να στο κανει να μην διαβαζει εκει.
Ευκολο ειναι γι αυτους.
M3 CSL
BILL007 (05-04-14)